«Oι πύλες του ανεξήγητου» 10 χρονιά μετά οχι μονο δεν άνοιξαν αλλα έκλεισαν εντελώς και ύστερα ήρθαν οι μέλισσες

Όταν βλεπεις τι έλεγαν σε αυτή την εκπομπή διάφοροι πριν 10 χρονιά βλέπεις ότι ηταν 500 χρονιά πίσω, ο λόγος για αυτό ειναι ότι μπαίνουν και μιλάνε και διάφοροι άσχετοι που παριστάνουν τους ερευνητές, ειναι τοσο ερευνητές που τόσα χρονιά δεν έχουν καταλήξει πουθενά(!)

Άλλα το χειρότερο ειναι οτι μπαίνουν διάφοροι δούρειοι ίπποι και κατευθύνουν σε λάθος δρόμους διάφορα θέματα επι σκοπού, για παράδειγμα σε ένα επεισόδιο στις πύλες του ανεξήγητου πριν 10 χρονιά, εμφανίζεται ένας δούρειος ίππος που παριστάνει το ερευνητή έως και σήμερα, χαμός από ακολούθους που το παίζουν αφυπνισμένοι ενώ βλέπουν έναν δούρειο ίππο(ειναι ο ίδιος που λέμε έδω ), και μαζί με αυτόν και ένας μασόνος που παριστάνει και τον διασώστη του αρχαίου πνεύματος για να τα διαστρεβλώνει όλα, συμβολικά ειναι όλα έλεγε το νούμερο μόλις είπαν για αρχαίες αναφορες σε ιπτάμενα σκάφη απο το λίγο που είδες διότι δεν μπορείς ούτε να τους άκους αυτούς τους δούρειους ίππους που ηταν και δυο μαζί αυτή την φορά ώστε να καθοδηγούν ακόμη και αυτούς που ερευνούν λίγο στην άγνοια , παντού έχουν βάλει μασόνους ως ειδικούς και κατα αλλα θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα όλα... χαμός και αυτός από ακολούθους στο facebook (!)που νομιζουν ότι ακολουθούν έναν "μεγα πατριώτη" και υμνητή της αρχαίας Ελλάδας, και μονο από τα σημιτικά που λέει καταλαβαινεις τι ειναι..

Εναλλακτικά όταν δεν βαζουν δούρειους ίππους τα χλευάζουν όλα μεσω αναρχο-troll, και αυτό από μονο του ειναι και δείγμα μοχθηρών να χλευάζουν οτι δεν μπόρουν να κατανοήσουν , (γιαυτό όσοι τσεκάρουν τα σχόλια στο youtube σε βίντεο «Oι πύλες του ανεξήγητου» θα βρουν ορδές τύπου άναρχο-troll να χλευάζουν και να ειρωνεύονται προφανώς ειναι οι ίδιοι άναρχο-συμμορίτες που είχαν βαλει βόμβες τότε στο Alter), ώστε να κρατούν τον όχλο σε χαμηλό νοητικό επίπεδο και να τον ελέγχουν , του τύπου μην ασχολείσαι με αυτές τις χαζομάρες (τοτε δεν ειχαν κανει μόδα ακόμα το θεωρίες συνωμοσίας),ενώ με το να ασχολούνται με δίκες τους σημιτικές ηλιθιότητες ειναι πολύ σοβαρό ( όπως το ποδόσφαιρο) η να διαβαζουν γελοίες ιστοσελίδες και ηλίθια θέματα αυτών τύπου lifo και "τι λες τώρα" ειναι σοβαροί, ενώ όταν ερευνούν δεν ειναι σοβαροί (!)

Κάποιοι επι χρόνια ψάχνουν για εξωγήινους και λένε μαλιστα ότι δεν υπάρχουν ενώ οι εξωγήινοι ειναι μπροστά τους (!) μα που ειναι γιατί δεν τους βλέπουμε όλοι? με την αντίληψη που έχεις μαντάμ και μεσιε δεν πρόκειται να τους δεις πότε αφού πρέπει να έχεις και ένα νοητικό και πνευματικό επίπεδο, οι μάζες περιμένουν να δουν εξωγήινους ανάμεσα τους όπως τους βλέπουν σε ταινίες έτσι νομιζουν,εντελώς εκτός πραγματικότητας.. Γιαυτό εξάλλου κανουν ταινίες προπαγάνδας τύπου ήμερα ανεξαρτησίας, και η πλάκα ειναι οτι παρουσιάζουν τους κάλους εξωγήινους που ειναι και ανθρωπινής μορφής (που ήσαν και οι αρχαίοι θεοί ) ως κακούς!γιατί οι κακοί ειναι ήδη στην Γη αλλα οχι έτσι όπως νομίζουν οι μάζες! ένας δεν αναρωτήθηκε γιατί κόπτονται με λυσσά να κανουν απόκρυψη θεμάτων που έχουν να κάνουν με εξωγήινους εδώ και 50 χρόνια?

Τελικά οχι μονο κυνήγησαν τον Χαρδαβέλα αλλα έκλεισαν και εντελώς το κανάλι Alter,τα ξανα είπαμε εδώ : Η απέλαση της μασονίας στην τηλεόραση σε παλιά εκπομπή και ο εκφυλισμός τελικά της τηλεόρασης,για να βλέπουν οι μάζες τις ηλιθιότητες τους μονο στα κανάλια τους τύπου Μουτσινά ράδιο άρβυλα και λοιπες μασονικές χαζομάρες,το ίδιο εκαναν και στο ίντερνετ και μάζεψαν την μαζα σε δίκες τους έγκυρες πήγες αποχαύνωσης και τον έβαλαν να ασχολείται με χαζομάρες ως σοβαρά θέματα, και έτσι ήρθε ο πνευματικός θάνατος, ψυχικά ζόμπι (Δεν σκέφτομαι, δεν καταλαβαίνω, υπακούω, πηγαίνω εκεί που μου δείχνουν, δεν έχω κανένα δικαίωμα εκτός από εκείνο που θα μου υποδείξουν)..

Στο μεταξύ όλοι αυτοι οι ελληνόφωνοι που χλευάζουν θέματα μυστικισμού πνευματισμού και ερευνάς, οι ιδιοι ασχολούνται με αυτα με την κακή έννοια κιόλας, με αιρέσεις,σατανιστές να προσκυνούν τον Μπαφομέτ και τελετές προς την σελήνη (!) τα δικά τους δεν ειναι θεωρίες συνωμοσίας? με άπλα λογία έκανα τον όχλο εντελώς ηλίθιο να μην εχει καμια σχέση με τον πνευματισμό η και αν έχει να ειναι ΜΟΝΟ μεσώ του Χριστιανισμού/σκοταδισμού, και να ειναι μονο αυτοί μύστες της πλευράς του κακού, και να μην υπάρχουν μύστες του κάλου..

Κάπου εδώ ήρθαν και οι "μέλισσες" : Βλέποντας αυτά οι παγκόσμιοι συμμορίτες τόσα χρόνια,ότι η συντριπτική πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο προβατα με πτυχία που τους προσκυνάει και έχει κάνει δεδομένα αυτα που θέλουν αυτοί, μετα ειναι οτι πιο εύκολο να στήσουν όλο αυτό θεατρο του παράλογου με τις μάσκες και περιοριστικά μετρά. Και αν βγει κανένας ξέμπαρκος νοήμων γιατρός αναμεσα σε 1000 υποτακτικούς θα τον πούμε συνομώσιολογο και θα τον συκοφαντήσουμε όποτε οι μάζες πάλι τους δικούς μας θα ακούν, και θα διαβάζουν τις έγκυρες πήγες μας. Συμπέρασμα? οπως λεει και ενα ρητό: οποιος πάρει με το μέρος του τους ηλίθιους θα κυβερνήσει όλο το κόσμο.

Σε άλλο Post θα πούμε τι πλεονεκτήματα έχεις όταν έχεις τον γνωθι σαυτον, και του κόσμου, του αληθινού κόσμου και οχι αυτά που σου δείχνουν, και τι γίνεται όταν δεν έχεις καμιά σχέση με τον μυστικισμό και ζεις σε έναν μασονικό κόσμο του υλισμού έχοντας άγνοια για τα πάντα, ακόμη και για τα αυτονόητα.Για αυτο κρατούν τις μάζες σε χαμηλό νοητικό επίπεδο ώστε να μην έχει επίγνωση ούτε του εαυτού τους... Αν ρωτήστε 1000 άτομα τι έμαθαν με το ίντερνετ 10 χρόνια που το έχουν αφού ασχολούνται μονο με "σοβαρά θέματα" και έγκυρες πήγες, προφανώς δεν έμαθαν τίποτα(!), και νομιζουν ότι αυτοί που τώρα τους δουλεύουν κανονικά με τα εμβόλια ότι τόσα χρόνια τους έλεγαν την αλήθεια (!) και έτσι έκαναν δεδομένα τα ψέματα τους σε πληθώρα θεμάτων, ούτε αληθινή ιστορία δεν ξέρουν! γιατί αν ήξεραν αληθινή πρόσφατη ιστορία θα είχαν καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλα, τουλάχιστον οι σκεπτόμενοι, και έχει σχέση και με εξωγήινους του κάλου και του κακού.

Η άγνοια που εχουν οι μάζες επειδή δεν φρόντισαν να ανεβαίνουν πνευματικά και να αποκτήσουν αληθινή γνώση (οχι δεν έχεις γνώση με το να έχεις 500 πτυχία, τα σχολεια δεν σε κανουν μορφωμένο αν έχεις τέτοια εντύπωση ), εκτός ότι τους κανει εντελώς ελεγχόμενους, ειναι και η αίτια όλων των κακών που τους συμβαίνουν και σε προσωπικό επίπεδο ... Και φτάνουν στο σημείο να τρέμουν και τον θάνατο, οι φόβος τους καθοδηγεί σε όλη την ζωή τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications