Αυστριακός βουλευτής έκανε τεστ κορονοϊού σε αναψυκτικό και βγήκε θετικό - Βίντεο

Ένας Αυστριακός βουλευτής έκανε rapid test για κορονοϊό σε ένα ποτήρι αναψυκτικό τύπου κόλα ενώ μιλούσε στο βήμα της αυστριακής βουλής. Μέχρι να τελειώσει την ομιλία του, το τεστ κορονοϊού είχε βγει θετικό.

Ο Μάικλ Σνέντλιτς, μέλος του αυστριακού εθνικού συμβουλίου και γενικός γραμματέας του "ακροδεξιού" κόμματος «Ελευθερία», διαμαρτυρήθηκε για τα μαζικά τεστ και τα άλλα μέτρα για τον κορονοϊό της κυβέρνησης,(έτσι λένε "ακροδεξιού" λες και υπηρχε περιπτωση να ηταν αριστερό η τυπου ΝΔ και λοίπα Ιουδαϊκά κόμματα γεμάτα χρήσιμα γκοιμ στην γλωσσά τους που έκτελουν εντόλες τους, μονο οι κοιμισμένοι που τα ψηφίσουν δεν έχουν ιδέα σε ποιους ανήκουν ).

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του έκανε τεστ για κορονοϊό σε ένα ανθρακούχο αναψυκτικό και λίγα λεπτά αργότερα το rapid test βγήκε θετικό.Ο Αυστριακός βουλευτής χαρακτήρισε τα τεστ «άχρηστα» και ανέφερε ότι τα κρατικά χρηματοδοτούμενα μαζικά τεστ για τον κορονοϊό ήταν «μια τεράστια αναδιανομή των φόρων προς τις φαρμακευτικές εταιρείες».

«Οι Αυστριακοί έχουν στερηθεί τα βασικά τους δικαιώματα, όπως τις ατομικές τους ελευθερίες και την ελευθερία της έκφρασης» κατά τη διάρκεια της υγειονομικής κρίσης.

Οι περιορισμοί για τον κορονοϊό, σύμφωνα με τον Σνέντλιτς, έχουν οδηγήσει σε χρεωκοπίες, μαζική ανεργία και κοινωνικές και οικονομικές κρίσεις, ενώ τα παιδιά ληστεύτηκαν από την εκπαίδευσή τους.

Επίσης ανακοινώνει την Μήνυση κατα του Υπουργού Υγείας και όλης της Κυβέρνησης για απάτη και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος... "Εχω φέρει ενα τέστ απο το Υπουργείο σας, απο αυτά που κάνετε μαζικά στον πληθυσμό. Θα τεστάρω τον "ασθενή", αυτό το ποτήρι coca cola."
Κάνει το τέστ και το αφήνει για λίγα λεπτά, όπως προβλέπεται και "στολίζει" στο μεταξύ την Κυβέρνηση με τα ίδια πράγματα που έχουμε κι εμείς στην Ελλάδα, αλλά και σε όλες τις Χώρες...
"Καταστρέψατε την παιδεία"
"Καταστρέψατε την Οικονομία"
"Καταστρέψατε επιχειρήσεις"
"Δεν δίνετε φράγκο για τα νοσοκομεία"
"Βγάζετε νόμους αντισυνταγματικούς" και άλλα πολλά...
"Κύριε πρόεδρε του κοινοβουλίου...έχουμε ενα πρόβλημα που δεν ξέρω πως θα το χειριστείτε...έχουμε ενα ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα τώρα, μέσα στο κοινοβούλιο....

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications