To σκάφος Chang’e 5 «φύτεψε» την κινέζικη σημαία στην επιφάνεια της Σελήνης   μετά από 80  χρονιά (!)

Το ρομποτικό σκάφος Chang’e 5 της Κίνας, το οποίο την Πέμπτη αναχώρησε από τη Σελήνη μετά από δύο μέρες παραμονής στην επιφάνεια της και τη συλλογή δείγματος, πρόλαβε να κάνει κάτι ακόμη: να «φυτέψει» την επίσημη κινεζική σημαία στο φεγγάρι.

Όπως έκανε γνωστό η Εθνική Υπηρεσία Διαστήματος της Κίνας (CNSA), που έδωσε στη δημοσιότητα τη φωτογραφία που τράβηξε το Chang’e 5, η σημαία από ύφασμα έχει υποστεί ειδική επεξεργασία για να αντέξει τις ακραίες θερμοκρασίες στη Σελήνη.

Βεβαίως, λόγω έλλειψης αέρα στο φεγγάρι, η σημαία δεν κυματίζει, αλλά είναι στερεωμένη και ακίνητη.Η Κίνα γίνεται η δεύτερη χώρα που βάζει τη σημαία της στο φεγγάρι μετά τις ΗΠΑ (η ΕΣΣΔ-Ρωσία, που έφθασε δεύτερη στη Σελήνη, δεν είχε κάνει κάτι ανάλογο).

Αν το σεληνιακό δείγμα του Chang’e 5 φθάσει με επιτυχία στη Γη, η Κίνα θα γίνει η τρίτη χώρα στον κόσμο που θα έχει φέρει πέτρες και σκόνη από την επιφάνεια της Σελήνης. Η κάψουλα με το πολύτιμο δείγμα αναμένεται να πέσει στην περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας, στη βόρεια Κίνα... Αυτά έπισημα

Τα επίσημα ειναι και ψεύτικα όμως ! για να δούμε και ανεπίσημα αυτά που μάζες νομιζουν ότι ειναι θεωρίες συνωμοσίας όπως έχουν εκπαιδευτεί να νομίζουν (νοητικός έλεγχος ερπετών άλλο θέμα αυτό):Όταν οι "κακοί" Γερμανοί πήγαν στην σελήνη οι άλλοι οχι μονο έτρωγαν βελανίδια αλλα έλεγαν κιόλας ότι οι πρώτοι πύραυλοι στο κόσμο ειναι "θεωρίες συνωμοσίας των κακών ναζι"!βέβαια για πούμε την αλήθεια τοτε δεν υπήρχε η μασονικη φράση "θεωρίες συνωμοσίας" ακόμα , που σε μετάφραση ειναι "ότι δεν πρέπει να ξερουν οι μάζες" , αλλα αν την είχαν βγάλει από τότε αυτό θα έλεγαν, επειδή έλεγαν ότι ειναι ψέματά και φύσιν αδύνατο πως οι "κακοί ναζι" είχαν φτιάξει ένα "μαγικό όπλο" που πετάει ως δια μαγείας από μονο του χωρίς πιλότο (!)εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά, απίστευτο (!) ακόμη και έξω απο την Γη (!) αυτο και αν ειναι εντελώς παράλογο!

Ουγκ! που ειναι τα στοιχειά ότι πήγαν στην σελήνη οι Γερμανοί ?? αφού δεν το γράφει καμιά έγκυρη πηγή ,και δεν το είπαν σε κανένα επίσημο ντοκιμαντέρ? άρα fake news και θεωρίες συνωμοσίας ουγκ!! ψάξε να τα βρεις τα στοιχειά μονο σου αφού ισχυρίζεστε ολοι ότι είστε ανθρωπινά λογικά και σκεπτόμενά όντα (!)εμείς θα σας κάνουμε ανθρώπους με το ζόρι? με έτοιμο φαγητό στο πιάτο ακόμα και τα γκοιμ το παίζουν άνθρωποι εκεί φτάσαμε , εκτός και νομίζεις ότι είσαι άνθρωπος με το κανεις οτι κανει και ένας παπαγάλος δηλαδή να λες θεωρίες συνωμοσίας! και σε επίσημο ντοκιμαντέρ του history channel για την ιστορια του ελικοπτέρου παρουσιάζουν άσχετους ως εφευρέτες ενώ απο την Γερμανία πήραν επίσης το πρώτο ελικόπτερο στο κόσμο στην Αμερική και αντέγραψαν την τεχνολογία... δες λες που πήραν την τεχνολογία των πυραύλων επειδή τους βόλεψε και δεν λενε ακόμα ότι και αυτό ηταν θεωρίες συνωμοσίας?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications