Βελόπουλος: «Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο αν δεν θέλει;» (video)

Αντίθετος με την περίπτωση υποχρεωτικού εμβολιασμού εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» ο κ. Βελόπουλος τόνισε:«Η κυβέρνηση ζήτησε από όλους μας συναίνεση. Εμείς τη δώσαμε. Αλλά η δήλωση του κ. Πέτσα εμένα με βρίσκει πολύ αντίθετο. Είπε ότι μπορεί να γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο. Τι θα πει υποχρεωτικό το εμβόλιο;

Πώς θα υποχρεώσεις κάποιον να κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό αν δεν θέλει;» δήλωσε και πρόσθεσε «Υπάρχουν ενστάσεις από επιστήμονες. Το σώμα μας είναι δικό μας. Τα εμβόλιο χρειάζεται δοκιμές τριών ετών. Τώρα έγιναν δοκιμές 7-8 μηνών. Θα κάνω εγώ το σώμα μου πειραματόζωο;».

Αναφορικά με τα νέα αποτελέσματα αποτελεσματικότητας του εμβολίου της Pfizer, ο κ. Βελόπουλος τόνισε: «Βγαίνει η μία εταιρεία και λέει 90% επιτυχία, βγήκε μία άλλη και λέει 93%, χτες βγαίνει η προηγούμενη και αλλάζει το 90% σε 94%. Αυτό εμένα με ενοχλεί σαν άνθρωπο. Θεωρώ ότι όλα γίνονται για τα λεφτά».

Παρέμβαση στο θέμα έκανε και ο διευθυντής της εφημερίδας Εστία κ. Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος μίλησε για την δημοσκόπηση της Κάπα Research που δημοσίευσε σήμερα η εφημερίδα, κατά την οποία το 38% των Ελλήνων δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο ή δείχνει επιφυλακτικό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications