Απίστευτο σκηνικό νοθείας κατά Τραμπ με επιστολική ψήφο: 300.000 ψήφοι για Μπάιντεν εμφανίστηκαν ξαφνικά τη νύχτα!

Μία μεγάλη εκστρατεία νοθείας συμβαίνει αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ κατά του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, καθώς στις κρίσιμες βόρειες πολιτείες που ελέγχονται από τους Δημοκρατικούς εμφανίστηκαν ξαφνικά το βράδυ τεράστιες επιστολικές ποσότητες ψήφων από το πουθενά για να δώσουν το προβάδισμα στον Μπάιντεν.

Χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Τραμπ ήταν πρωτοπόρος με μεγάλη διαφορά σε πολλές πολιτείες, όπως η Τζόρτζια, η Βόρεια Καρολίνα, το Μίσιγκαν, το Ουισκόνσιν και η Πενσυλβανία.

Ο Πρόεδρος Τραμπ είχε μεγάλο προβάδισμα στο Ουισκόνσιν και το Μίσιγκαν, αλλά σήμερα το πρωί ο Τζο Μπάιντεν πήρε το προβάδισμα αφού εμφανίστηκαν από το πουθενά τη νύχτα εκατοντάδες χιλιάδες συνεχόμενοι ψήφοι για τον Μπάιντεν.

Μάλιστα η συμμετοχή σε αυτές τις πολιτείες υποτίθεται ότι έφτασε το απίθανο νούμερο του... 90%, το οποίο δεν έχει καταγραφεί ποτέ σε εκλογές παγκοσμίως.Εκτός του Μίσιγκαν και Ουσικόνσιν, το ίδιο σκηνικό στήνεται και στην Πενσιλβάνια, που έχουν σταματήσει να μετρούν ψήφους!

Μάλιστα η κλεψιά είναι τόσο καραμπινάτη που είναι... στατιστικά αδύνατη.
Συγκεκριμένα στο Μίσιγκαν μία πολιτεία που ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν με 10 μονάδες κατά τη διάρκεια της... βραδινής καταμέτρησης εμφανίστηκαν 140.000 συνεχόμενοι ψήφοι του Μπάιντεν έναντι 0 του Τραμπ!

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Ουσκόνσιν, μία πολιτεία που επίσης ο Ντόναλντ Τραμπ προηγούνταν το βράδυ και ξαφνικά εμφανίστηκαν μέσα στη νύχτα πάνω από 139.000 συνεχόμενοι ψήφοι για τον Τζο Μπάιντεν. Σε άλλη μία καραμπινάτη απόδειξη νοθείας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ψήφους στις εκλογές θα πρέπει να ψήφισε σχεδόν το.. 90% των κατοίκων του Ουισκόνσιν. Καθώς από τους 3,684,726 καταγεγραμμένους ψηφοφόρους, ψήφισαν οι... 3,239,977

Επιπλέον στην μεγαλύτερη πόλη του Ουισκόνσιν, το Μιλγουόκι έγιναν κάποιες σκιερές ενέργειες και καθυστερούσε συνεχώς να αναφέρει τις ψήφους.Την ίδια στιγμή τα κανάλια έδιναν σίγουρα την Αριζόνα στον Μπάιντεν και μετά «ανακαλύφθηκε» ότι έγινε λάθος και δεν είχαν μετρηθεί 400.000 ψήφοι από περιοχές του Τραμπ.

Όλο αυτό το χυδαίο σκηνικό που θυμίζει εκλογές αφρικανικής χώρας ή Βόρειας Κορέας έχουν οδηγήσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να έχει εξαπολύσει επίθεση μέσω Twitter σε δημοκρατικούς και βαθύ κράτος μιλώντας πια ξεκάθαρα για νοθεία, αφού το ίδιο προσπαθούν να κάνουν και στη Πενσιλβάνια όπου ο Τραμπ προηγείται με 500.000 ψήφους και το βράδυ σταμάτησαν την καταμέτρηση!

«Κάνουν ότι έκαναν στο Μίσιγκαν και στο Ουισκόνσιν στην Πενσιλβάνια, θέλουν να εξαφανίσουν το προβάδισμά των 500.000 ψήφων», είπε.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Μάλλον έχετε κάνει λάθος στην ημερομηνία - λέει 11/5/20

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications