«Κακοί συνωμοσιολόγοι» τρύπωσαν σε ΜΕΘ νοσοκομείου για να δουν αν έχει ασθενείς

Σοκαρισμένες οι έγκυρες πήγες τύπου www.in.gr © ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ Α.Ε.πόσο ηλίθιοι πρέπει να ειναι αυτοί που διαβάζουν ιστοσελίδες εταιριών ? αφού εξ ορισμένου ελέγχονται, και απο ελληνόφωνους ίδιας ρατσας με Πακιστανούς (και οχι μονο) έχει πολλούς η Ελλάδα, οπως ένας Πακιστανός που του έλεγε ο εργοδότης του τρέχα βρες το τάδε εργαλείο και είχε κατακλέψει όλα τα τα συνεργεία για να ευχαριστήσει το αφεντικό του, έτσι και αυτοί οι αναίσθητοι δηθεν έγκυροι δημοσιογράφοι υπηρετούν τα αφεντικά τους,τυχαίο που όλοι τους σε έγκυρες πηγές τους ειναι μη ευρωπαϊκού γένους?αν πατήστε εκεί που γράφουν "απόψεις" μονο ελληνόφωνους θα βρείτε , ένας λογικός άνθρωπος θα διαβάζει ανεξάρτητες σελίδες που οχι μονο δεν υπηρετούν κανέναν αλλα γίνονται και στόχος ελληνόφωνων,ειναι σαν να βάζεις άναρχο-κομμουνιστή να σου πει τι έγινε ιστορικά, τι περιμένεις να σου πει αλήθεια και να θίξει τα αφεντικά του? λίγη κοινή λογική δεν βλάπτει , γιατί νομίζεις έβαλαν χέρι στην google facebook ώστε να προωθούνται μονο δίκες τους σελίδες?...

Την ώρα που δεν επιτρέπουν σε κανέναν να μπει για να δει πόσο αλήθεια λενε, διάφοροι δικοί τους βγάζουν selfie για να δείξουν το "μαρτύριο τους" στους άπιστους από το λεγόμενο Covid , ακόμη και συνεργεία από τα κανάλια τους μπαίνουν ,αλλα αν μπει κάποιος μη δικό τους ειναι παράνομη συμπεριφορά:

Συνωμοσιολόγοι επιχείρησαν να μπουν κρυφά σε μονάδες εντατικής θεραπείας προκειμένου να διαπιστώσουν αν όντως νοσηλεύονταν άτομα με κοροναϊό, επιβεβαίωσε το νοσοκομείο Utah Valley στις ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, μερικοί άνθρωποι, πιστεύοντας ότι το COVID-19 είναι φάρσα, προσπάθησαν να μπουν σε χώρους ασφαλείας του νοσοκομείου για κινηματογραφήσουν και να αποδείξουν ότι δεν υπάρχει κύμα ασθενών με COVID-19 και ότι τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα.

Σε δηλώσεις τους στο kutv.com το νοσοκομείο αναφέρει: «Το νοσοκομείο Utah Valley πρόσφατα παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με την απάντηση COVID-19 στο Δημοτικό Συμβούλιο του Provo, το οποίο περιελάβανε μια συζήτηση για μερικά άτομα χωρίς ιατρική ανάγκη που προσπάθησαν να αποκτήσουν φυσική πρόσβαση στην εγκατάσταση με την πρόθεση να επιβεβαιώσουν ψεύτικες θεωρίες συνωμοσίας – όπως τα νοσοκομεία δεν είναι απασχολημένα και ότι οι αναφορές για το κύμα COVID-19 είναι ψευδείς»

Το προσωπικό του νοσοκομείου, όπως αναφέρει το sigmalive.com, πραγματοποίησε επίσης τηλεφωνικές κλήσεις σχετικά με παρόμοιες ψευδείς θεωρίες συνωμοσίας. Αν και αυτές οι καταστάσεις είναι λίγες και μεμονωμένες, η διακοπή των προσπαθειών για απόκτηση ακατάλληλης πρόσβασης και η απάντηση σε ψεύτικες θεωρίες συνωμοσίας αποσπά την προσοχή από την παροχή φροντίδας διάσωσης που παρέχεται στα νοσοκομεία.»

Η νόσος COVID-19 είναι πραγματική και το νοσοκομείο παρατηρεί μεγάλες αυξήσεις σε ασθενείς με τον ιό. Το προσωπικό είναι στρεσαρισμένο και εργάζεται πολλές επιπλέον ώρες για να καλύψει τις ανάγκες της κοινότητας. Ζητάμε από το κοινό να έρθει μαζί μας, να καλυφθεί, να πλύνει τα χέρια, να κάνει κοινωνική απόσταση και να μείνει σπίτι όταν είναι άρρωστος, ώστε να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις αυτής της πανδημίας στις κοινότητές μας.»

Πάντως η αστυνομία Provo επιβεβαίωσε ότι από τον Μάιο του 2020, έχουν γίνει οκτώ κλήσεις σχετικά με άτομα που μπήκαν παράτυπα στο νοσοκομείο. Η αστυνομία πρόσθεσε ότι όσοι συνελήφθησαν ενδέχεται να αντιμετωπίσουν κατηγορίες για παράνομη συμπεριφορά.

Οι πράξεις αυτών των συνωμοσιολογιών – που έκλεισαν ψεύτικα ραντεβού σε νοσοκομείο – οδήγησαν σε ορισμένες αλλαγές στις διαδικασίες εισόδου των ασθενών, σύμφωνα με έκθεση της Daily Herald.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications