Έγραφα αποκαλύπτουν: Το αμερικανικό Ναυτικό πειραματίζεται με χωροχρονικό όπλο

Με πειράματα τα οποία ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας ασχολείται το ναυτικό κέντρο αεροπορικού πολέμου NAWCAD (Naval Air Warfare Center Aircraft Division) όπως αποκαλύπτουν έγγραφα τα οποία ήρθαν στην δημοσιότητα μέσω του νόμου για την ελευθερία των πληροφοριών (Freedom of Information Act).

Σύμφωνα με αυτά ως επικεφαλής των πειραμάτων αυτών εμφανίζεται ο διαβόητος επιστήμονας ο Δρ. Salvatore Cezar Pais, ο οποίος εργάζεται για το αμερικανικό Ναυτικό.

Σε αυτά μεταξύ άλλων αναφέρονται πειράματα για σκάφη τύπου UFO όπως και για ένα «χωροχρονικό όπλο» το οποίο μπορεί να καταστήσει τη βόμβα υδρογόνου, αρχαιολογικό κειμήλιο.

Μάλιστα όπως αναφέρεται σε σχετικά έγγραφα ένα από τα θεωρητικά μοντέλα που δοκιμάστηκαν είναι το φαινόμενο “Pais Effect” το οποίο αφορά την «ελεγχόμενη κίνηση ηλεκτρικά φορτισμένου υλικού από σταθερή κατάσταση σε κατάσταση πλάσματος».

Σύμφωνα με το μοντέλο αυτό ο φυσικός ισχυρίζεται ότι η εφαρμογή του μπορεί να οδηγήσει σε απίστευτά μεγάλης ισχύος ενεργειακά πεδία, μέσω των οποίων μπορούμε να ελέγξουμε την ίδια την φύση της πραγματικότητας μέσα από το πλέον βασικό της επίπεδο. Κάτι τέτοιο, σύμφωνα πάντα με τα έγγραφα, μπορεί να οδηγήσει σε επανάσταση στην παραγωγή ενέργειας και την προώθηση , στις κβαντικές επικοινωνίες ακόμη και σε όπλα.

Είναι άγνωστο πόσο επιτυχημένα ή όχι ήταν αυτά τα πειράματα, πότε έγιναν και αν συνεχίζονται.
Κύριος λόγος για αυτά τα πειράματα είναι η πρόοδος που έχουν επιτύχει οι Κινέζοι σε αντίστοιχους τομείς, κάτι, που όπως λέγεται, ώθησε το αμερικανικό Ναυτικό να ασχοληθεί με τις παραπάνω εξωτερικές τεχνολογίες.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications