Πατούλης κατά Χρυσοχοΐδη για την ανοχή σε ΚΚΕ αποκαλύπτουν το ενδοκυβερνητικό πρόβλημα

«Απασφάλισε» ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης με όσα συνέβησαν χτες και μέσω twitter επιτέθηκε κατά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και της κυβέρνησης, αποκαλύπτοντας το μέγεθος του ενδοκυβερνητικού προβλήματος που υπάρχει.

Την ώρα που ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης προσπαθούσε να πείσει τον ελληνικό λαό ότι «δεν έγινε και τίποτε σημαντικό» που 200 άτομα έσπασαν το lockdown στο κέντρο της Αθήνας, επειδή ήταν «πολιτική εκδήλωση» και δεν ήταν «συνάθροιση» ο Γιώργος Πατούλης «πυροβόλησε» με ένα tweet του, το οποίο αποκαλύπτει τις διαθέσεις αρκετών εντός ΝΔ.

Σε αυτό αναφέρει: “Σε τίποτα δεν διαφέρει το να μην υπάρχουν νόμοι, από το να μην εφαρμόζονται οι νόμοι” - Αριστοτέλης

Φυσικά η μπάλα παίρνει ολόκληρη την κυβέρνηση η οποία μέσω των δηλώσεων Πέτσα χτες το βράδυ αλλά και της τοποθέτησης του υπουργού Επικρατείας Γ.Γεραπετρίτη προσέφερε πολιτική κάλυψη στις αερολογίες του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Αερολογίες οι οποίες είχαν ως σκοπό να δικαιολογήσουν την αδυναμία της κυβέρνησης να τα βάλει με το ΚΚΕ την ίδια στιγμή που εφαρμόζει δρακόντεια μέτρα κατά των απλών πολιτών.

Ο Γιώργος Πατούλης είναι σαφές ότι εκφράζει την άποψη πολλών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που με τρόμο παρακολουθούσαν χτες τις κυβερνητικές επιλογές να τους εκθέτουν ενώπιον του ακροατηρίου τους, το οποίο τόσο καιρό προσπαθούσαν να πείσουν για την ανάγκη των αυστηρών μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση.Μέτρα με τεράστιο κόστος στις ζωές των απλών πολιτών.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Τι να πεις...Τα είπε όλα ο συνταγματολόγος σε 2 λεπτά :
https://www.facebook.com/watchparty/600614817084087/

vasiliaείπε...

Παυλόπουλου ! ΠρωηνΠροεδρος της Δημοκρατίας της Ελλάδος! ΕΛΛΗΝΑΣ. ΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!Αυτη η μουμια, που έχει ήδη ένα πόδι στον τάφο, υμνεί το Πολυτεχνιο που οι Ραββινοι στειλανεμηδενικαοπως η Δαμανακη, μπασταρδη κόρη του μονόφθαλμου στρατηγού Δαγιαν, μαζί με τηννομημη κόρη του εργαζόταν. Για να κοροιδεψουτουσβδυσυιχεις Έλληνες.Πρωτον,γιατι οι Ραβίνοι στηλανε τόσους ΕβραιουσωστηΕλλαδα?? Για διακοπές? Οχιβεαια, Για ένα σκοπό την καταστροφή της Ελλαδος! Πως το ξέρουμε? Κισσιγκερ,Βρεσινσκι, κτλ το εχουν γράψει και διαδώσει Λέγοντας : Για να γηνουμε ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, πρέπει πρώτα να εξοντώσουμε υονελληισμο και και τηΑσπρηφυλη! Ο Παυλοπουλος ΕΙΝΑΙ από τυσΕλληνες, πουγληφουν τον ΚωΛΟ τωνΕβραων ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. αλλά το μεγάλο Δράμα ειΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΝΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΟΥΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΩΡΑ ΟΤΙ 96 με 98 της εκατό τουΚΟΝΓΚΡΕΣΟΥ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ,. ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΛΕΜΕ : KISS ISRAELI ASS! Aύτη είναι η κατάντια της πλουσιότερας χώρας του Πλανιτη! ΝΤΡΟΠΗ!! Και όταν ΕΝΑΣ ΡΑΒΒΙΝΟΣ Η Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΛΗΣΕΙ ΣΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ,ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΥΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΟΝΓΚΡΕΣΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΩΤΕΙ ΟΡΘΙΟ! Ντροπή! Δέκα φορές Ντροπή,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications