Κοκκινάκης: «Oι δημοσιογράφοι είστε υπέρ του εμβολίου! Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;»

Ο Κώστας Κοκκινάκης τάσσεται στους celebrities που αμφισβητούν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού. Ο γνωστός πολίστας που συμμετείχε στο Survivor, μίλησε δημόσια για τον εμβολιασμό ως νέος «επιστήμων» και δήλωσε ότι σύμφωνα με την άποψή του δεν έχουν γίνει αρκετές δοκιμές.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «live news», o Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι δεν θα εμβολιαστεί: «Είναι παράλογο το να σκέφτομαι εγώ ότι δεν θέλω να κάνω ένα εμβόλιο το οποίο έχει βγει σε σύντομο χρονικό διάστημα και δεν ξέρω σε μερικά χρόνια τι μπορεί να βγάλει» δήλωσε.

Στη συνέχεια ο πολίστας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση δεν του εμπνέει καμία εμπιστοσύνη: «Βλέπουμε τώρα όλοι, να το κάνει ο πρωθυπουργός, να το κάνουν οι γιατροί, να κάνουν το εμβόλιο χωρίς να βλέπεις ποιο είναι το εμβόλιο. Δεν με πείθει κιόλας θέλω να μου δείξεις το μπουκαλάκι, ορίστε παιδιά το κάνω να πείσεις άλλους δέκα ανθρώπους. Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση» σχολίασε.

«Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;»
Στη συνέχεια στράφηκε κατά των δημοσιογράφων τους οποίους χαρακτήρισε… φανατικούς των εμβολίων: «Δεν ξέρω αν εσείς στην τηλεόραση έχετε άλλες πληροφορίες από αυτές που έχει ο υπόλοιπος κόσμος ή αν είστε πιο έξυπνοι από τους υπόλοιπους. Βλέπω οι περισσότεροι δημοσιογράφοι είστε φανατικοί υπέρ του εμβολίου. Δεν ξέρω τι ξέρετε περισσότερο. Όλος ο υπόλοιπος κόσμος είναι ηλίθιος;» αναρωτήθηκε ο Κοκκινάκης.

O κόσμος είναι ηλίθιος? ναι αυτοί που διαβαζουν και άκουν τους δημοσιογράφους που εξ ορισμού πληρώνονται για να λένε ψέματα και ακολουθούν πρωτοκολλά, τύπου πρωτοκολλά των προπατόρων της Σιών (και αν δεις τα προφίλ τους σε έγκυρες πήγες τους οι μισοί ειναι αριστερό-κομμουνιστές ) ..
Οι δημοσιογράφοι ξέρουν? οχι άπλα ειναι αναίσθητοι και αδίσταχτοι Ελληνόφωνοι γιαυτό οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες σημιτοφάτσες δεν υπάρχει ούτε για δείγμα ευρωπαϊκού γένους (εκτός κάτι γυναικες που τις έχουν κάνει σαν τα μούτρα τους ) , άσε που παίρνουν και χιλιαδες ευρώ για να λένε ψέματα που έτσι και αλλιώς θα έλεγαν και χωρίς λεφτά λόγω της ράτσας τους: ουγκ ουγκ: ναζι φασίστες θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! με δείκτη νοημοσύνης που δεν ξεπερνάει αυτη ενός σκύλου, βάζοντας τέτοιους σε δεκάδες έγκυρες πηγές τους το μονο σίγουρο ειναι θα λένε όλοι τα ίδια, ίντερνετ δεν έχει ο τυπος να δει οτι οι 8 στους 10 ειναι τύπου αριστεροί και λένε ότι πουν τα αφεντικά τους? το πρώτο που είδες στο ίντερνετ το 2014 ειναι αυτο, και ορδες νεοελλήνων διαβαζουν αυτούς τόσα χρόνια ως αξιόπιστους και έμπιστους(!)

Προεδρος ΠΟΕΔΗΝ κάτσε καλά (!) ως αναχρο-troll στα ελληνικα hoaxnes μίλαει: Oι "ψέκασμενες απόψεις" θίγουν την τιμή και την υπόληψη! αυτός ο "σοβαρός" συνδικαλιστής ειναι πρόεδρος της Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων? ο λύκος δηλαδή των εργαζόμενων πρόβατων στα νοσοκομεία? ο κακός Αδόλφος πριν 80 χρόνια ορθά είχε καταργήσει τα συνδικάτα, αφού πράγματι διαπιστωθεί ότι ειναι δούρειοι ίπποι τον εκλεκτών του Γιαχβέ, και μέσα σε 5 χρονιά η Γερμανία εκεί που λιμοκτονούσαν με την δημοκρατία της Βαϊμάρης πήγε 100-150 χρονιά μπροστά σε όλους τους τομείς, βάζουν έναν σκυλό να φυλάει τα πρόβατα σε καθε συνδικάτο και μεσώ αυτού ελέγχουν και όλους τους άλλους , και με τα συνδικάτα χωρίς λόγω ύπαρξης (εκτός να δρουν για δόλιους σκοπούς ) έκλεισαν και χιλιάδες εργοστάσια στην Ελλάδα μέτα την κάκια Χουντα και όσα δεν τα έκλεισαν τα έκαναν δικά τους .. Αφού να φανταστείς οι αγρότες παίρνουν άδεια απο τα αντίστοιχα συνδικάτα αν θελουν να διαμαρτυρηθούν σαν παιδιά 10 χρόνων που παίρνουν άδεια απο τον δάσκαλο για να πάνε να κατουρήσουν!!! επίπεδο πολιτισμού μαϊμούδων, κατα αλλα όλοι το παίζουν σοβαροί και μορφωμένοι, η σοβαροφάνεια ειναι ο φερετζέδες του αδίσταχτου για να απόκρυψη την μοχθηρή φύση του , και του αγριμιού γκοιμ που νομίζει ότι ειναι άνθρωπος επειδή μοιάζει με άνθρωπο .

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ma Κύριε, τι ερωτήσεις κάνετε. Στους Δημοσιογρσφους λέγοντας τους πως ολλοι συμφωνούν. Με τις κυβερνήσεις της Ελλαδος και του Πλανιτη?? Στην Ελλάδα οι ηλιθιοι κυβερνοντες το ανεκοινωσαν σε ΟΛΛΗ την Χώρα ότι τους έδωσαν πρώτα 20 Εκατομοιρια, κα κατόπιν αλλά δυο Εκατομοιρια! Σε άλλες χώρες οι κυβερνοντες ηταν ποιο έξυπνοι και διακριτικοί, και πάλι κάτι μάθαμε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications