ΗΠΑ: Αποκαλύφθηκαν τυπογραφεία που τύπωναν πλαστά ψηφοδέλτια και καταμετρήθηκαν στις εκλογές

Μία μέρα πριν τη «μητέρα των μαχών» στη Γερουσία και τους δρόμους της Ουάσινγκτον και ανήμερα της κρίσιμης εκλογής στη Τζώρτζια για τον έλεγχο της Γερουσίας, στην τελευταία προσπάθεια του Ντόναλντ Τραμπ να αποτρέψει την επιβεβαίωση της νοθείας των εκλογών, ο πρώην CEO της Overstock, Πάτρικ Μπάιρν προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις σχετικά με το μηχανισμό νοθείας του βαθέως κράτους και των Δημοκρατικών και τον τρόπο που τυπώθηκαν εκατομμύρια ψήφοι υπέρ του Τζο Μπάιντεν.

Ο Μπάιρν εξήγησε πώς οι αρχές ανακάλυψαν δεκάδες χιλιάδες κάλπικες ψήφους στην Πενσυλβανία που εκτυπώθηκαν στο Μίσιγκαν και στάλθηκαν στη συνέχεια στη Νέα Υόρκη για να συμπληρωθούν υπέρ του Τζο Μπάιντεν πριν καταλήξουν πάλι στην Πενσυλβάνια για να προσμετρηθούν παράνομα στην κάλπη.

«Ένα τυπογραφείο στο Μίσιγκαν εκτυπώνει ψηφοδέλτια για τις κομητείες Λάνκαστερ και Ντέλαγουερ της Πενσυλβάνια (αυτό είναι φυσιολογικό). Αλλά μαζί με τα ψηφοδέλτια που εκτυπώνει με σύμβαση και παραδίδει σε αυτές τις κομητείες, εκτυπώνει μερικά ψηφοδέλτια που εκτρέπονται στο Bethpage της Νέας Υόρκης », είπε.

«Εκεί, μία ομάδα ανθρώπων συμπληρώνει το όνομα «Μπάιντεν». Τα ψηφοδέλτια (τα οποία φαίνονται νόμιμα, δεδομένου ότι προέρχονται από το ίδιο τυπογραφείο με τα κανονικά ψηφοδέλτια), στη συνέχεια φορτώνονται στην Πενσυλβάνια και ταχυδρομούνται. Εκατοντάδες χιλιάδες».Ο Μπάιρν είπε επίσης ότι αυτές οι εκπληκτικές αποκαλύψεις υποστηρίζονται από αποδεικτικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων κειμένων και ένορκων καταθέσεων

Στη συνέχεια, περιέγραψε μια επιχείρηση ψηφοφορίας με πλαστά ψηφοδέλτια που ανακαλύφθηκε στην κομητεία Φούλτον της Τζώρτζια, όπου βρέθηκαν φορτία πλαστών ψήφων με απόδειξη αποστολής από μια κινεζική εταιρεία! Μάλιστα οι ισχυρισμοί Μπάιρν για τον τρόπο που έγινε η νοθεία επιβεβαιώνονται από οδηγό φορτηγού της USPS ο οποίος αποκάλυψε ότι μετέφερε σχεδόν 300.000 ψήφους από τη Νέα Υόρκη στο... Λάνκαστερ της Πενσυλβάνια!

«130.000 έως 280.000 ολοκληρωμένες ψηφοφορίες για τις γενικές εκλογές του 2020 στάλθηκαν από το Bethpage της Νέας Υόρκης στο Λάνκαστερ, PA, όπου εξαφανίστηκαν αυτά τα ψηφοδέλτια και το τρέιλερ στο οποίο είχαν αποσταλεί».

Αυτές οι αποκαλύψεις συμβαίνουν ανήμερα των κρίσιμων εκλογών στην Τζώρτζια όπου θα κρίνουν ποιος θα ελέγχει την Γερουσία κι ενόψει της αυριανής ημέρας-θρίλερ στην Ουάσινγκτον όπου ο Ντόναλντ Τραμπ έχει καλέσει τους υποστηρικτές του να διαδηλώσουν την ώρα που αυτός και κάποιοι πιστοί του Γερουσιαστές θα δίνουν την ύστατη μάχη για την αποτροπή της επιβεβαίωσης της νοθευμένης εκλογής Μπάιντεν. Μάλιστα τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν και προκηρύξεις συντηρητικών στο διαδίκτυο όπου δηλώνουν πως οι μόνες επιλογές που μένουν εκτός της επανάληψης των εκλογών, είναι είτε αποδοχή της διαφθοράς και της νοθείας ή πόλεμος!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications