Η απέλαση της μασονίας στην τηλεόραση σε παλιά εκπομπή και ο εκφυλισμός  τελικά της τηλεόρασης

Πάνω που πήγαν να ανεβαίνουν πνευματικά και νοητικά λίγο οι μάζες μεσώ τηλεόρασης έσπευσαν ελληνόφωνοι και εκφύλισαν τα πάντα, ώστε να κρατούν τον όχλο σε πολύ χαμηλό νοητικό επίπεδο, με γελοιότητες χαζομάρες και τόνους προπαγάνδας στα πάντα και στην τηλεόραση

Αυτό προκύπτει απο μια πολύ παλιά εκπομπή 2003-2004 ονόματι ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ που στην έγκυρη πηγή τους wikipedia.org την γράφουν και λάθος Χωρίς ρεπορτάζ , με τον Κώστα Χαρδαβέλλα,εκτός ότι έστελναν δικούς εκεί, τέλικα έκλεισαν και όλο το κανάλι Alter ώστε προφανώς να μείνουν μονο δικά τους κανάλια αποχαύνωσης .

Κώστας Χαρδαβέλλας
Το 2002 μετακινείται στο Alter, όπου παρουσίαζε, μέχρι το κλείσιμο του, τρεις ενημερωτικές εκπομπές: το Χωρίς ρεπορτάζ ΙΙ, την εκπομπή Ο Αθέατος Κόσμος και την εκπομπή Οι Πύλες του ανεξήγητου. Το 2011, με το κλείσιμο του Alter, έμεινε για λίγο χωρίς τηλεοπτική στέγη. Το 2013 εντάσσεται στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού GR TV, όπου συνέχισε να παρουσιάζει τον Αθέατο Κόσμο. Λίγο αργότερα πηγαίνει στο Extra 3, επίσης με τον Αθέατο Κόσμο.

Λίγο μετά, εντάσσεται στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon TV, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016, παρουσιάζοντας για λίγο καιρό το Κεντρικό δελτίο του σταθμού και δύο εκπομπές: για λίγους μήνες την ενημερωτική Εξελίξεις και την ψυχαγωγική Όλοι οι καλοί χωράνε. Ταυτόχρονα από το 2011, αρθρογραφεί στην εφημερίδα Real News και στο ενημερωτικό ιστότοπο Newsbomb, ενώ τα Σαββατοκύριακα, παρουσιάζει ενημερωτική εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM 97.8. Τον έβαλαν στον ίσιο δρόμο ξανά αυτο της πνευματικής αποχαύνωσης, και όλως τυχαίως : Το 2009, ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αποκάλυψε ότι έπασχε από καρκίνο, από τον οποίο κατάφερε να απαλλαγεί το 2010... (!) κατάφερε να απαλλαγεί επειδή έτυχε η επειδή σταμάτησε να ασχολείται με τέτοια θέματα?

Απάντηση Ελληνικής (!) "Αρχαιολογικής Υπηρεσίας" μάλλον σπείρας γεμάτη ελληνόφωνους κάλυψης απόκρυψης των πάντων, και μιλάει με το γνωστό σοβαροφανές υποκριτικό ύφος που μιλάνε και κατι άναρχο-troll, το "Ελληνικής " απο που προκύπτει? έχουν καμιά σχέση αυτοί οι ελληνόφωνοι εκεί με το αρχαίο πνεύμα? έχουν καμιά σχέση αυτά τα ελληνόφωνα γκοχιμ του Γιαχβέ που μιλάνε με τον σημιτικό ύφος, με αληθινή Αρχαιολογική Υπηρεσία τύπου κακών Γερμανών που ερευνούσαν τα πάντα?προφανώς και οχι! καταρχήν όσοι σκεφτονται και μιλάνε έτσι ουδεμιά σχέση έχουν με αρχαίους "Έλληνες" που ερευνούσαν τα πάντα, αφού ειναι καθαρό το ελληνικό DNA και όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων , οπως ισχυρίζονται δήθεν ειδικοί, που βρεθηκαν όλοι αυτοι οι ελληνόφωνοι υπάλληλοι τους που εχουν ακριβώς την ίδια "λογική" με σημιτικές φυλές?

Κλασικό ύφος μασόνου αν οχι άπλα ελληνόφωνου, (πολλοι Νεοέλληνες έχουν αυτό το σημιτικό ύφος εκ γενετής λογω της σημιτικής ράτσας τους), όταν λέμε ύφος εννοούμε το άκρως υποκριτικό σοβαροφανές τρόπο που μιλάνε,και με σημιτικές ηλιθιότητες προσπαθούν να σε εξαπατήσουν η και να σε εκνευρίσουν ώστε να φανούν αυτοί οι σωστοί και εσύ ο κακός που λες χαζομάρες (!) ίδια τακτική των άναρχο-troll σήμερα , φυσικά δεν εχει πάει πουθενά για ερευνά, και τον εχουν ως ειδικό να θολώνει τα νερά, τοτε προφανώς δεν ειχαν καθιερώσει το θεωρίες συνωμοσίας ακόμα γιατί συνεχεία αυτο θα έλεγε,με τέτοιους δούρειους ίππους δεν πιάνεις κουβέντα καν, επίσης οποιος δεν εχει πέσει στο ζωώδες επίπεδο αυτό των γκοιμ, και ερευνά , σήμερα δεν τον λενε ερευνητή αλλα "συνομωσιολόγο" ως κατι το κακό και μη σοβαρό(!) έφτασαν στο σημείο να χαρακτηρίζουν οτι ενοχλεί ως θεωρίες συνωμοσίας και να το βγάζουν και ψέμα, ότι δηλαδή επειδή ειναι θεωρίες συνωμοσίας για εμας ειναι ψέμα block στο facebook! στην ιντερνετική σπείρα τους Ελληνικά Hoaxes ακριβώς με το ίδιο ύφος αλλα ειναι ανεξάρτητη κατα τα αλλα.. .

Τώρα εξηγούνται ολα, και γιατί ο Παλμός ενοχλούσε και τον έβγαλαν απο την μέση αφού πρώτα τον χλεύαζαν επειδή ενοχλούσε το υπουργείο "πολιτισμού" παύλα σκοταδισμού ... τυχαία που και αυτός έπαθε καρκίνο , κοιτά να δεις που όσοι ενοχλούν και ειναι περιτριγυρισμένοι από ελληνόφωνους παθαίνουν καρκίνο, μυστήριο πράγμα ! με τελευταίο τον Θέμο Αναστασιάδη, θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτά ουγκ!αυτοί οι μισάνθρωποι που οι μάζες θεωρούν φυσιολογικους ανθρώπους και υποστηρίζουν τα ίδια με αυτούς και τις έγκυρες πήγες τους, ειναι ύποπτοι και για τον θάνατο γυναικάς μέσα σε νοσοκομείο την εποχη του 2014-2015 επειδή ενοχλούσαν οι εκπομπές της τέτοιου τύπου σαν τον Χαρδαβέλα τοτε, που δεν έπαιζαν σε κανένα κανάλι τους αλλα σε μικρά, και φυσικά δεν έβγαλαν πόρισμα γιατι πέθανε και πως..

Μέτα την τηλεόραση σειρά είχε το ίντερνετ, το 2015 υπήρχαν δεκάδες ανεξάρτητα blog με θέματα πνευματικής ανάπτυξης, μέσα σε 5 χρονιά τα εξαφάνισαν όλα σχεδόν και έμειναν ελάχιστα , και μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους "έγκυρες πήγες " και τους είπαν αξιόπιστες σελίδες ειναι μονο όσες έχουν σφραγίδα από εμάς και πως τα Blog ειναι αναξιόπιστα , και μην ασχολείσαι με τέτοιες χαζομάρες και γελοίες θεωρίες συνωμοσίας, αλλα να ασχολείσαι μονο με αυτα που σου βάζουμε εμείς, και ετσι ήρθε και στο ίντερνετ ο σκοταδισμός και ο πνευματικός θάνατος και εχουν μετατραπεί σε ζομπι οι μάζες, και μέχρι και σημερα κανουν οτι μπορουν ώστε να εξαφανίσουν και τις ελάχιστες ανεξάρτητες σελίδες που έχουν μείνει που δεν ειναι σαν τις δίκες τους δηλαδή να βαζουν χαζομάρες και κρατούν τον όχλο σε χαμηλό νοητικό επίπεδο .. Όλα αυτά οι δημοκράτες ...!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications