O Τραμπ βλέποντας τις ορδές των ηλίθιων : «Έδωσα εντολή διανομής του εμβολίου - Σε λιγότερες από 24 ώρες ξεκινάμε»

Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ διαβεβαίωσε το βράδυ της Παρασκευής (πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) ότι ο πρώτος εμβολιασμός κατά του νέου κορωνοϊού στη χώρα του θα γίνει σε «λιγότερες από 24 ώρες», μετά την χορήγηση λίγο νωρίτερα από τον ομοσπονδιακό οργανισμό φαρμάκων (FDA) της άδειας για την κατεπείγουσα χρήση ενός πρώτου τέτοιου σκευάσματος, αυτού των Pfizer/BioNTech.

«Αρχίσαμε ήδη την διανομή του εμβολίου σε όλες τις πολιτείες» της χώρας, τόνισε ο Τραμπ, σε μαγνητοσκοπημένο μήνυμα που μεταφορτώθηκε στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.

«Ο πρώτος εμβολιασμός θα γίνει σε λιγότερες από 24 ώρες», πρόσθεσε.

«Η πανδημία μπορεί να άρχισε στην Κίνα, αλλά εμείς θα τη σταματήσουμε εδώ στις ΗΠΑ», είπε ακόμη ο αρχηγός του κράτους, ο οποίος με περηφάνια συμπλήρωσε ότι η χώρα του κατάφερε «ιατρικό θαύμα», αναπτύσσοντας «ασφαλές και αποτελεσματικό εμβόλιο σε λιγότερους από εννέα μήνες».

Οι αρχές των ΗΠΑ χορήγησαν το βράδυ χθες Παρασκευή (τοπική ώρα· πρωί του Σαββάτου ώρα Ελλάδας) άδεια για την κατεπείγουσα χρήση του εμβολίου που ανέπτυξαν από κοινού η αμερικανική φαρμακευτική βιομηχανία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech εναντίον του νέου κορωνοϊού, ενημέρωσε η επιστημονική διευθύντρια του ομοσπονδιακού οργανισμού φαρμάκων (FDA) με επιστολή της.

Μερικά σχόλια που δείχνουν πολλά :

Το θηρίο της Αποκάλυψης , ο μεγαλύτερος αλήτης όλων των εποχών, το μεγαλύτερο υποχείριο του σατανά (που σύντομα θα μας το ξαναφέρουν όπως σας έχω πεί) , αφού το έπαιξε ωραία ως Πατριώτης, τώρα είναι υπερ των εμβολίων !!! Τι δεν καταλαβαίνετε κάποιοι ???

Η Λερναία Ύδρα με τα πολλά κεφάλια θέλει τον Ηρακλή της (Ηρα+κλέος=το κλέος της Ηρας, ο λαός, η ανθρωπότητα). Και ένας Τραμπ μόνος δεν φτάνει να της παρει τα κεφάλια, χρειάζεται να αφυπνισθεί η ανθρωπότητα και να τον βοηθήσει...Νομίζω ότι όλο αυτό που γίνεται από το σύστημα, είναι ένα Master Mind Game, λόγω του ότι όλο και περισσότεροι αφυπνίζονται. Μαίνεται άγριος πόλεμος φατριών μέσα στις ΗΠΑ και το "σύστημα" χρησιμοποιεί όλα τα εργαλεία του. Με αιχμή του δόρατος τα ελεγχόμενα από το ίδιο μίντια φαίνεται όλο αυτό να είναι Ψυχολογικές ΕΠιχειρήσεις στον Τραμπ, σκακικού ματς, με κίνηση του τύπου "για να δούμε τώρα πώς θα αντιδράσει".....

Τραμπεας, η μεγαλη συστημικη μουφα, τοσα χρονια το λεμε και τα ασχετα εσκουζαν.

Αυτοί θυμίζουν τις ορδές ανεγκέφαλων που έλεγαν ότι και η Χ.Α ηταν του συστήματος (!) η άλλη σε ένα blog τόσα χρονιά το παίζει πατριώτισσα και κατηγορεί τους πάντες αλλα λίγο πριν τις εκλογές κάθε μέρα έβαζε προπαγανδες απο μαρξιστικές σελίδες και άκουσον άκουσον ότι ειναι οικογενειοκρατία και για να πάρουν χρήμα που δεν πήραν ούτε καν χρηματοδοτηση ενώ η ΝΔ δεν ειναι οικογενειοκρατία 40 χρονιά (!) η ηλιθιότητα κτύπησε κόκκινα και όμως αυτή έχει ορδές πιστούς θαυμαστές με τα ίδια μυαλά με αυτή, από κοντά και ο makeleios ο όποιος επι χρονιά βάζει και ιστορικά ψέματα για κακούς ναζι Γερμανούς τα ίδια με τους συμμορητές δηλαδη μόλις ξεμπέρδεψαν με την X.A δεν τον ειχαν ανάγκη πλέον γιαυτό πήγαν να τον σκοτώσουν, όπως πόλλοι αλλοι νεοέλληνες πισώ από σέλιδες και blog, και ότι η Γερμανία επιβάλει μετρά τα ίδια με τον Τράγκα (!) pentostalagma κτλ, αν οι αρχαίοι έβλεπαν οτι οι μάζες θεωρούν αυτούς ως απόγονους αρχαίων οι Νεοέλληνες θα εκαναν κατακλυσμό στην Γη! βρείτε ενα Post μυστικισμού σε ολους αυτούς τους πατριώτες, να το εχουν γραψει οι ιδιοι οχι να αντιγράφουν τι έλεγαν οι αρχαίοι, αφού ειναι απόγονοι αρχαιων θα εχουν τέτοιες τάσεις αφού το πνεύμα δεν πεθαίνει, δεν θα βρείτε, γιατί? αυτο ειναι το πρόβλημα με τους Νεοέλληνες οτι τα βλέπουν όλα επιφανειακά και υλιστικά ...Γιαυτό έκαναν πόλεμο από το 2016 ειδικα σε αυτη την σέλιδα όταν βάλαμε ιστορικές αλήθειες που ανατρέπουν ότι λένε και όλοι οι ψευδό-πατριώτες,και αντί αυτή η σελίδα να ειναι στην πρώτη θέση ειναι στην τελευταία αυτοί ειναι οι Νεοέλληνες ραγιάδες,μαλιστα μια χαζή είχε πει όλοι λενε τα ίδια και εσύ λες τα αντίθετα? γιαυτό έγινε έτσι ο κόσμος μαντάμ επειδή όλοι λένε τα ίδια που μαλιστα δεν έχουν και λογική αυτα που νομίζουν ως σώστα .

Ως προς επιβεβαίωση την ηλίθιας λογικής που έχουν πολλοί Νεοέλληνες επειδή έχεις φίλη μια πατριώτισσα της φακής (από αυτές τις νέο- Ελληνίδες) και θανατική χριστιανή, έπιασες κουβέντα για να δεις πως σκέφτονται οι "πατριώτες" αυτής της κατηγορίας και θύμισε έναν εντελώς ηλίθιο κομμουνιστή που επίσης είχες βρει το 2016 για να επιβεβαιώσεις το νοητικό επίπεδο αυτών των χρήσιμων ηλίθιων ειναι στα επίπεδα ζώων πράγματι, πως γίνεται ένας κομμουνιστης στα κατώτερα στρώματα να εχει ακριβώς την ίδια λογική με μια φαινομενικά πατριώτισσα? και όμως! η όλη κατάσταση θυμίσει αυτούς τους ηλίθιους που σφάζονται για ομάδες , και επειδή ένα μεγάλο μέρος ακόμη και απο τους νοητικά πνευματικά κατώτερους έχει αποκτήσει εθνική συνείδηση και εχει γίνει δογματικά Έλληνας ήρθε ο καιρός του "εμβολιασμού" της μάζας με ορδές μετανάστες, όλα τα αγρίμια και κατακάθια της κοινωνίας κομμουνιστές ειναι , αν δεν το ξέρετε δεν υπάρχει ευρωπαϊκού γένους άτομο που να υποστηρίζει συνειδητά κομμουνισμό ειναι σαν υποστηρίζεις τον Μπαφομετ και το κακό εκτός και ειναι γυναικά και ειναι με ελληνόφωνο και την έχει μετατρέψει σε κομμουνίστρια με την ίδια ευκολία που τις μετατρέπουν και σε π@ρνες .

Συμπέρασμα? όπως στην Ελλάδα έτσι και στην Αμερική ορδές κάνουν ότι τους λέει το σύστημα μεσώ δεκάδων εγκύρων σελίδων που αν ηταν έξυπνοι όλοι οχι κόσμο θα ειχαν αλλα θα τις διάβαζαν μονο συμμορίτες , και αν πει δεν το κάνω το εμβόλιο εκτός απο την μασονία που μπορεί να σκοτώσουν μέλος της οικογενείας του (κλασική τακτική) θα εχει να αντιμετωπίσει και τις ορδές εκατομμύρια ηλίθιων που θα τον πουν κακό που δεν θέλει το εμβόλιο "που θα τους σώσει", και σου λέει θα κάνω εγώ ανθρώπους τα γίδια? ας τρέξουν να το κάνουν (!)ουγκ! και που ξέρεις τι σκέφτεται ο Τραμπ? επειδή ανήκει στο ευρωπαϊκό λευκό γένος που ανήκω και εγώ αυτό που έσφαζαν οι κομμουνιστές από θανάσιμο φυλετικό μίσος των ιουδαίων ως ναζι φάσιστες εχουν και σχετικό σήμα good night white pride, αλλα σου έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα...Εκατομμύρια Νεοέλληνες γνωστοί και ως μιγάδες της μεσογείου Λατίνοι και αραβικής ράτσας οχι μονο νομίζουν οτι ειναι απογονοί αρχαίων αλλα νομιζουν κιόλας οτι ειναι δήθεν ιδεολογία να μην είσαι γκοιμ και υπηρέτης του κάκου, έκαναν παιδομάζωμα στην Ελλάδα παιδιών ευρωπαϊκού γένους επειδή ήσαν δήθεν ιδεολόγοι και κακοί ναζι φασίστες από κούνια(?) η μήπως γιατί ήσαν ευρωπαϊκού γένος που ειναι ανώτερο απο τις αλλες ράτσες και που έχετε ήλη την έπιστημη και την τεχνολογία σήμερα ?

Εδώ αρχίσουν ξανα οι "έξυπνοι": του συστήματος και αυτός , εδώ τους έλεγες αληθειες και έλεγαν ότι εμείς είμαστε του συστήματος!όπως έλεγαν και για την Χ.Α, το πρόβλημα ειναι οτι μεγαλη μερίδα του πληθυσμού σε όλες τις χώρες ειναι εντελώς ηλίθιες και νομιζουν οτι ειναι έξυπνες επειδή τους έδωσαν πτυχία, δεν γίνεται να ειναι του συστήματος ο Τραμπ ηλίθιε Νεοέλληνα γιατί τον έλεγαν κακο ναζι το 2016 όλες οι έγκυρες πήγες τους στην Αμερική και όσους λένε έτσι δεν ειναι δικοί τους , αλλα εκεί δεν τους βγήκε όπως στην Ελλάδα, που οι 90 στους 100 νοητικά ειναι στα επιπεδα ζουλου φαίνεται κιόλας απο τι ιστοσελίδες διαβάζουν και ειναι στην πρώτη θέση, και παρασύρουν και τους υπολοίπους.

Και όπως έχουμε πει σε αλλα άτομα ευρωπαϊκού γένους :To πρόβλημα ειναι ο ίδιος ο ελληνόφωνος λαός της Ελλάδας στην πλειοψηφία του, η ίδια η ψυχοσύνθεση του και η νοοτροπία του, δεν ειναι μονο δουλικοί και αγρίμια και παρτακιδες αλλα και μειωμένης νοημοσύνης λόγο ράτσας, και ως γνωστόν οποιος πάρει με το μέρος του τους ηλίθιους θα κυβερνήσει, για να υποστηρίζουν έξυπνους πρέπει και ο λαος να ειναι έξυπνος, όταν έχεις ηλίθιο λαό ηλίθιους και αγρίμια ομοίους του θα υποστηρίζει ,οι ελάχιστοι σκεπτόμενοι και ευρωπαϊκού γένους είτε ειναι χαμένοι και έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων επειδή γύρο τους έχουν μονο Νεοέλληνες που λενε τα ίδια όλοι τους, είτε χαμένοι ανάμεσα στο όχλο .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications