Συγκέντρωση ειδών πρώτης για την Καρδίτσα - οι φωστήρες πολιτικοί σας δεν έδωσαν τίποτα από το μισθό τους

Αντί να δώσουν οι φωστήρες που παίρνουν χιλιαδες ευρώ μισθό, και παριστάνουν τους τους σωτήρες σε έναν λαό που δεν καταλαβαίνει τίποτα στην πλειοψηφία του, όμοιος και δεν έδωσαν ούτε οι δεκάδες έγκυρες πήγες τους που πήραν χιλιάδες ευρώ απο τον Πέτσα, αυτές που διαβαζουν οι Νεοέλληνες ως έγκυρες πήγες με τις ορδές άναρχο-κομμουνιστών που παριστάνουν τους αρθρογράφους, και πριν 1 χρόνο έδωσες 500 ευρώ δανικά να βοηθήσεις έναν άτομο λες και είσαι πλούσιος, και τώρα που τα έκλεισαν όλα δεν μπορεί να τα επιστρέψει.

Και έχεις τον κάθε Νεοέλληνα στο ίντερνετ που δεν έχει ιδέα για τίποτα και σε όλη την ζωή του ότι ξέρει ειναι από τα σχολειά τα ΜΜΕ και τις έγκυρες πήγες τους,τι έχεις προσφέρει και τι έχεις κάνει στην ζωή σου να σε λέει "κακό φασίστα" επειδή έτσι του είπαν, και του έμαθαν οι μισάνθρωποι,ειναι οι ίδιοι που λένε στον όχλο ψεύτικη ιστορία χωρίς ίχνος τροπής , ειναι οι ίδιοι αδίσταχτοι που παριστάνουν τους άγιους και έβαλαν τον κοιμισμένο όχλο μέσα από έγκυρες πήγες τους να δώσει λεφτά δήθεν για τους πυρόπληκτους στην φωτιά σε Μάτι, και τα πήραν αυτοί τα λεφτά, (τα ίδια θα έκαναν τόσα χρονιά σε καθε μεγάλη φωτιά άπλα δεν τους έβλεπες παλιότερα).. το γεγονός ότι μια γνήσια απογονή αρχαίων του ευγενές γένους ( ευρωπαϊκού γένους), δεν έχει πατήσει Like σε καμιά έγκυρη πηγή τους, επαληθεύει μια παρατήρηση απο το 2017: οτι πολλοι Νεοέλληνες για να υποστηρίζουν αδίσταχτους δεν έχουν εξαπατηθεί άπλα, αλλα μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού ειναι σαν αυτούς που υποστηρίζει και στο ίντερνετ και διαβάζει και στηρίζει "έγκυρες πήγες" τους που μονο από τα σημιτικά υποκριτικά κείμενα καταλαβαίνεις σε ποιους ανήκουν, δηλαδή λαμόγια του κερατά αμφυβόλου ράτσας που αν τους δόσεις εξουσία τα ίδια θα κάνουν με αυτούς που ψηφίζουν.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η COCO-MAT ενώνει δυνάμεις με την Gruppo Cucine, συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα
Ενώνουμε δυνάμεις, γιατί η δύναμή μας είναι οι άνθρωποί μας!
Παραμένοντας στο πλάι των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη και στα πλαίσια της δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η COCO-MAT ενώνει τις δυνάμεις της με την Gruppo Cucine για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες στην Καρδίτσα.

Σκοπός των δύο εταιρειών είναι φυσικά να βοηθηθούν άνθρωποι που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες των περασμένων εβδομάδων. Γι' αυτό και ενεργοποιούν το προσωπικό τους και παράλληλα δεσμεύουν ένα σημαντικό ποσό για αγορά τροφίμων καθώς και κλινοσκεπασμάτων.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετάσχετε μαζί μας στη μεγάλη αυτή προσπάθεια!
Όσοι θέλετε να συνεισφέρετε, μπορείτε να τα παραδώσετε σε ένα από τα καταστήματά μας τα είδη πρώτης ανάγκης από την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου ως και την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου στις 21:00. Η αποστολή των αγαθών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, με παράδοση από ομάδα εθελοντών από το προσωπικό των δύο εταιρειών στο κοινωνικό παντοπωλείο της Καρδίτσας.

Σημείο συνάντησης και παράδοσης των αγαθών:
Καταστήματα COCO-MAT & Gruppo Cucine

Τηλ. επικοινωνίας: 215 21 52000 & 210 6251 971
https://www.paron.gr/2020/09/30/coco-mat-gruppo-cucine-sygkentrosi-eidon-protis-anagkis-gia-tin-karditsa/

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications