Κεραμέως: «Οι καταληψίες μαθητές δεν μπορούν να μπουν στην τηλεκπαίδευση» (video)

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως σχετικά με τις καταλήψεις στα σχολεία και την υποχρεωτική εξ αποστάσεως σύγχρονη τηλεκπαίδευση για τους μαθητές των οποίων τα σχολεία τελούν υπό κατάληψη, η οποία ξεκινά από σήμερα.

«Η τηλεκπαίδευση είναι υποχρεωτική και οι μαθητές θα παίρνουν απουσίες», είπε η Υπουργός και τόνισε ότι οι μαθητές που συμμετέχουν στις καταλήψεις «δεν μπορούν να μπουν στην τηλεκπαίδευση».

Για τις χαμένες διδακτικές ώρες, η κ.Κεραμέως διευκρίνισε πως όλες οι χαμένες ώρες μαθημάτων θα καλυφθούν μέσω διδασκαλίας τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων, σχολικών περιπάτων.

Επανέλαβε ότι θέλει διάλογο με ανοιχτά σχολεία: «Κατανοώ τους προβληματισμούς αλλά ο διάλογος δεν μπορεί παρά αν γίνεται με ανοιχτά σχολεία. Κανείς, και πόσο μάλλον μια μειοψηφία, δεν μπορεί να παρεμποδίσει το δικαίωμα στην εκπαίδευση για τους άλλους. Δεν νοείται κανείς να διακόπτει την εκπαιδευτική διαδικασία».

Σχετικά με ένα από τα αιτήματα των μαθητών για νέες αίθουσες και μείωση του αριθμού των μαθητών ανά τάξη, η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι «οι τάξεις άνω των 25 μαθητών είναι το 3% των τμημάτων της χώρας» (σ.σ. με τον ίδιο τρόπο που υπολόγισαν το 17 μαθητές ανά μέσο όρο σε κάθε τάξη υπολόγισαν και το 3%;), ενώ αναφέρθηκε και στην έλλειψη αιθουσών λέγοντας ότι δεν υπάρχουν ελεύθερες αίθουσες προκειμένου να μεταφερθούν τμήματα.

Τέλος, για τα κενά σε εκπαιδευτικό προσωπικό, η κ. Κεραμέως σημείωσε πως οι προσλήψεις αναπληρωτών και εκπαιδευτικού προσωπικού έγιναν φέτος νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και πως τα τα κενά που παρατηρούνται αφορούν εκπαιδευτικούς που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

Για τους υπαλλήλους καθαριότητας, η υπουργός πέταξε… το μπαλάκι των ευθυνών στους Δήμους: «Έχουν δοθεί λεφτά στους δήμους προκειμένου να προσληφθούν νέοι υπάλληλοι και να καλύπτονται οι ενισχυμένες ανάγκες καθαρισμού». H συγκεκριμένη έχει καποιο θέμα καθώς ανοίγει και κλείνει τα φιδίσια μάτια της(?) 200-300 φόρες το λεπτό, και ταυτόχρονα 4-5 κάθε φορά (το έχετε ξανα δει αυτό?)

Το αγαθό της εκπαίδευσης λέει , όταν διδάσκουν ψέματα και ηλιθιότητες δεν ειναι αγαθό αλλα εργαλείο παράγωγης χρήσιμων ηλίθιων, από τα μαρξιστικά σχολεια βγαίνουν ήδη χρήσιμοι ηλίθιοι το 90% ακόμη και στην εποχη του Nikola Tesla ηλιθιότητες δίδασκαν γιαυτό σηκώθηκε και έφυγε και δεν πήρε κανένα πτυχίο, και στην εποχή που έχουν ίντερνετ οι μάζες δεν έμαθαν τίποτα, και συνεχίζουν να διαβάζουν τις ίδιες ηλιθιότητες που του έλεγαν όταν ηταν 15 χρόνων και στο ίντερνετ, ακόμα και αν ειναι 25-35 μέσα από δεκάδες έγκυρες πήγες μαζικής αποβλάκωσης, και οι 80 στους 100 πτυχιούχους πάσχουν από έλλειψη κριτικής αντίληψης,ημιμάθεια, ελλειμματική προσοχή, και λοιπές νοητικές διαταραχές. Στην εγκυρη πηγη τους Βικιπαίδεια που τύχαια ειναι εβραική , γράφουν η Νίκη Κεραμέως είναι Ελληνίδα δικηγόρος φτυστή η Θεά Αθηνά ειναι (!) μονο από το σημιτικό υποκριτικό ύφος που μιλάει καταλαβαινεις οτι ανήκει σε σημιτικές φυλές, αν αποκαλούν τον καθένα με την φυλή που ανήκει και που ειναι πολύ εύκολο, και οχι Έλληνες όλους επειδή γεννήθηκαν στην Ελλάδα θα έβγαιναν πολλά στην επιφάνεια, αφού για παράδειγμα οι εγκληματικές ράτσες θα ξεχωρίζαν, όμοιος και οι σημιτικές που επιβάλλονται στους άλλους και μπαίνουν πρόεδροι δάσκαλοι βουλέυτες κτλ, και το είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι θα πήγαινε περίπατο , ενώ με το να τους λες ολους Έλληνες δεν ξεχωρίζουν, μόλις καταλάβεις οτι στην Ελλάδα υπάρχουν πάνω από 5 διαφορετικές φυλές και ότι έχουν συγκεκριμένο χαρακτήρα τότε θα βγεις από το Matrix !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications