Νοσοκόμα μπήκε σε διαθεσιμότητα όταν υποστήριξε ότι το εμβόλιο είναι «γενοκτονία»

Έλεγε "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" δημόσιος κίνδυνος για την δημοκρατία! στο μεσαίωνα θα την είχαν κάψει στην πυρά ως άπιστη αιρετική μάγισσα οι "ειδικοί επιστήμονες", το βάζουμε ακριβώς όπως το έχει βάλει μια έγκυρη πηγή τους,για να μην το βγάλουν fake news και ότι και αυτό ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι δηλαδή δεν έγινε πότε κάτι τέτοιο και μπήκε σε διαθεσιμότητα για άλλους λογούς και οχι επειδή έλεγε "θεωρίες συνωμοσίας" :

«Θεωρίες συνωμοσίας» για τη νόσο COVID-19 χαρακτηρίστηκαν όσα υποστήριξε στο διαδίκτυο μια νοσοκόμα από τη Σκωτία και τέθηκε σε διαθεσιμότητα λόγω των αναρτήσεών της

Η Σκωτσέζα νοσοκόμα Τρέισι ΜακΚόλουμ τέθηκε σε διαθεσιμότητα από το Crosshouse Hospital, καθώς υποστήριξε στο διαδίκτυο «θεωρίες συνωμοσίας» για τη νόσο COVID-19 αφού ισχυρίστηκε ότι το εμβόλιο κατά της ασθένειας οδηγεί σε «γενοκτονία» και χαρακτήρισε την πανδημία ως «απάτη».

Ακόμα, η 45χρονη τόνισε πως οι μάσκες προστασίας βοήθησαν στην επιτάχυνση της εξάπλωσης της νόσου COVID-19 και, αφού τέθηκε σε διαθεσιμότητα, σχεδόν όλες οι σχετικές αναρτήσεις της στο Facebook διαγράφηκαν.

Επιπλέον, η ΜακΚόλουμ υπερθεμάτισε για τα φάρμακα κατά της ελονοσίας, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την αντιμετώπιση του ιού, ενώ ισχυρίστηκε ότι τα εμβόλια θα έχουν παρενέργειες.

Στις δημοσιεύσεις της υποστήριξε, επίσης, ότι γνώριζε προσωπικά νοσοκόμες που δεν θα έκαναν το εμβόλιο κορονοϊού.Από τον Απρίλιο, όταν και επιβλήθηκε το πρώτο εθνικό lockdown στο Ηνωμένο Βασίλειο, ξέσπασαν διαδηλώσεις από ανθρώπους που τάσσονταν κατά των αυστηρών μέτρων προστασίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications