Τρίκαλα: Πατέρας βίαζε την ανήλικη κόρη του  -   Τα αποτελέσματα του ειναι όλοι δήθεν ίσοι

Δεν χρειάζεται να δείξουν την φάτσα του για να καταλάβεις τι ράτσας ειναι ο "πατέρας" ...φαντάσου και να μην ηταν καθαρό το ελληνικό DNA! όπως λένε ψευδό-γενετιστές τους. Και το τραγικό ειναι οτι η κόρη μπορεί να μην ειναι ίδιας ράτσας με αυτόν, γιατί συνήθως τα κορίτσια βγαίνουν ίδιου γένος με αυτό της μάνας, σε αντίθεση με αγόρια που βγαίνουν σχεδόν παντα με το γένος του πάτερα γιαυτό και κουβαλούν ορδές λαθρο άντρες, αλλιως θα κουβαλούσαν μονο γυναίκες.

Δηλαδή επειδή η μάνα της πήγε και την έκανε με ελληνοφωνό με καταγωγή απο μέση ανατολή, τέτοιες σημιτικές ράτσες έχουν τέτοιες τάσεις παιδεραστίας μεταξύ άλλων, και εκτός ότι ειναι κομμουνιστές αριστεροί ,επειδή την έμαθαν στο σχολείο ότι δήθεν ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι, την πλήρωσε η κορη της, αλλα σε ενα κόσμο που νομίζει ότι για να καταλάβεις τα αυτονόητα πρέπει να σπουδάζεις 5 χρονιά ηλιθιότητες τους σε σχόλες και μόλις τις εμπεδώσεις σου δίνουν και πτυχίο τι να πεις? ναι αλλα ηταν "ρατσιστές" και "κακοί" οι ναζι που ηταν 100-150 χρόνια μπρόστα σε όλα και που δεν ήθελαν τέτοιες σημιτικές φυλές τότε στην Γερμανία(!) και που γιαυτό έβγαλαν την λέξη ρατσισμός αρχικά οι συμμορητές, με τέτοια ηλιθιότητα που επικρατεί 80 χρονιά μετά δεν έχει νόημα ούτε να εξηγείς τα αυτονόητα πλέον...

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της σύλληψης ενός άντρα σε χωριό των Τρικάλων, ο οποίος φέρεται να βίαζε την ανήλικη κόρη του επί χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, ενώ προχώρησε σε άσεμνες πράξεις και στη δεύτερη κόρη

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TV10.gr ο 44χρονος συνελήφθη και αφού απολογήθηκε σήμερα στον Aνακριτή διατάχθηκε η προφυλάκιση του και αύριο αναμένεται να περάσει την πόρτα των Φυλακών Γρεβενών.

Πως αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης των κοριτσιών

Ο εφιάλτης των ανήλικων κοριτσιών που ζούσαν με την οικογένεια τους σε χωριό του Δήμου Φαρκαδόνας αποκαλύφθηκε όταν στα αυτιά των αστυνομικών της Ασφάλειας Τρικάλων έφτασαν κάποιες πληροφορίες και με διακριτικότητα αλλά και ευαισθησία άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση.

Ο πατέρας φέρεται να βίαζε κατ εξακολούθηση την 18χρονη σήμερα κόρη του, επί χρόνια ενώ στην μικρότερη, 12 ετών, προχώρησε μόνο σε άσεμνες πράξεις.

Μετά από τις έρευνες των αστυνομικών ο 44χρονος συνελήφθη πριν από 2 εβδομάδες περίπου για παράβαση του νόμου περί όπλων, αφού έγινε έρευνα στο σπίτι που νοίκιαζε στη Λάρισα.

Μάλιστα σοκ προκαλεί η πληροφορία πως ο πατέρας κατά την ανάκριση του φέρεται να ομολόγησε τον βιασμό της κόρης του και μάλιστα ισχυρίστηκε πως “το ήθελε”.

Όπως προαναφέρθηκε σήμερα διατάχθηκε η προφυλάκιση του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications