Παράξενα αντικείμενα δεκάδων εκατομμυρίων ετών που ανατρέπουν την επίσημη ιστορία στα βουνά της Καλιφόρνιας

Στα βουνά Table Mountain στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ και σε άλλα βουνά της Σιέρα Νεβάδα, βρέθηκαν εκατοντάδες αντικείμενα σε ορυχεία τον 19ο αιώνα, δηλαδή τεχνητά αντικείμενα σε αρχαία στρώματα ηλικίας δεκάδων εκατομμυρίων ετών.

Στα μέσα του 19ου αιώνα, οι ανθρακωρύχοι ανακάλυψαν εκατοντάδες τεχνητά πέτρινα αντικείμενα, καθώς και ανθρώπινους σκελετούς, στις ορεινές σήραγγες της Σιέρα Νεβάδα (Καλιφόρνια), ενώ έκαναν εξόρυξη χρυσού. Αυτά τα οστά και τα αντικείμενα έχουν βρεθεί σε γεωλογικά στρώματα που χρονολογούνται περίπου 33-55 εκατομμύρια χρόνια.

Αυτά τα ευρήματα αναφέρθηκαν στον επιστημονικό κόσμο από τον Δρ Jaziah Whitney , επικεφαλής γεωλόγο της Καλιφόρνιας, στο βιβλίο του The Sierra Nevada Gold Mines στην Καλιφόρνια, που εκδόθηκε από το Μουσείο Peabody του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ το 1880.

Ωστόσο, κανένας από τους καθεστωτικούς "επιστήμονες" δεν έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο βιβλίο του, καθώς η χρονολόγησή αντιφάσκει με όλες τις θεωρίες τους για την καταγωγή και την προέλευση του ανθρώπου.

Οι κυνηγοί χρυσού συγκεντρώθηκαν στην Καλιφόρνια όταν βρέθηκε χρυσός στις αρχαίες κοίτες ποταμών στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα το 1849. Ενώ ορισμένοι επέλεξαν τον ευκολότερο τρόπο εξόρυξης χρυσού, πλένοντας την άμμο, άλλοι αρχισαν να σκάβουν ορυχεία στις πλαγιές των βουνών, κάνοντας μεγάλες σήραγγες μέσα στα βουνά.

Σύντομα, άρχισαν να βρίσκουν διάφορα αντικείμενα, τα οποία ήταν σαν να ήταν ενσωματωμένα σε αρχαίο βράχο. Περιστασιακά συνάντησαν ανθρώπινους σκελετούς, αλλά υπήρχαν πολύ λιγότεροι σκελετοί από αυτά τα αντικείμενα, από τα οποία ηταν εκατοντάδες.Ο Δρ Jaziah Whitney , έμαθε για αυτά τα ευρήματα μέσα από φήμες, απέρριψε πολλά αντικείμενα που βρέθηκαν σε επιφανειακά ιζήματα ή κατά τη διάρκεια έργων ως αμφίβολα, καθώς ήταν αδύνατο να επιβεβαιωθεί με ακρίβεια η ηλικία τους.

Αλλά αυτά τα αντικείμενα που βρέθηκαν σε βαθύτερες σήραγγες θα μπορούσαν να χρονολογηθούν με μεγάλη ακρίβεια. Ο Whitney υπολόγισε ότι τα στρώματα στα οποία βρέθηκαν χρονολογούνται τουλάχιστον απο την εποχή Pliocene στα αγγλικά, η οποία δίνει ηλικία 5,3-2,5 εκατομμυρίων ετών. Αυτό είναι ήδη πάρα πολύ περίεργο για να βρεθούν τεχνητά εργαλεία στην Αμερική από εκείνη την εποχή, αλλά αργότερα οι γεωλόγοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι πολλά στρώματα που από τον Whitney ανήκαν στην εποχη Eocene, η οποίο δίνει μια χρονολόγηση 55-33 Ma. Eocene είναι μια γεωλογική εποχή περίπου 56 33,9 εκατ χρόνια πριν . Το όνομα Ηώκαινη προέρχεται από την αρχαία ελληνική ἠώς ( EOS , « αυγή »)

Πολλές από τις σήραγγες που επισκέφτηκε ο Whitney βρίσκονταν στο λεγόμενο Stem Mountain, το οποίο βρίσκεται στην κομητεία της Καλιφόρνιας Tuolumne. Για για να φτάσουν στα στρώματα που υπήρχε χρυσός,ηταν απαραίτητο να διαπεράσουν παχιά στρώματα ηφαιστειακού βράχου βασάλτη που ονομάζεται latite. Αυτό το latite "κάλυμμα" χρονολογείται από τους γεωλόγους από την εποχή του Eocene και πολλές από τις σήραγγες εξόρυξης στις οποίες βρέθηκαν τα αντικείμενα ήταν εκατοντάδες πόδια κάτω από το "κάλυμμα" .Δηλαδή, η πραγματική χρονολόγηση των τεχνητών αντικειμένων μπορεί να είναι ακόμη παλαιότερη.

Το πιο διάσημο εύρημα του Whitney είναι το λεγόμενο Skull of Calaveras, το οποίο ανακαλύφθηκε από ανθρακωρύχο σε βάθος 130 ποδιών. Όταν το κρανίο έπεσε στα χέρια του Whitney, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι προήλθε από την εποχή Pliocene (5,3-1,8 εκατομμύρια χρόνια πριν). Ταυτόχρονα, το κρανίο έμοιαζε με σημερινό άντρα Homo sapiens, ενώ στην επίσημη ιστορια λένε ότι ο Homo sapiens εμφανίστηκε στη γη πριν από 200 χιλιάδες χρόνια και απο την Αφρική (!) Επειδή έτσι τους βολεύει και για λογούς προπαγάνδας.

Για να μην χαλάσει η επίσημη ψεύτικη ιστορία τους έλεγαν ότι τελικα το κρανίο είναι το πολύ 1.000 ετών. Και αργότερα, για να αποσιωπήσουν το θέμα έλεγαν ότι το κρανίο δεν βρέθηκε εκεί που που βρέθηκε και ηταν άπατη από τους ανθρακωρύχους δήθεν για να εξαπατήσουν στον επιστήμονα(!) φάρσα, την ίδια ηλιθιότητα γράφουν και στην "έγκυρη πήγη" τους wikipedia, κλασική τακτική που λένε και σήμερα δηλαδή, ότι ενοχλεί και στο ίντερνετ ειναι fake news θεωρίες συνωμοσίας και δήθεν απατή μονο ότι λένε αυτοί ειναι σωστα(!) τύπου γκούλαγκ και μεσαίωνας! ειναι οι ίδιοι που πήγαν να κάψουν ζωντανό στην πυρά τον Γαλιλαίο επειδή είπε ότι η γη περιστρέφεται (!). Άλλα περίεργα αντικείμενα περιλαμβάνουν ένα γουδοχέρι. Ανακαλύφθηκε το 1877 σε μια σήραγγα κάτω από ένα "κάλυμμα" latite και χρονολογειται επίσης στην εποχή του Eocene - 33-55 εκατομμύρια χρόνια πριν.

Ο William B. Holmes, ένας ανθρωπολόγος στο Smithsonian Institution (το οποίο έκανε απόκρυψη και καταστροφή οτι δεν συμβαδίζει με την επίσημη ψεύτικη ιστορία τους), είπε σε ενα βιβλίο του για τον Whitney: "Εάν ο καθηγητής Whitney εκτιμούσε πλήρως την ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης όπως είναι κατανοητό σήμερα, δεν θα τολμούσε να ανακοινώσει τα συμπεράσματα του." Με άλλα λόγια, ο τύπος λέει ότι έπρεπε να το βουλώσει και να πάει σύμφωνα με αυτά που λένε αυτοί εάν τα στοιχεία δεν ταιριάζουν στη θεωρία τους, θα έπρεπε να παραμεριστούν και να μην συζητηθούν ξανά, κάτι που συνέβη τελικά με τα ευρήματα του Whitney.Σήμερα, ορισμένα ευρήματα βρίσκονται ακόμα στο Μουσείο Ανθρωπολογίας του Phoebe Hearst στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϋ.. .. Και επειδή σε ότι λένε ισχύει το αντίθετο συνήθως, οι αφρικανικές μαύρες και οι σημιτικές φυλές εμφανίστηκα στην Γη ενώ ήδη προϋπήρχε το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος που οχι άπλα δεν έχει κοινή καταγωγή αλλα ουδεμιά σχέση έχει με αυτές τις φυλές (!)

Και στην εποχή της Ατλαντίδας ο πολιτισμένος άνθρωπος ήσαν καυκάσιου γένους ακόμη και οι θεοί τέτοιου γένους ηταν, όταν δεν υπήρχαν καν οι άλλες φυλές που εμφανίστηκαν με την εισβολή στην Γη των εξωγήινων ερπετών του λεγόμενου Γιαχβέ, αλλα αυτά ειναι λεπτομέρειες για πολλούς επειδή δεν έχουν καταλάβει καν τι γίνεται εδώ και 2000 χρονιά και ειναι περιορισμένης αντίληψης , ούτε αληθινή πρόσφατη ιστορια δεν ξέρουν μόλις πριν 80 χρονιά, και πως οι σημιτικές φυλές ειναι εισβολείς στην Γη οι "επαναστάτες" και θέλουν να εξαφανίσουν το ευρωπαϊκό καυκάσιο λευκό γένος το οποίο το έσφαζαν μεσώ κομμουνισμού και επίσης εδώ οι εγκάθετοι λένε τα ακριβώς αντίθετα,ούτε αυτό δεν έχουν καταλάβει τόσα χρονιά ούτε οι λεγόμενοι "ερευνητές " και πως όλα συνοδεύονται μεταξύ τους τι και αν έχουν διαβάσει τόμους βιβλίων και τι έλεγαν οι αρχαίοι.

Ο λόγος που πολλοί ειναι έτσι έχουν δηλαδή περιορισμένη αντίληψη ενώ έχουν στοιχειά στην διάθεση τους, ειναι λόγο γένους,στην Ελλάδα δε αν μπεις στην διαδικασία να τα βλεπεις όλα ελληνοκεντρικά το έχεις χάσει το τρένο, γιαυτό έβγαλαν μύθο την Ινδοευρωπαϊκή φυλή ενώ σε αυτό άνηκαν οι αρχαίοι και στην ουσία ειναι το ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος οπού έφτανε μέχρι την Ινδία και είχε αλλες ονομασίες οπως θεϊκό γένος η aryan race, γιαυτό όλες οι εισβολές και οι πόλεμοι διαχρονικά έχουν γίνει στην Ευρώπη,έχουν μπερδέψει το Έλληνας Ιταλός Γερμανός κτλ με το γένος ενώ αυτοί ειναι τίτλοι και οχι γένος ! γιαυτό δεν εχουν καταλάβει οτι πολλοι Νεοέλληνες ειναι αραβικής ράτσας στην Ελλάδα , στο αρχαίο κόσμο δεν υπήρχαν χώρες και ονόμαζαν κάποιους ανάλογα με την περιοχή, όπως κάνουν σήμερα με το Καλαματιανοί Αθηναίοι κτλ αυτο δεν σημαίνει οτι ηταν διαφορετικό γένος αυτοί που ζούσαν στην Σκανδιναβία με αυτούς που ζούσαν στην μεσόγειο και στον ελλαδικό χώρο, τόσο απλό, όλα αυτά πριν τις εισβολές βάρβαρων στην Ευρώπη και το διαχωρισμό σε χώρες, το λέγομενο διαίρει και βασίλευε έτσι το έβγαλαν .. Απλό παράδειγμα η Αυστροουγγαρία 1867 – 1918 που έγινε: Αυστρία, Βοσνία και Ερζεγοβίνη Κροατία , Τσεχία, Ουγγαρία, Ιταλία, Μαυροβούνιο, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Σλοβενία, Ουκρανία, και αν πας και πιο πισω στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία όλοι στην Ευρωπη ησαν ένα κοίνο γένος λεπτομέρειες αυτά για ραγιάδες Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας πλέον (!) που η επιρροή που έχουν απο τους γνωστούς κύκλους ειναι τοσο μεγαλη που δεν καταλαβαίνουν ούτε τα αυτονόητα ακόμη και σε άπλα πράγματα (αν και πολλοί ειναι έτσι λόγο της κατωτερης φυλης τους = κατωτερο πνέυμα όσο και αν τους ενοχλεί αυτό,δεν θα αλλάξουμε τους συμπαντικούς νομούς επειδή το λένε οι γνωστοί με τα γκοιμ τους που έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα, και την ίδια την ζώη σας, συγνώμη κιόλας! μέχρι να γίνουν όλοι σαν τα γκοιμ τους στο τέλος,ο αληθινός λόγος που κουβαλούν "μετανάστες"!) .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications