Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  από COVID-19-   Για να συγκινήσουν και τους πιστούς

Και δεν πιάνουν κανέναν άσχετο "κήρυκα της αγάπης" έτσι για τα μάτια του κόσμου άλλα το κεφάλι της πυραμίδας, αν δεν βγάλουν τον πάτερ Κλεομένη με COVID δεν πιστεύεις τίποτα, και να τον καλέσουν και στα κανάλια τους αφού ισχυρίζονται ότι ειναι δημοκράτες γιατί ενοχλούνται όταν λέει για μασονους? μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας και δεν υπάρχει μασονία ? διαβάστε τι γράφουν στο www.iatronet.gr οι κήρυκες της υγείας κατα τα αλλά :

Στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" διεκομίσθηκε, το πρωί της Πέμπτης, ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, με ήπια συμπτώματα κορονοϊού, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών του.

Ο Αρχιεπίσκοπος, ο οποίος είχε διαγνωσθεί αρνητικός τόσο στις ταχείες όσο και στις μοριακές εξετάσεις, στις οποίες υποβλήθηκε και μετά το πέρας των εργασιών της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και πριν από τη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, διαγνώσθηκε θετικός στην προγραμματισμένη μοριακή εξέταση, στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας.

"Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε", τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του, υπογραμμίζοντας την ιερή υποχρέωση όλων μας να τηρούμε ευλαβικά τους κανόνες και τα μέτρα των αρμόδιων υγειονομικών Αρχών της Πολιτείας για να προστατεύουμε το υπέρτατο αγαθό της ανθρώπινης υγείας και ζωής.

Ανακοινωθέν
Από το νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" εκδόθηκε το εξής ιατρικό ανακοινωθέν:
"Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Κ.Κ. Ιερώνυμος, εισήχθη σήμερα στις 07:40 με διάγνωση COVID και νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, όπου υποβάλλεται και σε εξετάσεις.

Σύντομα θα ακολουθήσει νεώτερο ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του".

Ευχές
"Η Κυβέρνηση εκφράζει τις ευχές της για ταχεία ανάρρωση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου", τονίζει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Οπως αναφέρει ο κ. Πέτσας, "ο Πρωθυπουργός συναντήθηκε το Σάββατο 14 Νοεμβρίου με τον Αρχιεπίσκοπο. Πρίν τη συνάντηση είχε προηγηθεί τέστ COVID-19 το οποίο ήταν αρνητικό και για τον Πρωθυπουργό και για τον Αρχιεπίσκοπο. Ο Πρωθυπουργός έκανε ξανά τεστ, το οποίο ήταν επίσης αρνητικό πριν την αναχώρησή του για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ο έλεγχος του με τεστ είναι συνεχής και ακολουθεί αυστηρά τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Με αυτά τα δεδομένα, η εισήγηση των ειδικών είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος προληπτικής καραντίνας".
----

Για να πειστούν οι άπιστοι δεν βγάζεις άναρχο-κομμουνιστες και αριστερούς που ούτως η άλλος λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους στα πάντα , σε σημείο που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι σημιτικές ράτσες οι ίδιοι η άπλα χρήσιμα γκοϊμ (στην γλωσσά τους) , αλλα αυτούς που λένε κατά...

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Έγινε σύμβολο των μικρομεσαίων: Η 24χρονη Alysson μια νέα ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Λιέγη Βελγίου αυτοκτόνησε γιατί της έκλεισαν το μαγαζί λόγω καραντίνας και χρεοκόπησε.
Ο Δρ Γηρίατρος Yoram Maaravi για lockdown: ”Οι ηλικιωμένοι που υποφέρουν από μοναξιά κινδυνεύουν να πεθάνουν κατά 50% περισσότερο λόγω καρδιακών και πτώσης ανοσοποιητικού.” SS SS ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ. Eυθανασία στους ηλικιωμένους..
https://dimpenews.com/

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications