Ο συνταξιούχος υπολοχαγός Mclnerey αποκαλύπτει τι είναι ο Kraken: Ο Τραμπ ήξερε τι θα συνέβαινε και είχε σχέδιο

Το kraken είναι το ψευδώνυμο για το 305ο Στρατιωτικό Τάγμα Πληροφοριών του Στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών.Ο συνταξιούχος υπολοχαγός Thomas McInerney εργαζόταν ως στρατηγός, USAF-1983 | Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ

Ο συνταξιούχος υπολοχαγός Thomas McInerney και ειδικός στον πόλεμο στον κυβερνοχώρο στις ΗΠΑ κάνει αποκαλύψεις αλλα τα μέσα μαζικής εξαπατησης γνώστες και ως έγκυρες πήγες τους γεμάτες συμμορίτες που παριστάνουν τους δημοσιογράφους και τους αρθρογράφους δεν λένε τίποτα.

Ο στρατηγός McInerney εξήγησε ότι γνωρίζουν λεπτομερώς πώς έγινε η εκλογική απάτη: "Ο Τραμπ ήδη ήξερε τι θα συνέβαινε και είχε σχέδιο", απάντησε. Αλλά πριν φτάσει στην καρδιά του θέματος, ο στρατιωτικός ήθελε να ξεκαθαρίσει την εμπειρία του ως αναλυτής στον αμερικανικό στρατό για 16 χρόνια. Επιπλέον, υπενθύμισε ότι είναι ειδικός στην τεχνολογία και τα κυβερνητικά όπλα και πρόσθεσε ότι "το έργο του συνδέεται στενά με τη στρατιωτική τεχνολογία και την τεχνολογία πληροφοριών."

Το Κράκεν
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Υπολοχαγός αποκάλυψε τι είναι ο Κράκεν, στον οποίο αναφέρεται ο δικηγόρος Σίντνεϊ Πάουελ . Θυμηθείτε ότι η έκφραση του δικηγόρου «πρόκειται να ελευθερώσουμε τον Κράκεν» έγινε δημοφιλής. Τώρα, ο Thomas McInerney έχει ξεκαθαρίσει όλα τα άγνωστα σχετικά με το θέμα: "Το Kraken είναι το 305ο τάγμα στρατιωτικής νοημοσύνης του στρατού των ΗΠΑ. Το 305ο Στρατιωτικό Τμήμα Πληροφοριών συνεργάζεται μαζί τους ", εξήγησε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ και αυτή η εξειδικευμένη μονάδα του στρατού, μαζί με τη Σίντνεϊ Πάουελ και τους υπόλοιπους δικηγόρους, συνεργάστηκαν και αναλύουν τα στοιχεία της εκλογικής απάτης εδώ και αρκετό καιρό.

«Το Κράκεν είναι η πηγή πληροφοριών του Σίντνεϊ Πάουελ», δήλωσε ο στρατηγός. Αν και το 305ο τάγμα πληροφοριών δεν θα ήταν το μόνο που έλαβε την αποστολή να αποκαλύψει την εκλογική απάτη. Υπάρχουν επίσης άλλες μονάδες και ομάδες που εργάζονται σε αυτό, αλλά ο στρατηγός προτιμά "να μην μιλήσει ακόμη" για τις υπόλοιπες ομάδες έρευνας. Και τονίζει ότι, προς το παρόν, «το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι το τμήμα στρατιωτικών πληροφοριών έχει αναγνωρίσει την Κίνα, το Ιράν και τη Ρωσία ως εμπλεκόμενοι στη χειραγώγηση της ψηφοφορίας και της εκλογικής νοθείας.

Κίνα, Ρωσία, Ιράν και Δημοκρατικοί
Ομοίως, ο Υπολοχαγός επιβεβαίωσε ότι οι Ειδικές Δυνάμεις των ΗΠΑ κατέλαβαν τους διακομιστές του Dominion Voting System στη Φρανκφούρτη και της Γερμανίας. Ο Rudy Giuliani είχε ήδη μιλήσει για την εταιρεία της Βαρκελώνης Scytl και την "συμμετοχή της στη μαζική εκλογική απάτη στις εκλογές του 2020 στις ΗΠΑ".

Ο McInerney αναφέρει ότι οι διακομιστές κατασχέθηκαν σε κεντρικά γραφεία της CIA και, το χειρότερο είναι ότι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ορισμένοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους σε αυτήν την ειδική αποστολή. "Η αρχική μου έκθεση είναι ότι ορισμένοι Αμερικανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν σε αυτήν την επιχείρηση, ήταν μια επιχείρηση της CIA, οπότε αυτό είναι το πιο ανησυχητικό."

"Εσχατη προδοσία"
Για το λόγο αυτό, ο στρατηγός προειδοποιεί ότι υπάρχουν υπάλληλοι του υψηλότερου πολιτικού επιπέδου και ασφάλειας που βρίσκονται πίσω από την απάτη. "Είναι γνωστό ότι έχουν διαπράξει προδοσία και πηγαίνουν στη φυλακή. Δεν έχουμε δει προδοσία αυτού του μεγέθους στην ιστορία μας. Αυτό ήταν πραξικόπημα. Τα μηχανήματα που κατασχέθηκαν στη Γερμανία θα δείξουν τα στοιχεία της απάτης, αλλά θα είναι ενώπιον του Δικαστηρίου "είπε.

Επίσης, ο στρατός δεν εμπιστεύεται το FBI και τη CIA και το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης (DOJ), καθώς όπως είπε «δεν κάνουν τίποτα» Γι 'αυτό το λόγο, "Ο Τραμπ έπρεπε να πάει στο Κράκεν για να διερευνήσει όλες τις εκλογικές απάτες μεγάλης κλίμακας".

Μεταξύ των συγκλονιστικών δηλώσεών του, ο στρατηγός είπε ότι το HAMMER και άλλα κυβερνο-όπλα, τα οποία είχαν χρησιμοποιήσει οι ΗΠΑ εναντίον άλλων χωρών, "αναπτύσσονται εναντίον της Αμερικής", ισχυριζόμενος ότι ο εχθρός είναι μέσα στην Αμερική. "Γνωρίζουμε και έχουμε απόδειξεις ότι η Κίνα, η Ρωσία, το Ιράν, η Βενεζουέλα και οι Δημοκρατικοί βρίσκονται πίσω από τα πάντα. Ο Ομπάμα, οι Κλίντον, η Νάνσυ Πελόσι και ο Τζο Μπάιντεν εμπλέκονται επίσης στην απάτη", δήλωσε ο Mclnerey.

Σχετικά με το HAMMER, ο στρατηγός υποστηρίζει ότι υπήρξε συντονισμός στα πέντε βασικά κράτη, την Πενσυλβανία, το Ουισκόνσιν, το Μίσιγκαν, την Αριζόνα, τη Νεβάδα και τη Γεωργία, επειδή όλα σταμάτησαν να μετρούν ταυτόχρονα. "Χρησιμοποίησαν το HAMMER και το Scored, καθώς και το Dominion για να βγάλουν τον Joe Biden νικητή των εκλογών σε κάθε πολιτεία. Χρησιμοποιήθηκε ένας αλγόριθμος. Θα τα παρουσιάσουμε όλα αυτά στο Ανώτατο Δικαστήριο."

"Δεν είναι θεωρία συνωμοσίας. Είναι πραγματικότητα."
Ο Δρ Navid Keshavarz-Nia επεσήμανε ότι είχε ήδη χρησιμοποιηθεί σε άλλες χώρες για την αλλαγή των εκλογικών αποτελεσμάτων. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ του επιτέθηκαν αμέσως και χαρακτήρισαν τον ισχυρισμό του ως «θεωρία συνωμοσίας». Ο στρατηγός λέει ότι το ηλεκτρονικό σύστημα για την απάτη χρησιμοποιήθηκε και σε άλλες περιπτώσεις από τους Δημοκρατικούς. "Ο Πρόεδρος Ομπάμα το χρησιμοποίησε το 2012 για να κερδίσει. Οι δημοκράτες το χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια των πρωταθλημάτων για να χάσει ο Μπερνίν Σάντερς και να κερδίσει ο Μπάιντεν. Δεν έχουμε δει ποτέ προδοσία αυτού του μεγέθους στην ιστορία μας.

Τέλος, ο McInerney κατέληξε: Προσπαθούν να πάρουν τον έλεγχο αυτού του έθνους μέσω της τεχνολογίας. Έχουμε ένα χρονοδιάγραμμα και πρέπει να περάσουμε από το νομικό σύστημα. Αντιμετωπίζουμε μια τεράστια πρόκληση. Δεν έχει σημασία αν έρθει η 14η Δεκεμβρίου, ο πρόεδρος δεν θα έπρεπε να αποχωρήσει από το αξίωμα. Ο Τραμπ κέρδισε τις εκλογές και θα είναι πρόεδρος για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Δεν θα καταλάβουν αυτήν τη χώρα. Ο Μπάιντεν πρέπει να παραιτηθεί τώρα. Ξέρουμε τα πάντα και θα φτάσουμε στο Ανώτατο Δικαστήριο. "

ΥΓ: Επειδή αυτοι οι οροί ειναι άγνωστοι στους πολλούς ειναι παρόμοιο σύστημα που για παράδειγμα σε κληρώσεις του Τζόκερ και του Κινο ,δίνει ένα ορισμένο πόσο κάθε φορά , και έχουν την εντύπωση ότι βγαίνουν στην τύχη οι αριθμοί, και αφού τα αποτελέσματα των εκλογών βγαίνουν ηλεκτρονικά ευκολα ελέγχονται, επίσης στην Ελλάδα ειδικά στις δυο τελευταίες εκλογές έγιναν νοθείες, και οχι μονο δεν κουνήθηκε φύλλο, αλλα έχουν τέτοιο θράσος που καυχιούνται και για την "δημοκρατία τους" ..Πέρα από προπαγάνδα και την χειραγώγηση των μαζών μέσα από δεκάδες έγκυρες πήγες τους, οι οποίες υπό κανονικές συνθήκες θα ειχαν κλείσει όλες ως εγκληματικές οργανώσεις (!)κάτι "αγαπημένες σελίδες" για πολλούς... ©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications