Το κεφάλι της Μέδουσας έχει πολλά φίδια αλλα οι περισσότεροι δεν βλέπουν ούτε ένα   (!)

Υπάρχει ένας δούρειος ίππος στο χώρο την εναλλακτικής ενημέρωσης με ορδές ακολούθους, κοιμισμένους εννοείτε που το παίζουν και αφυπνισμένοι, 5 χρονιά τώρα τον βλέπεις μπροστά σου παντού στο ίντερνετ, ειναι επειδή του κάνει πόλεμο το σύστημα οχι ότι τον προωθεί(!) ακόμη και πριν το ίντερνετ τον έβλεπες, αφού ο ίδιος έγραφε και σε περιοδικά ανάλογου περιεχόμενου, τα γνωστά μισές αληθειες ανάμεικτες με προπαγάνδα και ψέματα ώστε να καθοδηγούν ακόμη και αυτούς που ερευνούν και δεν πάνε με το μπουλούκι.

Ο τύπος ειναι τύπου Ηλίας Μόσιαλος ακριβώς το ίδιο ύφος έχει, μπορεί να έχουν βγάλει και την ίδια σχολή στην Αγγλία που ηταν και οι δυο, κατα δηλώσεις των ίδιων στα βιογραφικά τους,ο πρώτος πράγματι έχει βγει από μασονικη σχολή για όσους σπεύσουν να πουν ότι δήθεν συκοφαντείς ανθρώπους με κύρος (!) μόνος του ο τύπος δηλώνει του London School of Economics εμείς τον συκοφαντούμε οι εσείς είστε ηλίθιοι και θεωρείται προσόν να έχει βγει κάποιος από αυτή την σχολή? Ιδρύθηκε το 1895 από μέλη της Φαβιανής Εταιρείας (Fabian Society ) κομμουνιστες και μασόνους τέκτονες, το ότι οι κοιμισμένες μάζες θεωρούν αυτούς "ανθρώπους με κύρος" ειναι το πρόβλημα ενώ βγάζουν μάτι μονο που μιλάνε με το σημιτικό ύφος τους ποιους υπηρετούν. Στους αποφοίτους της σχολής συγκαταλέγονται πρωθυπουργοί, ακαδημαϊκοί, υπουργοί, διπλωμάτες, υψηλόβαθμα στελέχη σε επιχειρήσεις και οργανισμούς(!) δηλαδή όλους αυτούς που εμφανίζουν στις μάζες ως ειδικούς και φωστήρες... Το έμβλημα της Φαβιανής Εταιρείας είναι ο προβατόσχημος λύκος . Ο συγκεκριμένος "ερευνητής" δηλώνει και ότι σπούδασε επιστήμη ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλα ούτε το άθλιο blog του δεν ξέρει να φτιάξει (!) κατα τα τα ξέρει όλα και πάντα υπέρ του συστήματος με πλάγιο τρόπο.

Ο συγκεκριμένος ειναι ύποπτος ως δούρειος ίππος μέσα από πολλά στοιχειά εκτός το καθεστωτικό ύφος που έχει, καταρχήν από τα λίγα βίντεο που έχεις δει γιατί δεν σου αρέσει το σημιτικό σοβαροφανές υποκριτικό ύφος του, δηλαδή 3-4 και αυτά ούτε μισά, σε όλα κάνει προπαγάνδα δήθεν ως ερευνητής,που να κάτσεις να δεις και όλα τα βίντεο του δηλαδή, το γεγονός ότι σπούδαζε σε Αγγλία και New York και κατέληξε σε περιοδικά να βγαίνει παντού στα κανάλια τους, σε blog και τέλος και στο youtube ειναι από μονο του ύποπτο.

Ξανά λέμε ένας αλλός που εμφανίζεται στο facebook ειναι μασόνος (πως προκύπτει αυτό? από τον ίδιο τον τρόπο που μιλάει και αυτά που λέει σε πολλά θέματα),και εμφανιζεταί ως ευεργέτης και μέγας "Διασώστης του Ελληνισμού" που κάνει και ομιλίες σε πανεπιστήμια με χιλιαδες ακολούθους που τον θεωρούν και ως μεγα Έλληνα και πατριώτη, ενώ το μονο που κάνει ειναι να διαστρεβλώνει τα πάντα , γιαυτό εμφανίζεται στα πανεπιστήμια ως ειδικός, εξάλλου από τα κολεγιά και πανεπιστήμια μόλυναν τα μυαλά πριν το ίντερνετ. Κατά ένα περιεργο λόγο οι μάζες δεν καταλαβαίνουν καν τους καθεστωτίκους με αποτέλεσμα να κάνουν δεδομένη την προπαγάνδα τους, το ίδιο συμβαίνει και τον "ερευνητή ".

Η ιστορία του εν λόγο "ερευνητή" ειναι επίσης ύποπτη, προ ίντερνετ εποχή λοιπόν έγραφε σε περιοδικά και εμφανιζόταν σε εκπομπές στην τηλεόραση , μετά το έπαιζε ανεξάρτητος με blog, και τώρα και στο youtube, και μέσα σε λίγο καιρό μάζεψε ορδές ακολούθους ενώ άλλοι ειναι τόσα χρονιά και δεν έχουν μαζέψει τόσο κόσμο, θα πει κάποιος μα ηταν γνωστός γιαυτό μάζεψε κόσμο, και άλλοι γνωστοί ειναι αλλα δεν έχουν μαζέψει τόσο κόσμο σε τοσο σύντομο χρονικό διάστημα μεσιε! αυτοί οι καθεστωτικοί εκτός ότι το ίδιο το youtube προωθεί τα βίντεο τους (δωρεάν) βάζουν και τα άναρχο-troll να σχολιάζουν δηθεν ως άσχετοι υπέρ και βάζουν όλο το σοι τους να ακολουθούν καθεστωτικούς παντού, και μετά πάει τρένο, αφου οι κοιμισμένοι βλέπουν τα σχόλια υπέρ τους από τα άναρχο-troll και νομιζουν οτι ειναι άσχετοι και σου λέει για να λένε τόσοι πολλοι καλα λογία σημαίνει οτι ειναι αξιόπιστο άτομο έτσι προωθούνται όλοι αυτοί.

Πάτησες να δεις ένα βιντεο που έλεγε για την μασονία και το έκλεισες στα 5 λεπτά ενώ απο κάτω χάμος τα σχόλια από ορδές που δεν καταλαβαίνουν τίποτα (εκτός τα άναρχο-troll), μαλιστα λέει δεν ειμαι μασόνος γιατί θα γυρίσει κάποιος και θα πει που τα ξέρεις? λες και αν ηταν θα το έλεγε, έλεγε μάλιστα ότι του έκανα πρόταση (!) αφού έχει όλο το πακέτο λογικό, ακόμη και αν δεν ειναι, αυτός ειναι από μόνος του μασονία αφού έχει ακριβώς το ίδιο ύφος και λέει αυτα που θελουν σε αυτό το χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης, και θα σας πω και ποιοι ηταν μασόνοι στην Ελλάδα έλεγε, μαζί με 5-6 άσχετους του 1800 θα πει και κάποιους που δεν ηταν για να θολώσει τα νερά, και τι έλεγε στην αρχή? τα γνωστά! η μασονία στην Ελλαδα ιδρύθηκε εκεί απο τον τάδε την τάδε εποχή έχει βαθμούς κτλ κτλ λες και διαβάζεις wikipedia τους όπως κάνουν όλοι αυτοί οι δούρειοι ίπποι και διάφοροι που θέλουν να το παίξουν γνώστες και στο τέλος δεν λένε τίποτα ουσιαστικό το ότι κάθονται και ακούν όλα αυτά παπαγαλία και τα θεωρούν και ενδιαφέρον να μάθουν πότε ιδρύθηκε και οχι τι κάνουν τώρα σε ξεπερνάει .

Ένα αλλο ύποπτο ειναι ότι ο τυπος έλεγε κατα του Γκιολβα σε ένα βίντεο δηλαδή από τους τόσους και τόσους αυτός τον ενόχλησε ? η μήπως επειδή ο Γκιολβας ήσαν αντισημίτης δικιά τους λέξη ειναι αυτή δεν σου αρέσουν τα φίδια? είσαι αντισημίτης (!) και έλεγε τι κάνουν αυτά που δεν λένε όλοι αυτοί οι ψευδό-ερευνητές τόσα χρονιά, επίσης τα ίδια παραμυθία με τους αριστερούς κακοί ναζι που σκότωσαν δήθεν Έλληνες κτλ κτλ αυτά που ξέρει και η θεία σας η Ευτέρπη, δηλαδή δεν ξέρει την τύφλα της, και αναπαράγει φθηνή μαρξιστική προπαγάνδα όπως κάνει ο καθε Νεοέλληνας που δεν ξέρει ούτε καταλαβαίνει την τύφλα του,και ότι ξέρει από ιστορία ειναι από ντοκιμαντέρ την ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ την wikipedia και λοιπες τέτοιες μαρξιστικές έγκυρες πήγες, τι ερευνητής ειναι αυτός όταν δεν ξέρει τα βασικά?

Συμπέρασμα? το κεφάλι της Μέδουσα έχει πολλά φίδια αλλα οι περισσότεροι δεν βλέπουν ούτε ένα (!)όταν αρκεί να δεις 3-4 βιντεο και αυτά 5-10 λεπτά για να καταλάβεις τι ρόλο παίζει κάποιος, ξάνα λέμε:όταν ο άλλος μαντάμ ειναι αγρίμι και πας και κολλάς σε αυτόν επειδή είσαι ανίκανη να ξεχωρίσεις τα αγρίμια και τους ύπουλους και σε κάνουν ότι θέλουν μονο με το λόγο, ποιος φταίει μετα που σε πλακώνει στο ξύλο αυτός που έτσι ειναι από την μοχθηρή φύση του η εσύ που δεν έφυγες από την άρχη?... Οι σειρήνες υπνώτιζαν τους άντρες με το τραγούδι τους και τους έκαναν θύματα τους, κάτι ανάλογο κάνουν και αυτοί με μπλα μπλα, έτσι και μπει στο μυαλό σου το κάκο είσαι ξοφλημένη/νος πολύ δύσκολα θα ξεφύγεις, μονο με κανένα χαστούκι της ζωής για να συνέλθεις απο την νοητική ύπνωση(!) τώρα κατάλαβες το μύθο με τις σειρήνες?

Ας γελάσουμε λίγο τύπου ράδιο άρβυλα:

Πρώτα σε χλευάζουν και ύστερα σε πολεμούν το screenshot ειναι παλιό και οχι πριν ένα χρόνο συγκρινόμενα του 2017 άρα το έγραψε το 2016, ιντερνετικά σύχναζε στα ellhnika hoaxnes αυτό το σίχαμα που αλλου? απο όπου ειναι και αυτό το ειρώνικο σχολίο, με ψεύτικο προφίλ και μετα εξαφανίστηκε αλλα μπορεί να εμφανίζεται με κανονικό προφίλ πλέον, ζουν ανάμεσα σας,τους βλεπεις μονο από τον ειρωνικό και χλευαστικό τρόπο που γράφουν και ειρωνεύονται όσους ένοχλουν για να τους μειώσουν, σαν τους δαίμονες κάνουν όπως θα έλεγαν και οι χριστιανοί , φάντασου σε τι επιπεδο έχεις φτάσει!

ΥΓ: βρέθηκε μια ευρωπαϊκού γένους φυλετικά και ήθελα να τσεκάρω αν έχει και πνεύμα ευρωπαϊκού γένους αλλά την είχαν ποτίσει ψυχοφάρμακα οι ελληνόφωνοι, για λογούς που δεν θα αναφέρω αλλα γιαυτό την ειχαν μανία εκτός ότι ηταν ευρωπαϊκού γένους, όποτε θα έχει χάσει εντελώς την πνευματική ταυτότητας της με τα ψυχοφάρμακα , και δεν ήσαν σε θέση να καταλάβεις, όποτε της έβαλα αυτο το μυστικιστικό τραγούδι για την Valhalla, μήπως εκδηλώσει την πνευματική ταυτότητα της με μουσική μέχρι ογκόλιθους τόνων σήκωναν στον αέρα κάποτε (!) πράγματι της άρεσε αν πρώτη φορά το άκουσε και χωρίς να καταλαβαίνει τα λογία, ακριβώς για αυτο το εξαφάνισαν από παντού οι συμμορίτες.

Επίσης σε μια άλλη μεγάλη σε ηλικία αλλα ίδιου γένους της λες εσύ εισαι απογονή αρχαίων ευρωπαϊκού γένους , (δεν ήξερε τίποτα στο μεταξύ, ούτε καν είχε ασχοληθεί πότε με τετοια θέματα, αν και μεγαλη σε ηλικία αφού γύρο σε όλη την ζωή της είχε τύπου Νεοέλληνες που ουδεμιά σχέση έχουν με τον πνευματισμό και το μυστικισμό μονο να καυχιούνται οτι ειναι απόγονοι αρχαιων ξερουν, έπεσε στο επίπεδο τους και αυτή όπως γίνεται συνήθως, και της φάνηκε και παράξενο) , αφού την γνώρισες για να δεις αν στο πνεύμα/χαρακτήρα θα ειναι ετσι οπως το περίμενες πράγματι ηταν έτσι , και σκέφτηκες ίσως να ειναι καλυτερα να μην ξέρει και δεν είπες τίποτα άλλο για τέτοια θέματα μυστικισμού , μετά από ένα μηνά έστειλε μήνυμα εντυπωσιασμένη και σοκαρισμένη: Ακριβώς το ίδιο που μου είπες μου ειπε μια γυναικά σήμερα ! της λέω πως ηταν αυτή που στο είπε στην εμφάνιση ? (για να καταλάβω τι ράτσας ηταν) αλλα την περιέγραψε ως μια τυπική Ελληνίδα, της λέω μήπως έμοιαζε με τύπου κομμουνίστρια? ναι λέει έμοιαζε, της λέω ελληνόφωνη ******* ηταν και οχι άπλα κομμουνίστρια με μυαλό αχιβάδας κοινός χρήσιμη ηλίθια, γιατί το λες αυτό? αυτοί οι ********* ηξέραν ποιους έσφαζαν το 40 και στην Ελλάδα (!) γιαυτό ήσαν ********* τα χρήσιμα δογματικά γκοιμ τους που έχουν μάζεψει δεν ξέρουν από τέτοια, και φυσικά ούτε οι Νεοέλληνες, αυτοί δεν ξέρουν καν πως ήσαν οι αρχαίοι φυλετικά και πνευματικά και νομιζουν ότι απόγονοι αρχαίων ειναι μονο στην Ελλάδα(!) και πως όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα (!)ξεχειλίζουν όλοι σοφία δεν τους βλέπεις? αν ηταν έτσι θα ηταν παράδεισος η κοινωνία και οχι γεμάτη αγρίμια έτοιμα να σε κατασπαράξουν , όλα αυτά σε 5 χρόνια ερευνάς και παρατήρησης του κόσμου (του φυσικού και του πνευματικού ) όταν άλλοι "ερευνητές" έχουν μένει 500 χρονιά πίσω! και αυτα δεν ειναι τίποτα μπροστά σε αλλα, αλλα θα τα πάρω μαζί μου φεύγοντας από το κόσμο σας ,οι περισσότεροι δεν είστε άξιοι για τέτοιες γνώσεις έτσι όπως σας κατάντησαν και αλλοί λόγο της φυλής σας ....και πλέον λες μερικά επι προσωπικού σε άτομα ΜΟΝΟ αφού διαπιστώσεις ότι ανήκουν στο Ευρωπαϊκό ευγενές γένος έστω και εκφυλισμένοι(αυτό με καταγωγή από τα άστρα).

ΥΓ 2: Το σιχαμα που μας ξέρει καλα (!)δεν πιστεύω να νομίζει ακόμα ότι νομίζω ότι ειμαι πνευματικό ον ? Γιατί δεν σε σκότωσαν? 1) γιατί πέτυχαν τον σκοπό τους να αποδημήσουν την σελίδα 2) γιατί πλέον δεν έχει νόημα να τα λες δημοσια έτσι οπως κατάντησαν το κόσμο δεν καταλαβαινουν τίποτα ακόμη και αυτοί που ανήκουν στο γένος που έπρεπε να τα ήξερε αυτά δεν ξερουν καν ούτε τον ίδιο το εαυτό τους το "Γνώθι σ' αυτόν" που έλεγαν και οι αρχαίοι για εσάς που τα βλέπετε όλα ελληνοκεντρικά όταν και αυτοί έχουν πέσει στο επίπεδο των γκοιμ ειναι τελειωμένη υπόθεση , και ξέρουν ότι έχεις αντίληψη οτι δεν έχει νόημα να τα λες σε κούφους πλέον, πόσο δε όταν ξέρεις οτι πολλοι Νεοέλληνες ειναι αραβικού τύπου και έχουν παρασύρει και τους άλλους στο επίπεδο τους .. έχει νόημα να κάθεσε να τα λες όταν βλέπεις παντού να ακολουθούν δικούς τους και τύπου Νεοέλληνες? πλέον βλεπεις την μαζα όπως την βλέπουν οι άλλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής οι συγγενείς μου (!)ακόμα και αν ανήκει στο ευρωπαϊκό γένος ένα άτομο και δεις ότι εχει πέσει στο επίπεδο των γκοιμ πολύ βαθιά δεν ασχολείσαι καν .. Την προσπάθεια αφύπνισης την έκανες πάντως 2-3 χρονιά και αντί να σε υποστηρίξουν οι μάζες σου γύρισαν την πλάτη, όποτε καλυτερα να κανεις το κορόιδο πλέον και να βάζεις οτι βαζουν και όλοι άλλοι , για όσο διάστημα μείνεις σε αυτο τον φυσικό σας κόσμο ώστε να μην σε ενοχλούν και αυτα τα σιχάματα,που έδωσαν εντολή μέχρι και στην Google το 2017 να εξαφάνισει απο την αναζήτηση την σελίδα, και τέλος αυτό το Blog ειναι σε πλατφόρμα της google με μια εντολή το έχουν εξαφανίσει (!) αλλα είπαν να το παιξουν λίγο "άνθρωποι ".

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications