«Πρωτοφανές»: Ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία πολεοδομικό νομοσχέδιο από τα κόμματα  με δομή εγκληματικής οργάνωσης

Κατά πλειοψηφία ψηφίστηκε στη Βουλή το σύνολο του νομοσχεδίου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για τον Εκσυγχρονισμό της Χωροταξικής και Πολεοδομικής Νομοθεσίας.

Ψηφίστηκαν επίσης, μετά από ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Κίνημα Αλλαγής, η αρχή του νομοσχεδίου, ορισμένα άρθρα (κυρίως για την εκτός σχεδίου δόμηση) και οι τροπολογίες:

(α) για τον ΕΛΑΠΕ (αίτημα ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κίνημα Αλλαγής),
(β) για την Κεντρική Υπηρεσία Δόμησης (αίτημα ΣΥΡΙΖΑ).
Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, όλα τα άρθρα υπερψηφίστηκαν από 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (απουσίαζε για λόγους υγείας ο Γιάννης Πλακιωτάκης), ενώ τα άρθρα 35-38 για τα τουριστικά καταλύματα και εγκαταστάσεις, όπως και το άρθρο 95 για το Μητρώο Πιστοποιημένων Αξιολογητών Χωρικών Μελετών ψηφίστηκαν με ευρύτερη πλειοψηφία (166 «ναι»).

Που ειναι το πρόβλημα? Tο πρόβλημα 1:Επειδή δεν καταλαβαινεις καθόλου αυτά τα σημιτικά τύπου Χωροταξικό - Πολεοδομικό νομοσχέδιο, και ούτε θα μπεις καν στην διαδικασία να τα αναλύσεις σου αρκούν μερικά στοιχειά μονο όπως: ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, το εν λόγω νομοσχέδιο πρόκειται για "μια μεγάλη μεταρρύθμιση για το περιβάλλον, για την ιδιοκτησία, για την ανάπτυξη". = για το περιβάλλον, για την ιδιοκτησία, για την ανάπτυξη, αρκούν αυτές οι τρεις λέξεις μονο, όταν συμμορίτες μιλάνε για περιβάλλον και ιδιοκτησία κακά μαντάτα να περιμένεις , επίσης το "ανάπτυξη" στην περίπτωση των συμμοριτών ισχύει το ακριβώς αντίθετο συνήθως...

Όπως σε ότι λένε ισχύει το αντίθετο για την ιστορια πουθενά δεν ήρθε ευνοϊκή ανάπτυξη από συμμορίτες που άπλα αντιγράφουν και διαστρεβλώνουν, ακόμα και αν τα σχεδια ανάπτυξης ηταν από "κακούς ναζι" όπως οι ανεμογεννήτριες για δωρεάν ρεύμα, είδατε εσεις δωρεάν ρεύμα ενώ γέμισαν τα βουνά ανεμογεννήτριες ? το αντίθετο γίνεται, μάλιστα σε βαζουν να πληρώνεις εσύ τις ανεμογεννήτριες μεσώ λογαριασμών, και το σχέδιο των "κακών ναζι" που επίσης ήσαν πρώτοι οικολόγοι με την αληθινή σημασία της λέξεως, δεν έλεγε να καίνε τα δάση για να γεμίζουν το κόσμο ανεμογεννήτριες.

Tο πρόβλημα 2:
Πρόκειται για τρεις κάθαρα "κομμουνιστικές εγκληματικές οργανώσεις" (οι μάζες ας τα θέωρουν κόμματα πρόβλημα τους), ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Κίνημα Αλλαγής δήλαδη ΠΑ.ΣΟ.Κ. με αλλό κεφαλι του φιδιου, το Κίνημα Αλλαγής που κολλαει? άφου πασοκοι κομμουνιστές ειναι, στο δε ΚΚΕ έχουν βαλει ένα χρήσιμο γκοιμ τους στην γλωσσά τους ως αρχηγό που δήθεν κάνει κουμάντο ... στην πρώτη ιουδαϊκή εγκληματική οργάνωση στην Ελλάδα που μάλιστα έκανε και γενοκτονία "Ελλήνων" 1940-1950 ευρωπαϊκού γένους που ειναι οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων ανεξάρτητου χωράς, αλλα εσένα σου έμαθαν τα ακριβώς αντίθετα ότι οι "κακοί" και "ρατσιστές" ηταν τα θύματα τους.
Tο πρόβλημα 3::
Μέσα σε αυτό χάος και την "πανδημία " όπως λένε οι ίδιοι το πολεοδομικό νομοσχέδιο τους μάρανε? σας φαίνεται φυσιολογικό? προφανώς κάτι βρωμάει στην υπόθεση αλλα δεν καταλαβαινεις καθόλου αυτά τα σημιτικά τύπου Χωροταξικό - Πολεοδομικό νομοσχέδιο οπως προείπαμε όποτε ας ψάξουν αυτοι που καταλαβαινουν αυτα τα σημιτικά καλυτερα τι παγίδες έχει αυτό "νομοσχέδιο" τύπου δέκα εντολες που έδωσε ο Γιαχβέ στην εκλεκτή φυλή του,και που θα ακολουθούν κατα γραμμα στην κυριολεξία τα χρήσιμα γκοιμ τους που έχουν βάλει παντού και όσοι δεν ανήκουν σε αυτο το γένος έχουν πέσει στο επίπεδό του..

Υπόψιν η γενοκτονία του ευρωπαϊκού γένους ανεξάρτητου χωράς δεν σταμάτησε το 1950 συνεχίζεται δημοκρατικά, (εκτός και ειναι κάνεις καμιά ακομα και εκφυλισμένοι που δεν έχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ και έχει εμφανές σημάδια του γένους που ανήκει που ειναι η νοητική και πνευματική ανωτερότητα η και απέχθεια στο κακό, συνεπώς σε κάθε τι σημιτικό, ειναι δηλαδή ναζι φασίστες στην γλωσσά τους..

Ουπς(!) κατι σας έχουν μάθει λάθος, και για την ιστορία έχουν δολοφονηθεί με θάνατο (γιατί κάνουν και οικονομικές η ψυχολογικές δολοφονίες και στην περίπτωση γυναικών τις μετατρέπουν σε π@ρνες ως εκδίκηση ) τουλάχιστον τρεις γυναίκες αυτού γένους επειδή δεν είχαν πέσει στο κατώτερο επίπεδο τους, η μια ηταν μόλις 23 χρόνων πριν ένα χρόνο με έντονα στοιχειά του γένους που άνηκε νοητική και πνευματική ανωτερότητα, δολοφονηθεί επίσημα και δεν δικάστηκε καν κανένας, και φυσικά ουδείς γνωριζει οτι την δολοφόνησαν με ρατσιστικά κίνητρα αφου στον όχλο εχουν μάθει τα αντίθετα οτι κακοί ρατσιστές ηταν οι Γερμανοί που επίσης άνηκαν σε αυτό το γένος σε μεγάλο ποσοστό πριν το 1945(!) τουλάχιστον δεν την έσφαξαν σαν αρνί οπως εκαναν στο μεσαίωνα με την ιερά εξέταση. Κατάλαβε κανένας τίποτα από όλα αυτά? προφανώς οχι, οι περισσότεροι καταλαβαίνουν καλυτερα τα σημιτικά σε έγκυρες πήγες τους....

Ουγκ! τι σχέση έχουν αυτά με το πολεοδομικό νομοσχέδιο? έχουν σχέση όμως με το ΚΚΕ και λοιπες εγκληματικές οργάνωσεις τους τυπου antifa, άπλα είπες να τα κολλήσεις επειδή αν τα έβαλες σε άλλο ειδικό Post για το θέμα αυτό άπλα δεν θα τα διάβαζε κανένας θα έδιναν σήμα να το δουν ελάχιστοι ειδικά στο δημοκρατικό facebook δεν θα το εβλέπε κάνενας, εδώ έκαναν "αναφορά παράβασης πολιτικής " στο adsense σε ενα post πριν 3 χρονιά που δεν ηταν και δικό μας για τα εγκλήματα του κομμουνισμού στην Ελλάδα (!) (η αρχική πηγή δεν υπάρχει καν εχει κλεισει έδω και χρόνια) και το οποίο ήδη το έχεις διαγράψει εδώ και 1 χρονο αφού ούτως η άλλος το εχουν εξαφανίσει απο την αναζήτηση Google οχι μονο απο την δίκη μας σέλιδα αλλα όσες ελάχιστες ανεξάρτητες που το είχαν βάλει ( μεχρι να κλείσουν και αυτές ) έχει νόημα να υπάρχει ενα Post όταν ειναι ανύπαρκτο και στην αναζήτηση google? ετσι εχουν εξαφανίσει τα πάντα απο παντού, και οι μάζες που διαβαζουν μονο έγκυρες πήγες τους και κατι νεοέλληνες ως πατριώτες έχουν πλήρη άγνοια, και έχεις και ένα λαό οχι μονο να νομίζει οτι εχει δημοκρατία αλλα υποστηρίζει δεκάδες σελίδες τους ως αξιόπιστες και ανεξάρτητες σελίδες! πιο τραγικά δεν γινεταί.

Και επειδή σήμερα ξύπνησες στο Matrix (ύστερα απο πνευματικό ταξίδι στην άλλη όχθη ο πραγματικός κόσμος και ο κοσμος της αλήθειας ), με έντονο το συναίσθημα/μνήμη του θανάσιμου φυλετικού μίσους που τρέφουν στο γένος που ανήκεις και οι μάζες ούτε καν αυτές αυτοί που ανήκουν σε αυτό το γένος δεν έχουν ιδέα για τίποτα και έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ , όταν και αν ξυπνήσουν μετα τα 30 τους ειδικά για τις γυναικες θα ειναι αργά..για τον ίδιο λόγο δηλαδή με ρατσιστικά κίνητρα έκαναν και πολεμο σε αυτη την σελιδα απο το 2016, επειδή δεν είσαι Νεοέλληνας ώστε οι μάζες να διαβαζουν μονο Νεοέλληνες και έγκυρες πήγες τους γιαυτό τόσα χρονιά δεν έμαθαν τίποτα απο το ίντερνετ, η συντριπτική πλειοψηφία πρόβατα έμειναν όπως ηταν και πριν το ίντερνετ ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications