Μαύρο βαν ξεφορτώνει μεσ' τη νύχτα χιλιάδες κάλπικες ψήφους του Τζ.Μπάιντεν σε εκλογικό κέντρο στο Μίσιγκαν

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στις ΗΠΑ, με βίνταο και φωτογραφίες τις τελευταίες ώρες να αποδεικνύουν την εκτενέστατη νοθεία κατά του Ντ.Τραμπ που υπήρξε αποδεδειγμένα σε Μίσιγκαν και Ουισκόνσιν και συμβαίνει αυτή τη στιγμή σε Νεβάδα και Πενσιλβάνια.

Βίντεο από δικηγόρο δείχνει στην δημοκρατικά ελεγχόμενο Ντιτρόιτ του Μίσιγακν , βαν να ξεφορτώνει χιλιάδες ψηφοδέλτια σε εκλογικό κέντρο στις 3 τα ξημερώματα. Μάλιστα το καροτσάκι που χρησιμοποιεί για να μεταφέρει τις ψήφους εντοπίστηκε από χρήστη μέσα στο εκλογικό κέντρο. Την ίδια στιγμή φωτογραφίες με΄σα από τα εκλογικά κέντρα δείχνει ανθρώπους χωρίς διακριτικά και με καλυμμένα πρόσωπα να μεταφέρουν βαλίτσες με ψήφους.

Στο Μίσιγκαν προστέθηκαν ξαφνικά 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι προχθές στις 5 τα ξημερώματα έναντι 0 του Τραμπ και υποτίθεται ότι ψήφισε το... 90% των κατοίκων του.

Υπενθυμίζουμε πως οι ψήφοι μεταφέρονται στα εκλογικά κέντρα μόνο από το ταχυδρομείο των ΗΠΑ.

Στην Ελλάδα αυτός ο τύπος βγήκε με νοθεία στις εκλογές και έχει τέτοια θράσος που βγαίνει και λέει νέα μετρά για το "καλό σας" , και οχι μονο αυτο, με νοθεία έβγαλαν την Χ.Α από την βουλή και μετα με γελοίες κατηγορίες τους έκλεισαν φυλακή, και αυτοί όλοι ομαδικά μάζι και οι αναρχο-κομμουνιστές ονομάζονται άνθρωποι τώρα, που θελουν το κάλο σας (!)για να καταλάβει κάνεις για τι ποιότητας άτομα μιλάμε, δεν κανει εντύπωση σε κανέναν που οι νεοδημοκρατες λένε ακριβώς τα ίδια με αυτούς τους ελληνόφωνους που τους ξέρετε ως antifa?, ομολογουμένως αν δεν ηταν μια χωρα γεμάτη ελληνόφωνους πάσης φύσεως βάρβαρων φύλων(τουλάχιστον οι μισοί Νεοέλληνες έχουν τουρκική και αραβική καταγωγή με "καθαρό ελληνικό DNA" ), δεν θα ηταν όλες οι ιστοσελίδες τους στην πρώτη θέση, γιατί για να διαβάζεις ελληνόφωνους σημαίνει ότι εισαι σαν αυτούς η έχεις γίνει σαν τα μουτρά τους, και συνεπώς ούτε τα μισά θα είχαν κάνει αυτά που έχουν κάνει ήδη, το γεγονός αυτό ότι πολλοι Νεοέλληνες ανήκουν σε αδίστακτες φυλές φαίνεται και αν κάνεις και μια "βόλτα" στο facebook σε ομάδες,και έξω στην κοινωνία αν δεν είσαι λίγο αγριάνθρωπος σαν αυτούς, και υποκριτής σε έχουν φάει λάχανο και δεν έχεις κανένα μέλλον πουθενά ζούγκλα!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Eλληνες Ξυπνηστε, οι Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΙ διάλεξαν τον Τραμπ! Και βέβαια! Τώρα δεν τους συμφέρει πλέον και βγάζουνε τον ΞΕΜΟΡΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.ΝΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΤΑ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΚΟ ΛΑΟ. ΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΟΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΤΟ ΦΕΔ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΤΛ.ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΧΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΑΙΝΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,! Κάντε το για τα παιδιά σας. Αυτό που ετοιμάζουν οι Σιωνιςτες ειναι απερίγραπτο.ενγραφειτε εγώ το λαμβάνω στην ΑΜΕΡΙΚΗ ως εξεις: ΕΑΜ Β’ - ΥΔΡΟΧΟΟΣ! Οι Αμερικανοί όταν θα Μ θουν ότι οι Σιωνιςτες ΕΒΡΑΙΟΙ τους κλέψανεΠΕΝΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ,, ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ. ΓΙΑ. 29 χρόνια πήραμε συντάξεις και εργαζόμασταν νύχτα μέρα, ΦΒ , Twitter, you tubes, μας βγάλανε μας καταδίωξαν, ειμαδτε εμείς που επί ζήσαμε πάνω απο τα 80. Εχει 45 χρόνια που πετάξαμε. Τις τηλεωρασεις μας και έχουμε ακόμα τομυαλο μας, ο εχθρός μας έστειλε καινούργιες τηλεωρασεις διότι οι τηλεωρασεις ΑΝΟΙΚΟΥΝ στους Σιωνιςτες απολύτως. Εκατομοιρια τους πλήρωσαν στην Ελλάδα, και ΠΑΛΥ. Αλλά δυο εκατ μυρτιά. 7 και περισσότερο απο Δισεκατομοιρια, ειναι συνολικά 17 Εκατομμοιρια, αλλΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΜΥΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΟΛΩΘΡΕΥΣΟΥΝ!Μην ΦΟΒΑΣΤΕ συνεχίσαμε τον αγώνα για 29 χρόνια και θα συνεχίσουμε, με τον Θεό Βοηθό!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications