Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Σ.Τσιόδρα: Η ανθρωπότητα θα καταφέρει να βγει νικήτρια

«Η ανθρωπότητα θα καταφέρει να βγει νικήτρια στη μάχη που δίνει με τον κορωνοϊό» διεμήνυσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας και επικεφαλής της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Συλλόγου Οροθετικών Ελλάδος «Θετική Φωνή» στη «Στέγη» του Ιδρύματος Ωνάση, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του AIDS, ο κ. Τσιόδρας επεσήμανε ότι το HIV/AIDS λειτούργησε ως πυξίδα για τον κορωνοϊό και σημείωσε πως έχουν αναφερθεί πολλαπλές μορφές στίγματος και διάκρισης στην πανδημία του Covid-19, λόγω του φόβου και της αβεβαιότητας η οποία αναδύεται στη διάρκεια μιας πανδημίας.

«Θα νικήσουμε, γιατί ως ανθρωπότητα έχουμε μάθει να νικάμε» είπε εμφατικά ο καθηγητής.«Ήδη έχουμε αισιόδοξα δεδομένα από τα εμβόλια. Ελπίζω ότι με κατανόηση και υπομονή θα ξεπεράσουμε το τούνελ. Σίγουρα υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ» συμπλήρωσε.

Και αυτό, σύμφωνα με τον ίδιο, θα γίνει «αρκεί να έχουμε αλληλεγγύη, να έχουμε σεβασμό ο ένας στο άλλον και να προχωρήσουμε ενωμένοι. Να μην μας διχάσει αυτό το πράγμα». Απο www.thepresident.gr

Χορηγούμενη · σε αυτή έβαλαν και ότι Πληρώθηκε από The President :

Ενώ δεν γράφει το ίδιο για δεκάδες έγκυρες πήγες τους το facebook οι οποίες μάλιστα πήραν και χιλιαδες ευρώ πρόσφατα, τελικα οχι μονο παίρνουν χρήμα απο παντού αλλα εχουν και δωρεάν προώθηση μεσώ facebook (!) οι δεκάδες έγκυρες πήγες τους ... Το οποίο facebook κάνει φίμωση σε ανεξάρτητες σελίδες, και σκόπιμη μείωση απήχησης, πέραν ότι κάνει αφαίρεση ατόμων από σελίδες facebook ανεξάρτητων πηγών, με αποτέλεσμα να μένουν στάσιμες όσα χρονιά και να περάσουν στα ίδια like από το 2016! που και πάλι ακόμη και σε αυτούς που εχουν πατήσει Like δεν εμφανίζει τα post και βλέπει μονο το 1% , ενώ σε δίκες τους τα βλέπουν το 50%, αν βάλεις δε κατι ενοχλητικό για αυτούς ειναι σαν μην το έβαλες καν στο facebook δεν το εμφανίζει σε κανέναν, δημοκρατικά πράγματα (!)στην δε αναζήτηση google στην πρώτη θέση όλες οι έγκυρες πήγες τους και με εικόνα οτι και να ψάχνεις, και κάπως ετσι ελέγχουν την πληροφορία της μάζας τόσα χρονιά ...Αφού ξανά άρχισαν να παρακολούθουν από το " United States, Menlo Park "(από τα κεντρικά του facebook την τελευταία φορά το 2017 πήγαν να κατεβάσουν ολόκληρη την σελιδα facebook οχι άπλα μηδαμινή απήχηση ), σημαίνει ότι ενοχλείς τους δημοκράτες ..και πρέπει να μην λες πολλά πολλά δημοσια γιατι άπλα δεν θα τα βλέπει κανένας (στην καλυτερή).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications