Παρέμβαση «Εισαγγελέα» κατα παραγγελιά που διορίστηκε πριν λίγο καιρό για την ανάρτηση του Πετράκου

Εισαγγελική έρευνα για fake news που αφορούν στην πανδημία του κορωνοϊού - Στο επίκεντρο δημοσιεύματα και βίντεο, μεταξύ άλλων και του Γρηγόρη Πετράκου
Το ενδεχόμενο τέλεσης από συγκεκριμένα πρόσωπα αδικημάτων, όπως της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή θα ερευνήσει η Εισαγγελία με αφορμή δημοσιεύματα εντύπων αλλά και αναρτήσεων βίντεο που αμφισβητούν την επικινδυνότητα της πανδημίας του κορωνοϊού, χαρακτηρίζοντας επικίνδυνα τα προαναγγελλόμενα εμβόλια.

Στο στόχαστρο της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου τέθηκαν δημοσιεύματα των εφημερίδων «Μακελειό» και «Ελεύθερη Ώρα» καθώς και βίντεο με δηλώσεις του τραγουδιστή Γρηγόρη Πετράκου ο οποίος υποστηρίζει πως μετά από έρευνα που έκανε ο ίδιος κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο κορωνοϊός δεν αποτελεί πανδημία ενώ αμφισβητεί τα αποτελέσματα των τεστ κάνοντας λόγο για τεχνητή αύξηση κρουσμάτων αλλά και τα εμβόλια για τον ιό.

Η εντολή της Εισαγγελέως προς τον διενεργούντα την έρευνα συνάδελφο της είναι να εντοπίσει εάν έχουν τελεστεί αξιόποινες πράξεις, όπως διασπορά ψευδών ειδήσεων άπαξ και κατ’ εξακολούθηση, καθώς και διέγερση σε ανυπακοή, και εφόσον προκύπτουν ποινικά δεδομένα να προχωρήσει στην άσκηση ποινικών διώξεων κατά συγκεκριμένων προσώπων.

Αν δεν "προκύπτουν" να βγάλουν νέο νόμο του τύπου οποιος λεει για κατα τον εμβολίων ειναι δημόσιος κίνδυνος! καθώς ο Πετράκος λέει αυτά που λένε οι έγκυρες πήγες τους , οι οποίες κάνουν διασπορά ψευδών ειδήσεων κατ’ εξακολούθηση σε πληθώρα θεμάτων με δόλο εδώ και χρονιά αλλα δεν έχει κλείσει καμιά αντί αυτού πήραν και λεφτά, αυτό το διέγερση σε ανυπακοή τι ειναι ? σημιτικό φαίνεται .

Πατάς να δεις τι νέο σημιτικό φρούτο ειναι αυτό και βλεπεις πράγματι ότι ειναι νέο φρούτο: Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσω του διαδικτύου προκαλεί ή διεγείρει σε απείθεια κατά των νόμων ή των διαταγμάτων ή εναντίον άλλων νόμιμων διαταγών της αρχής, τιμωρείται με φυλάκιση έως ένα έτος ή με χρηματική ποινή. Σημειώσεις επί του νόμου.Ο νέος Ποινικός Κώδικας, όπως κωδικοποιήθηκε με τον Ν. 4619/2019, με ημερομηνία ισχύος την 1η Ιουλίου 2019.

Είναι σαν τον άλλον που λέει για "δημοσιά υποκίνηση μίσους" που δεν ισχύει όταν κάνουν οι ίδιοι οι ελληνόφωνοι με τα γκοιμ τους κατα το ευρωπαϊκού λευκού γένους (!) αφού εστειλες επι τούτου στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εικόνα με δημοσια υποκίνηση φυλετικού μίσους στο ευρωπαϊκό γένος εκ μέρους σελιδας facebook antifa και δεν απάντησαν καν οι χρήσιμοι ηλίθιοι στην φερόμενη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ παραβιάζουν τους ίδιους τους νομούς τους.

Πλάκα θα εχει αυτη η Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου να ειναι κανένα άναρχο-troll που σχολιάζει δήθεν ως άσχετη υπέρ η εξωτερικός συνεργάτης αυτής της "ανεξάρτητης" πηγής :

Τι λύσεις υπάρχουν? εφόσον δεν βγάλατε την Χ.Α ώστε να ξηλωθούν από παντού όλα τα κομμουνιστικά μιάσματα και να καταργηθούν όλοι οι σημιτικοί νομοί, τα πράγματα ειναι πολύ δύσκολα για τις θνήτες φυλές, συνεχίστε να υποστηριζεται ιουδαϊκά κόμματα και θα καλοπεράστε, έμενα σκασίλα μου δεν θα ξανα γεννηθώ εδώ επειδή ανήκω στο ευρωπαϊκό γένος και με τις αιμομιξίες δεν γεννιούνται ευρωπαϊκού γένους πάρα μονο γυναίκες που τις κανουν σαν τα μούτρα τους επειδή ειναι αγαθές και καλές, γιαυτό και ειναι δυσανάλογα πολύ περισσότερες από τους άντρες (), τουλάχιστον σταματήστε να υποστηριζεται ιστοσελίδες που έχουν τις λέξεις ναζι φασίστες συνωμοσιολόγοι και ολα αυτα τα σημιτικά (ο εύκολος τρόπος εντοπισμού σελίδες ελληνόφωνων) και πεταχτέ έξω απο το σπίτι σας ακόμα και αν γιο σας όλους όσους δηλώνουν κομμουνιστές αριστεροί και να μην έχετε καμιά επαφή μαζί τους, στην ουσία δεν ειναι γιο σας αλλα αυτα για τα καταλάβουν οι μάζες στο επίπεδο που έχουν πέσει ειναι αδύνατο , αν ειναι άντρα σας χωρίστε τον. Και μην κάνετε παιδιά μαζί τους οι γυναικες ούτε με αυτούς ούτε με τους λέγομενους μετανάστες ίδιες ράτσες ειναι εξάλλου. Σε διαφορετική περίπτωση θα βιώστε ενα είδος κόλασης τα επόμενα χρονιά στην Γη, καθώς πρώτη φορά στην ιστορια της Γης τα ερπετά έχουν οχι μονο τον πλήρη έλεγχο της κεφαλής δηλαδή της εξουσίας αλλα και το πλήρη έλεγχο την αντίληψης σας, μεσώ σχολείων ΜΜΕ εγκύρων πηγών τους, αφου πριν δεν υπήρχε τηλεόραση ούτε ίντερνετ και πολλοι ούτε καν πηγαίναν σχολείο..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications