Βασιλακόπουλος: «Αν Καπνιστής Πάθει Έμφραγμα Μετά Τον Εμβολιασμό, Δεν Φταίει Το Εμβόλιο»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο καθηγητής Πνευμονολογίας-Εντατικής Θεραπείας προειδοποίησε πως «αν κάποιος καπνιστής πάθει έμφραγμα δύο μήνες αφού εμβολιαστεί, δεν θα φταίει το εμβόλιο».

Παράλληλα, είπε πως συμφωνεί ο εμβολιασμός να μην είναι υποχρεωτικός, προσθέτοντας πως το εμβόλιο είναι μεν αποτελεσματικό κατά 95% αλλά όχι κατά 100%, που σημαίνει ότι κάποιοι ελάχιστοι μπορεί να νοσήσουν.

Τι ανέφερε για τη συνέντευξη Μακρόν

Αναφερόμενος στη συνέντευξη του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, κατά την οποία εξέφρασε τις επιφυλάξεις του για το εμβόλιο της σύμπραξης Pfizer-BioNTech, τ’ οποίο θα χρησιμοποιήσει και η Ελλάδα, ο καθηγητής σημείωσε πως είναι «επιλογή του κάθε πολιτικού το πώς θα προστατέψει τους πολίτες του».

Ερωτηθείς για την ασφάλεια που παρέχει το εμβόλιο, ο κ. Βασιλακόπουλος χαρακτήρισε «εχέγγυο» το γεγονός ότι το εγκρίνουν τόσοι πολλοί και διαφορετικοί Οργανισμοί.

«Υπήρξαν σφάλματα από όλους μας»
Όσον αφορά στα νέα κρούσματα κορονοϊού που ανακοινώθηκαν στη χώρα μας, τόνισε πως «πάντα τη Δευτέρα έχουμε λιγότερα τεστ» και εξήγησε ότι για να χρησιμοποιούμε ως κριτήριο τον δείκτη θετικότητας θα πρέπει η δειγματοληψία να είναι τυχαία.

«Εδώ δεν είναι τυχαία, αλλά από αυτούς που είτε έχουν συμπτώματα είτε φόβο. Αυτοί είναι πάντα περισσότεροι το Σαββατοκύριακο», είπε χαρακτηριστικά. «Υπήρξαν σφάλματα από όλους μας», παραδέχθηκε, αναφερόμενος στην επιδείνωση της επιδημίας στη χώρα μας, υπογραμμίζοντας πως «το λάθος ήταν ότι πιστέψαμε ότι ο κάθε πολίτης θα πειθαρχήσει στα μέτρα», καθώς κατά το πρώτο κύμα «φοβόμασταν το άγνωστο και αυτά που βλέπαμε στην Ιταλία».

Αυτό, ωστόσο, σύμφωνα με τον καθηγητή, δεν συνέβη και «ήρθε το καλοκαίρι που ο ιός μας τα ‘’συγχώρεσε όλα‘’ και εκεί χάθηκε το παιχνίδι».

Άλλος ένας εχθρός
«Τώρα έχουμε ακόμα έναν εχθρό, την πτώση της θερμοκρασίας», επεσήμανε, εξηγώντας ότι η αύξηση των κρουσμάτων οφείλεται και στη συγκέντρωση του κόσμου σε κλειστούς χώρους, όπου αυξάνεται η μεταδοτικότητα του ιού». Τέλος, σχετικά με το άνοιγμα της εστίασης, είπε πως «το πιο πειστικό επιχείρημα για το αν πρέπει να ανοίξουν τα μαγαζιά, είναι αυτό που έγινε στο Harrod’s».

Μπλα μπλα μπλα, με σημιτικές ασυναρτησίες χειραγωγούν τις μάζες τόσο ευκολά τόσα χρόνια, εδώ βγήκαν οι άλλοι οι συμμορίτες και έλεγαν δεν πέθαναν δύο εθελοντές που έκαναν το εμβόλιο της Pfizer, αλλα πεθαναν από φυσικά αίτια (!)και ως απόδειξη λένε τι λεει ο Μόσιαλος σαν να περιμένεις να σου πει αλήθεια ένας υπάλληλος τους ο οποιος έχει βγει και απο μασονική σχολή και οποιος συνεργάζεται και με τους εν λόγο συμμορίτες : αναφέρουν ότι το εμβόλιο των Pfizer/ BioNTech προκάλεσε 2 θανάτους εθελοντών. Αυτό βέβαια δεν ισχύει με βάση τις ανακοινώσεις του FDA που πιστοποίησε πως οι 2 θάνατοι δεν έχουν σχέση με το εμβόλιο (!).

Λες και υπήρχε περίπτωση να πουν ότι πέθαναν από το εμβόλιο ελληνόφωνοι συμμορίτες, ειδίκα ο ελληνόφωνος που ηταν στην ιουδαική Lifo πριν, του οποίου το προφίλ εκτος απο την σήμιτικη φάτσα του, θρύβει από κάθε τι σημιτικό και δηλώνει FUN της Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών και αγαπημένη του ομάδα facebook ειναι σατανισμός και γάτες, που ορδες από γιδοπρόβατα (που νομιζουν ότι ειναι άνθρωποι) νομίζουν ότι ειναι κάποια φιλοζωική οργάνωση και πάνε και γράφουν για την γάτουλα τους (!) εντάξει με τόσους ηλίθιους ο κοσμος ειναι ηδη ξεγραμμένος,όταν βλεπεις η Μηχανή του χρόνου να έχει 700.000 like καταλαβαίνεις και το νοητικό επίπεδο των νεοελλήνων στην πλειοψηφία τους, ας κάνουν το εμβόλιο να τελειώνουμε, όπως κάνεις ευθανασία σε ένα άρρωστο άλογο ..Να γιατί ο Τραμπ βλέποντας τις ορδές των ηλίθιων και στην Αμερική "Έδωσε εντολή διανομής του εμβολίο"..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications