Πήγε στο αστυνομικό τμήμα να δηλώσει παρουσία και βρέθηκε να κάνει βόλτες με… κλεμμένο περιπολικό!

Πήγε να κάνει την υποχρεωτική εμφάνισή του σε αστυνομικό τμήμα της Κεφαλλονιάς και φεύγοντας είπε να… κάνει μία βόλτα με κλεμμένο περιπολικό!

Ανεκδιήγητος ήταν ένας 29χρονος, ο οποίος μόλις βγήκε από το κτίριο της ΕΛ.ΑΣ., όπου είχε πάει την Κυριακή για να δώσει το «παρών», ως όφειλε (στο πλαίσιο περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί από τον ανακριτή για υπόθεση στην οποία είναι υπόδικος), έβαλε στο μάτι ένα περιπολικό.

Το υπηρεσιακό όχημα ήταν παρκαρισμένο στην πίσω πλευρά του κτιρίου με τα κλειδιά στη μηχανή, κάτι που έκανε το μάτι του νεαρού να… γυαλίσει! Δίχως πολλή σκέψη, ο 29χρονος μπήκε μέσα, έβαλε μπροστά τη μηχανή και έφυγε.

Ο αστυφύλακας που ήταν φρουρός της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κεφαλληνίας αντιλήφθηκε, λίγα λεπτά αργότερα, ότι ο νεαρός που μόλις είχε βγει από το κτίριο και είχε φύγει με συμβατικό αυτοκίνητο της Ασφάλειας δεν ήταν συνάδελφός του, αλλά πολίτης!

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος
Αμέσως σήμανε συναγερμό και σε χρόνο μηδέν άρχισε καταδίωξη για τη σύλληψη του θρασύτατου άντρα. Το ανθρωποκυνηγητό είχε αποτέλεσμα ο 29χρονος να χάσει τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο τελικά ακινητοποιήθηκε μέσα σε χωράφι σε κοντινή απόσταση από την Ασφάλεια.

Ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει τρέχοντας, ωστόσο ακινητοποιήθηκε από άνδρες της ΟΠΚΕ, συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή δημόσιας περιουσίας και απείθεια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications