ΕΔΕ και διαθεσιμότητα   γιατί δήθεν ξυλοκόπησαν πρόσφυγες  κατα παραγγελιά ελληνόφωνων αδελφών τους

Τρεις συνοριακοί φύλακες και ένας αστυνομικός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, ενώ διατάχθηκε σε βάρος τους και ΕΔΕ, μετά από βίντεο που τους απεικονίζει να ασκούν βία σε βάρος ατόμων κατά την διάρκεια ελέγχου στη Λέσβο, έξω από τον καταυλισμό στον Καρά Τεπέ.

Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας:

«Σχετικά με βίντεο που διακινείται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου και απεικονίζει τρεις συνοριακούς φύλακες και αστυφύλακα να ασκούν βία σε βάρος ατόμων κατά την διάρκεια ελέγχου στο νησί της Λέσβου, ανακοινώνεται ότι με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη η διερεύνηση του περιστατικού ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας. Παράλληλα, διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση και τέθηκαν σε διαθεσιμότητα».

Σχετικά με βίντεο που διακινείται σε ιστοσελίδες του διαδικτύου οι οποίες ειναι εβραϊκές γεμάτες οχι μονο ίδιας ρατσας με λαθρο που υπηρετούν ελληνόφωνους αλλα και ελληνόφωνους ιουδαίους και όλους άυτους τους ξέρετε ως κομμουνιστες antifa και αριστερούς :

19|07|2019: Υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη συνεδρίασε το πρωί της Παρασκευής (19/07) στο Μέγαρο Μαξίμου το ΚΥΣΕΑ. Στη συνεδρίαση, με εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, αποφασίστηκε να αναλάβει καθήκοντα Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης.

O Διορισμένος Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ ο αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης με τι προσόντα μπήκε σε αυτή την θέση? μήπως πόσο υπάκουος ειναι σε ελληνόφωνους η μήπως γιατί άπλα ειναι της συμμορίας τους? για την δημοσιά υποκίνηση φυλετικού μίσους απο εγκληματικές ιουδαϊκές οργανώσεις antifa κατα του λευκού γένους που δεν ανήκει ούτε ο ίδιος, τι λέει ο φερόμενος Αρχηγος της ΕΛ.ΑΣ ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications