Απάντηση στους σε κοιμισμένους με μια είδηση: 12χρονος μαχαίρωσε την 11χρονη αδερφή του (!)

Έτσι και κάτσεις και μιλήσεις με κοιμισμένους ακόμη και για άπλα πράγματα στο επίπεδο του έχεις φτάσει , διαπιστώνεις ότι λένε την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη στα παντα όμως επειδή έτσι λένε όλοι , και αυτά τους έμαθαν, όπως έχουν εκπαιδευτεί, και νομιζουν ότι αυτά που τους έχουν μάθει ότι ειναι σωστά ενώ ειναι μέρος της συνωμοσίας (και οχι της θεωρίας συνωμοσίας) ώστε να κρατούν την μαζα στην άγνοια και συνεπώς να την ελέγχουν πόλυ ευκολά..

Ότι κάνουν και στο ίντερνετ δηλαδή που έχουν 100 έγκυρες πήγες που όλες ανήκουν στους ίδιους και λένε τα ίδια στα πάντα, ώστε οι μάζες να διαβάζουν μονο δίκες έγκυρες πήγες και να έχουν μια εντελώς λάθος εικόνα του κόσμου, και άγνοια στα πάντα, αλλιως δεν υπήρχε λόγος να κάνουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες, μέχρι και στην google έβαλαν χέρι και ότι και να ψάξει κάποιος στην Google του βγάζει μονο δίκες τους σελίδες μετά το 2017.

Έχοντας ορδές που κανουν δεδομένα οτι τους μάθεις (τα λεγόμενα και γκοιμ) αφού οι ίδιοι ειναι ανίκανοι να μάθουν οποτεδήποτε από μονοί τους, το μονο σίγουρο ειναι ότι θα παρασύρουν και τους άλλους στο επίπεδο τους, το θέμα εδώ άφορα οτι οι μάζες νομιζουν οτι διαμορφώνουν αυτοί τον χαρακτήρα του παιδιού τους (!)αυτές τις ηλιθιότητες τους λένε οι φερόμενοι ψυχολόγοι , και δεν κρίνουν με βάση της λογικής και τι συμβαίνει στο περιβάλλον τους αλλα με βάση τι τους έχει μάθει, συνεπώς όταν τους μάθεις ηλιθιότητες αυτές τις ηλιθιότητες θα κάνουν δεδομένες,ο εύκολος έλεγχος νοητικά κατώτερων! να παρασύρουν και τους άλλους,αφού ειναι έτσι γιατί δεν ειναι όλοι αριστεροι κομμουνιστες αφού σε όλα τα σχολεία μαρξιστική προπαγάνδα διδάσκονται όλοι?

Με βάση λοιπόν αυτά που νομιζουν οι μάζες όπως έχουν εκπαιδευτεί ειναι σαν να ισχυρίζονται δηλαδή ότι αν κάνει παιδιά κάποια με αυτόν που ξέρετε ως δαίμονα, θα γεννήσει αγγελούδια (!) αυτό νομίζουν οι μάζες, ο άλλος είπε κιόλας ότι ημαστε μικρά ανθρωπάκια, επειδή ένας ελληνόφωνος έβαλε τα αυγά του σε κάποια μη όμοια του για να αναπαράγει την μοχθηρή ράτσα του, μιλάνε όλοι μιλάνε και οι άσχετοι που δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και θεωρούν οτι αυτοι ειναι "άνθρωποι" (και οχι μαϊμούδες ) ενώ λένε την μια ηλιθιότητα μετα την άλλη και επικροτούν το κακό να αναπαράγεται ..

Η άλλη η εντελώς ηλίθια έλεγε ότι αν τα παιδιά έχουν σωστές αρχές από το σπίτι και εκπαίδευση από μικρά οτι θα γίνουν σωστοί πολίτες, .γελάνε και οι πέτρες! αν ηταν έτσι όλοι αυτοί που εμφανίζονται να έχουν 500 πτυχία και παριστάνουν τα "τέρατα μορφώσεως" θα ηταν δίκαιοι και με αρετές , βλέπετε κάπου να συμβαίνει αυτό? οι νομίζουν κάποιοι ότι όλοι αυτοί ειναι άνθρωποι επειδή το παίζουν σοβαροί και μορφωμένοι? η σοβαροφάνεια ειναι ο φερετζέδες του αδίσταχτου και του αγριμιού ώστε μην φαίνεται η μοχθηρή φύση του... Όλοι αυτοί οι "σοβαροί" και οι δηθεν άνθρωποι έκαναν π@ρνη την Αλεξανδράτου...

Άνθρωπος δεν γίνεσαι όσα πτυχία και να σου δώσουν, ούτε με το ζόρι μαντάμ! γεννιέσαι ανάλογα τι φυλής είσαι και τι πνεύμα έχεις , γιαυτό έβγαλαν την λέξη ρατσισμός για να αναπαράγουν την φυλή τους ανενόχλητοι, αλλα ηταν "κακοί" οι "ναζι" που είχαν νομούς φυλετικής υγείας, άφου προηγούμενος έμαθαν την μαζα ηλιθιότητες στα σχολειά του τύπου είμαστε όλοι ίδιοι και ίσοι και δεν καταλαβαίνουν τίποτα , μήπως γιαυτό κουβαλούν μετανάστες επειδή ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι αποκλειστικά οπού υπάρχουν ευρωπαϊκού γένους?? , ιδού τα αγρίμια από κούνια αν και ακραία περίπτωση "δεν είχε σωστές αρχές φαίνεται" και έμειναν για αρκετή ώρα αφύλακτα αχαχαχα, όταν πριν 50-100 χρονιά έμεναν όλη μέρα αφύλαχτα και μονά τους, δεν μαχαίρωνε το ενα το άλλο, ούτε έβαζαν στο στόμα τους οτι βρουν νομίζοντας ότι ειναι φαγητό, ούτε τα ζώα δεν το κάνουν αυτό όσο μικρά και αν ειναι , αλλα στους "ανθρώπους" έχουν ταμπελάκια του τύπου οχι για παιδιά κάτω των 10 ετών:

Σοκ στην κοινωνία της Ρόδου έχει προκαλέσει το περιστατικό του μαχαιρώματος μίας 11χρονης από τον 12χρονο αδελφό της. Η 11χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη. Ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου αποφάσισε την αφαίρεση της επιμέλειας των δύο παιδιών από τον 45χρονο αλλοδαπό πατέρα, κάτοικο της Ρόδου.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι τα δύο ανήλικα παιδιά έμειναν για αρκετή ώρα αφύλακτα με αποτέλεσμα το αγόρι να αρπάξει ένα μαχαίρι και να καταφέρει σοβαρό χτύπημα στο πόδι της αδελφής του χωρίς λόγο και αιτία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί επιδεικνύει αδικαιολόγητη οργή και έχει ανατεθεί σε παιδοψυχολόγο η παροχή βοήθειας.Η αδελφή του νοσηλεύτηκε επί 3ήμερο στο Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου και παραμένει στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων προς φύλαξη.Ο πατέρας έχει αναθέσει σε δικηγόρο να προσβάλει την διάταξη του Εισαγγελέα δυνάμει της οποίας του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications