Η τρομερή απαγωγή από UFO ενός λοχίας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

Το 1956, ένα UFO απήγαγε έναν λοχίας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ και όταν το πτώμα του βρέθηκε τρεις ημέρες αργότερα, ηταν ακρωτηριασμένο , και πολλά μέρη του σώματός του ειχαν αφαιρεθεί με χειρουργική ακρίβεια. Αυτό γινόταν συχνά σε αγελάδες και αλλα ζώα εκεινη την εποχή.

Οι μυστηριώδεις ακρωτηριασμοί βοοειδών που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο αποδίδονται στο φαινόμενο UFO, γεγονός που υποδηλώνει ότι οι αγελάδες,άλογα ,πρόβατα είναι θύματα μυστηριωδών εξωγήινων πειραμάτων. Όλες αυτές οι επιθέσεις έχουν ένα κοινό: το ζώο εξαφανίζεται ξαφνικά και στη συνέχεια εντοπίζεται με τα γεννητικά όργανα, τη γλώσσα, τον πρωκτό, κομμάτια του δέρματος να απουσιάζουν, τα μάτια κ.λπ. Συνήθως δεν υπάρχουν ίχνη αίματος γύρω από το ζώο, σαν να είχε σκοτωθεί αλλού να του αφαιρεθηκαν όργανα με χειρουργική ακρίβεια και στην συνεχεία να γύρισαν και πέταξαν το νεκρό ζώο απο εκεί που το πήραν .

Υπάρχουν και μερικές φορές περιπτώσεις που κάτι παρόμοιο συμβαίνει και σε ανθρώπους. Υπάρχουν πολύ λίγες τέτοιες ιστορίες, αλλά υπάρχουν, και μία από αυτές συνέβη με έναν λοχία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Αυτό το περιστατικό περιγράφηκε σε μία από τις αναφορές του Project Grange , το οποίο ήταν ο πρόδρομος του διάσημου Project Blue Book, μια μελέτη του φαινομένου UFO που διεξήγαγε η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ από το 1969 έως τη δεκαετία του 1970.

Το Project Grange δημιουργήθηκε το 1949 και λειτούργησε μέχρι το τέλος του 1951. Η ηγεσία του προσπάθησε να διερευνήσει άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα και διάφορα ανώμαλα εναέρια φαινόμενα σε μια προσπάθεια να επιτύχει μια αμερόληπτη αναφορά επί του θέματος, χρησιμοποιώντας μια επιστημονική προσέγγιση και τυπικές διαδικασίες στρατιωτικών πληροφοριών.

Παρά το γεγονός ότι το Project Grange έκλεισε το 1951, συνέχισε ανεπίσημες εργασίες συλλογής πληροφοριών για αρκετά ακόμη χρόνια, και κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου κάτι περίεργο και τρομακτικό συνέβη, το περιστατικό ταξινομήθηκε αμέσως σε μια ειδική έκθεση "Project Grunge: Report No. 13". Στρατιωτικοί αξιωματούχοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά τόσο το περιστατικό όσο και την ύπαρξη αυτής της έκθεσης, αλλά οι διαρροές δείχνουν ότι συνέβη στην πραγματικότητα.

Αυτό συνέβη τον Μάρτιο του 1956 όταν δύο άντρες, ο λοχίας της Πολεμικής Αεροπορίας Jonothan Lovett και ο Ταγματάρχης William Cunningham, έφτασαν στη βάση Στρατιωτικών Πυραύλων White Sands, κοντά στη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Holloman στο New Mexico. Ο στόχος τους ήταν να βρουν και να συλλέξουν τα συντρίμμια ενός μυστικού πυραύλου που έπεσε στην έρημο κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης δοκιμής.

Στην αναζήτησή τους για τα συντρίμμια, ο Lovett και ο Cunningham χωρίστηκαν και απομακρύνθηκαν. Καθώς ο Lovett εξαφανίστηκε πίσω από έναν μεγάλο αμμόλοφο, ο Cunningham άκουσε ξαφνικά την δυνατή φωνή του. Όταν ο Cunningham έτρεξε προς τις κραυγές του λοχία, είδε μια τρομερή εικόνα κάτι που έμοιαζε σαν αυτό που έχουν τα αμπέλια και αλλα φυτά για να αναρριχώνται , κάτι σαν πλοκάμι ή ένα πολύ μακρύ φίδι να είχε άρπαξε τον Lovett από το πόδι και τον έσερνε κατά μήκος της άμμου σε έναν μεγάλο ασημί δίσκο λίγο πιο πέρα που στεκόταν στην άμμο πάνω σε "ποδιά".

Ο Cunningham σοκαρίστηκε τόσο πολύ από αυτό που είδε και "πάγωσε" στη θέση του από σοκ, ενώ αυτό το "πλοκάμι" τράβηξε τον λοχίας στον ασημί δίσκο, ο οποίος πέταξε αμέσως σιωπηλά στον ουρανό και εξαφανίστηκε. Μόνο τότε ο Cunningham συνήλθε και έτρεξε στο αυτοκίνητό του και ήρθε σε επαφή με τη βάση μέσω ασυρμάτου. Αποδείχθηκε ότι τα βασικά ραντάρ παρατήρησαν στους δείκτες τη στιγμή που το UFO πέταξε απο την περιοχή που βρισκόταν ο λοχίας, αλλά δεν ήξεραν τι ειναι ούτε και μπορούσαν να βοηθήσουν .

Σε επιθεώρηση της περιοχής σε ακτίνα αρκετών μιλίων δεν βρέθηκε κανένα ίχνος από τον λοχία ή UFO. Μόνο τρεις ημέρες αργότερα κατέστη σαφές τι του είχε συμβεί.
Το σώμα του βρέθηκε 10 μίλια από το σημείο που εξαφανίστηκε. Το πτώμα ήταν χωρίς ρούχα και έμοιαζε σαν να ήταν στην έρημο για τουλάχιστον 24-48 ώρες πριν από την ανακάλυψή του. Ταυτόχρονα, είχε ακρωτηριαστεί .

Η γλώσσα του είχε κοπεί με ακρίβεια , όπως και τα μάτια του, και όλα τα εσωτερικά όργανα αφαιρέθηκαν προσεκτικά από την κοιλιά του. Τα γεννητικά όργανα και ο πρωκτός είχαν αφαιρεθεί ομοιόμορφα όσο η γλώσσα και τα μάτια του. Δεν υπήρχε σταγόνα αίματος σε ολόκληρο το σώμα του και δεν βρήκαν ίχνη στο σώμα από βελόνες στις φλέβες και τις αρτηρίες μέσω των οποίων θα μπορούσε να αφαιρεθεί το αίμα. Η έκθεση # 13, περιεχέι μονο λεπτομερή περιγραφή της κατάστασης του σώματος του αλλα δεν έγραφε πως προκλήθηκε ο περίεργος θάνατός του.

Αυτή είναι μια άγρια απαγωγή, η οποία μέχρι σήμερα συζητείται στους κύκλους των ερευνητών, η οποία έχει πολύ λίγα στοιχεία όμως. Είναι γνωστό ότι το Project Grange εξέδωσε αναφορές με αριθμό 1-12 και η έκθεσή του με αριθμό 14 δεν αποχαρακτηρίστηκε τότε. Η αναφορά # 13 περιέχει μια περιγραφή του τρομερού ακρωτηριασμού του σώματος ενός λοχίας της Πολεμικής Αεροπορίας από τον William Cooper.

Ο William Cooper ισχυρίστηκε ότι ήταν προσωπικά υπεύθυνος για την ανάλυση της έκδοσης της Έκθεσης # 13 στις αρχές της δεκαετίας του 1970 και ήταν αυτός που αργότερα δημοσίευσε αυτήν την έκθεση για τον στρατό. Αυτοί οι ισχυρισμοί επιβεβαιώθηκαν εν μέρει από έναν πρώην αξιωματικό τον Green Beret, ο οποίος ισχυρίζεται επίσης ότι έχει δει και διαβάσει την Έκθεση# 13. Μόνο αυτά τα δύο άτομα επιμένουν ότι όλα αυτά είναι αλήθεια, αλλά δεν υπήρξε ποτέ επίσημη επιβεβαίωση για το περιστατικό του Lovett, ούτε καν επιβεβαίωση ή άρνηση του κατά πόσον υπάρχει ή όχι η Έκθεση # 13. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε, τι συνέβη σε αυτήν την απομακρυσμένη έρημο τότε .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications