Μπουρλά: Δεν έκανα το εμβόλιο, δεν θα πάρω τη σειρά κανενός (!)

O επικεφαλής της Pfizer Αλμπερτ Μπουρλά δήλωσε σήμερα ότι δεν έχει κάνει το εμβόλιο της εταιρίας του, προσθέτοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και άλλα στελέχη της Pfizer δεν πρόκειται να κλέψουν τη σειρά κανενός

Όπως δήλωσε σε συνέντευξη του στο CNBC, αφενός δεν είναι ο ίδιος υγειονομικός πρώτης γραμμής, αφετέρου είναι 59 ετών και με σχετικά καλή υγεία, οπότε θα ήταν εντελώς απρεπές να λάβει το εμβόλιο προτού αυτό χορηγηθεί σε άλλους ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη.

Εάν εμβολιαζόταν μπροστά στην κάμερα, είπε ακόμη, θα βοηθούσε να αυξηθεί η η προθυμία των πολιτών για το εμβόλιο, αλλά τόνισε ότι κανείς από τα στελέχη και το διοικητικό συμβούλιο δεν θα προηγηθούν στη σειρά.

Ο κ. Μπουρλά παρότρυνε επίσης τους Αμερικανούς να εμπιστεύονται την επιστήμη, και ενεθάρρυνε τους πολίτες να εμβολιαστούν όποτε είναι κατάλληλο βάσει της ηλικίας και του επαγγέλματός του».

«Πρόκειται για ένα εμβόλιο που αναπτύχθηκε χωρίς καμία έκπτωση από μία εταιρία με διαπιστευτήρια 171 ετών», είπε ακόμη ο CEO της Pfizer.

Να σημειωθεί ότι στις 10 Νοεμβρίου είχε δηλώσει πάλι στο CNBC ότι θα είναι ανάμεσα στους πρώτους που θα υποβληθούν στο εμβόλιο της εταιρίας του: Από τη στιγμή που θα το εγκρίνουν, θα ξέρω ότι είναι ασφαλές για τη οικογένειά μου. Προσωπικά θα ήθελα πάρα πολύ να λάβω το εμβόλιο μεταξύ των πρώτων, ώστε να δείξουμε στον κόσμο ότι είμαι ο πρώτος (που το έλαβε).

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ο Μπούρλα,Προσωπικότης, ο Κύριος αυτός Εβραίος απ θεσαλονικη! Μονον που βλέπει κανείς την φάτσα του η οποία αντανακλά ολλο το τρομερό ΜΥΣΟΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ,ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΒΕΒΑΙΑ ΒΡΗΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΓΗ ΤΟΥ ΣΤΑ 63 βιβλία του ΤΑΛΜΟΥΔ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΝ, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΕΙΠΑΝ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΥΟΞΗΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 17 ΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ στον Πλανιτη,, και τα τέρατα μερικες εκατοντάδες μονον, με κολοσσιαίες περιουσίες, που τολμούν να μας λένε ότι είναι τίμια ανθρωπάκια, τα οποία αφού δεν ξέρουν πλέον τι κάνουν με την άδεια τους Ζωή, και απφασησαν να ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΥΛΕΥΟΥ ΑΠΙΘΑΝΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ Έλληνες και την ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ! ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ, ΑΦΘΑΣΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΗΟΥ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΣΤΗΝ ΚΟΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ « Τι να κάνουμε ζητήσουν συμβουλή των ΡΑΒΒΙΝΩΝ, διότι ο Ισπανικός πλυθισμος ΒΡΗΣΚΟΤΑΝ σε απόγνωση διότι οι Εβραίοι, δεν τους άφηναν παρά ψυχούλα για να ζήσουν» το Ιερατειον τους ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΗΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΗ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΤΛ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΗΘΙΑ!Συνεχισε γράφοντας στο βιβλίο του, όπου συνγκρινε την κατάσταση των Εβραίων της ΙΣΠΑΝΙΑΣ, με την κατάσταση των Εβραίων στης Γερμανίας, όπου οι Εβραίοι ήταν Ήδη Γιατροί και ΔΙΚΗΓΟΡΗ,αλλά κυβερνούσαν την Γερμανία με διαφορετικό τρόπο τώρα! Σήμερα στην Αμερική, η οποία κυβερνάτε από Εβραίους Σιωνιστές, 30 Οργανισμοί από αυτούς κυβερνούν την μεγαλιτερη Χώρα του Πλανιτη. Όταν 96 με 98 της εκατό του ΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΙΣΣ ΙΣΡΑΕΛΙ ΑΣΣ!! Έτσι τους ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ εμείς οι Αμερικανοί. Έχει 3 μήνες κάπου μάθαμε ότι ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ FED, THS SILICON VSLLEY, KAI OI EBRAIOI TRAPEZITES, ΚΛΕΨΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!TRILLIONS WERE STOLEN UNDER THE GUISE OF COVID-19, and now they aim to Pit us against each other! The American people have no idea that the Jews did the 9/11, OR THAT the TRILLIONS , THAT THEY STOLE FEW MONTHS AGO!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications