Το αρμενικό ΥΠΑΜ δημοσίευσε βίντεο με όλες τις κινήσεις της τουρκικής Αεροπορίας στον αρμενικό εναέριο χώρο

Ο πόλεμος Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται σε εξέλιξη με σαφή και εμφανή την ανάμειξη της Τουρκίας καθώς το αρμενικό ΥΠΑΜ έδωσε στην δημοσιότητα βίντεο από τις κινήσεις της τουρκικής Αεροπορίας εντός του αρμενικού εναέριου χώρου.

Σε άλλο βίντεο το οποίο έδωσαν οι Αζέροι τουρκικό UAV κτυπάει Αρμένιους στρατιώτες και καταδεικνύεται ο κρίσιμος ρόλος των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην σύρραξη αυτή.

Το Αζερμπαϊτζάν έχει παραχωρήσει τον εναέριο έλεγχο των στρατιωτικών επιχειρήσεών του εναντίον του Ναγκόρνο Καραμπάχ στην Αεροπορία της Τουρκίας, αυτό υποστήριξε σήμερα ο υπουργός Άμυνας της Αρμενίας Αρτσρούν Χοβχανισιάν.

Σύμφωνα με τον Χοβχανισιάν, οι πτήσεις των τουρκικών και αζέρικων πολεμικών αεροσκαφών σήμερα «ελέγχονταν από την τουρκική αεροπορική διοίκηση Ε7-Τ» που εδρεύει κοντά στις τουρκικές πόλεις Ερζερούμ και Καρς.

Στο ίδιο μήκος κύματος και όσα ανέφερε η εκπρόσωπός του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας, Shushan Stepanyan, σύμφωνα με την οποία ένα τουρκικό ιπτάμενο ραντάρ E7-T πετά στην περιοχή μεταξύ των περιοχών Erzurum και Kars, όπου σε αυτό επιβαίνουν ανώτατα στελέχη της τουρκικής Αεροπορίας.

Από εκεί γίνεται ο έλεγχος των αεροπορικών επιχειρήσεων των τουρκικών UAV και των αεροσκαφών του Αζερμπαϊτζάν.

Στην δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τις χθεσινές μάχες στο μέτωπο του Ναγκόρνο Καραμπάχ. Συνεχίζονται με την ίδια σφοδρή ένταση όπως την πρώτη ημέρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications