O Χρυσοχοΐδης νομιμοποίησε την παραβίαση του νόμου από ΚΚΕ-ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν απαγορεύονται οι πολιτικές συγκεντρώσεις»!

Ξέρουν ότι απευθύνονται σε μορφωμένους ηλίθιους με πτυχία:

Για τα σημερινά γεγονότα στο Πολυτεχνείο και για τη στάση του ΚΚΕ μίλησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ όπου δικαιολόγησε ουσιαστικά την παραβίαση του νόμου περί απαγόρευσης συγκεντρώσεων άνω των 4 ατόμων από το ΚΚΕ γιατί ήταν... μόνο 200 άτομα (στην πράξη έφτασαν τα 2.000 άτομα)!

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «οι... πολιτικές εκδηλώσεις δεν απαγορεύονται».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης ανέφερε πως «Τιμώ το ΚΚΕ. Με δική μου εντολή ο αξιωματικός που ήταν παρών, ζητούσε από την ηγεσία της συγκέντρωσης, να αποχωρήσουν. Βέβαια δεν απαγορεύονται οι πολιτικές εκδηλώσεις αλλά οι πορείες και οι συναθροίσεις. Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με 50 άτομα όσο και στην εκδήλωση του ΚΚΕ με 200 τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα»

Οι μορφωμένοι ηλίθιοι με πτυχία νομιζουν ότι:

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ειναι ελληνικά κόμματα ενώ ειναι καθαρά ιουδαϊκά .
Ότι δεν υπάρχει κομμουνισμός ενώ από το 1974 έχουν "δημοκρατικό" κομμουνισμό .
Ότι η δημοκρατία ειναι ελληνική επινόηση(!)και καυχιούνται κιόλας για την δημοκρατία, γελάνε και οι πέτρες!
Ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστες ειναι δήθεν ιδεολογία και ειναι απόγονοι αρχαίων(!)και αν πας στο ΚΚΕ δεν υπάρχει ευρωπαϊκό γένος ούτε για δείγμα, αφού ηταν το πρώτο πράγμα που είδες το 2014 με το ίντερνετ και πήγες επι σκοπού σε εκδήλωση μίσους(προς το ευρωπαϊκό γένος ) του ΚΚΕ για να το επιβεβαίωσεις και ηταν λες και ήσουν σε κάποια αραβική χώρα(!)
Ότι όλοι στην Ελλαδα ειναι απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA ενω την ίδια στίγμη δεν έχουν καμιά επίγνωση του γένους.
Ότι οι κακοί ειναι οι "φασίστες ναζι" έτσι αόριστα .
Περιμένουν δικαιοσύνη όταν οι 99 στους 100 νομούς ειναι σημιτικοί.
Περιμένουν δικαιοσύνη όταν δικαστές ειναι είτε αναρχομάσονοι είτε κάτι βλακες που αν τους δόσεις μια βίδα να βιδώσουν θα ψάχνουν οδηγίες πως βιδώνει ..
Από το 2014 βλέπεις να διαβαζουν σελίδες ελληνόφωνων για ελληνικές με την θέληση τους .
Έτσι και μιλήσεις με έναν τυπικό Νεοέλληνα λέει την μια σημιτική ηλιθιότητα μετα την άλλη και οχι μονο δεν ξέρει τίποτα πάρα το γεγονός ότι εχει ίντερνετ αλλα θεωρεί και οτι ειναι απόγονος αρχαίων φιλοσόφων και την ίδια ώρα διαβάζει lifo βλέπει δελτία των 8 και η μονή του έννοια ειναι το ποδόσφαιρο. Και μόλις εχθές είδες τυχαία μια ελληνο-Γερμανίδα ευρωπαϊκού γένους (οι αληθινοί απόγονοι αρχαίων) οχι μονο να μην υποστηρίζει καμιά από αυτές τις έγκυρες πήγες για τον όχλο αλλα να διαβάζει μονο μεταφυσικά ανεξήγητα και να ερευνά για πάσης φύσεως αυτά που για τους πολλούς ειναι θεωρίες συνωμοσίας επειδή έτσι τους έμαθαν, η συγκεκριμένη οχι μονο ηταν γνήσια απογονή αρχαιων φυλετικά αλλα και πνευματικά και δεν έχει πέσει στο ζωώδες επίπεδο των πολλών ακριβώς το ίδιο ειναι και μια "Ελληνίδα" επίσης ευρωπαϊκού γένους (νεοελληνες: οι Γερμανοί ηταν Μογγόλοι και έτρωγαν βελανιδιά τοτε πως βρήκε αυτή απογονή αρχαιων? και σε επίπεδο κράτους επι Χίτλερ ηταν μύστες και ερευνούσαν για τα πάντα ακριβώς όπως οι αρχαίοι .)
Ουδείς στην Ελλάδα η και σε παγκοσμιο επίπεδο έχει καταλάβει ποιους σκότωναν οι κομμουνιστές το 40 και στην Ελλάδα δηθεν ως ιδεολογικούς αντιπάλους.
Όποιος βγει και πει τα αυτονόητα οχι μονο δεν τον υποστηρίζουν οι μάζες άλλα τον θεωρούν και τρελό κακό ναζι φασίστα και συνωμοσιολόγο (!)ενώ ετσι ειναι οι φυσιολογικοί άνθρωποι ερευνούν για τα πάντα, αλλιώς σε σπηλιές θα ήσασταν ακόμα οι άλλες φυλές ( γνώστα και ως γκοιμ)...
Ενώ απο το 2010 οι δημοκράτες έχουν σπείρει την παρακμή παντού οι μάζες συνεχίζουν να περιμένουν σωτηρία από τους ίδιους δημοκράτες! σε σχόλες ψυχολογίας δεν τους διδάσκουν ότι όταν ένα άτομο επαναλαμβάνει τα ίδια ότι ειναι ψυχανώμαλος ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications