Σολωμού: «Δε θα κάνω το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού - Είμαι πάρα πολύ αρνητική για 1.500 λόγους» (βίντεο)

Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.Η Μαρία Σολωμού σε συνέντευξή της στο «Βήμα Ορθοδοξίας» είχε δηλώσει ότι αναφορικά με τη Θεία Κοινωνία δεν την τρομάζει η απειλή του κορωνοϊού και θα κοινωνούσε.

Κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής της συνέντευξης, είπε ότι θα ήθελε να περάσει τα Χριστούγεννα με τον πρώην σύντροφό της Μάριο Αθανασίου και τον γιο τους, κάτι που δεν μπορεί να γίνει λόγω των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού:

«Δεν έχω καταλάβει πως θα περάσω τα Χριστούγεννα. Είμαι «Christmas person». Θέλω να κάνω Πρωτοχρονιά με τον γιο μου και τον μπαμπά του. Πώς θα γίνει αυτό; Γιατί είμαι αναγκασμένη να μείνω στο σπίτι του πρώην συντρόφου μου και να κάνω διανυκτέρευση; Με υποχρεώνεις το παιδί μου να κάνει ξεχωριστή Πρωτοχρονιά!».

Σχετικά με το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού η Μαρία Σολωμού ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα κάνουν το εμβόλιο. Είμαι πάρα πολύ αρνητική για χίλιους πεντακόσιους λόγους που δεν θα τους πω. Αν γίνει υποχρεωτικό για παιδιά, καλά εκεί θα γίνω ανθρώπινη ασπίδα εγώ, μπροστά, σκοτώστε με! Είμαι πολύ "περίεργη" με τα εμβόλια. Με φοβίζουν τα εμβόλια είτε είναι για Covid είτε είναι για ιλαρά. Γενικά εγώ θεωρώ ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι άνθρωποι από μία ηλικία και πάνω που είναι ευπαθείς ομάδες, αυτοί που κινδυνεύουν ουσιαστικά και που είναι κάποιας προχωρημένης ηλικίας».

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε πώς οι απόψεις που αναφέρθηκαν είναι αποκλειστικά και μόνο της Μαρίας Σολωμού και δεν απηχούν τις τοποθετήσεις της εκπομπής για το σοβαρότατο θέμα της αντιμετώπισης της φονικής πανδημίας του κορωνοϊού (ας τολμούσε να πει κάτι άλλο απο αυτα που της έλεγαν απο το κοντρόλ θα έψαχνε δουλειά μέτα ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications