Οι «ειδικοί» μίλησαν αφού εξαφάνισαν τους μη δικούς τους ακόμα και από facebook:Πρέπει η μάσκα να γίνει εμμονή(vid)

Ο καθηγητής παθολογίας και λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος μίλησε για την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, τα νέα μέτρα και το πόσο σύντομα να αναμένουμε το εμβόλιο.

Σε εμφάνισή του στο κανάλι open ο γνωστός επιστήμονας, αφού ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή έκανε ένα απίστευτο σχόλιο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος κ. Μαυραγάννη σχολίασε πως έχουμε γίνει μανιακοί με τα μέτρα που μας έχουν επιβάλει με τις μάσκες και ότι με τις οδηγίες που μας βομβαρδίζουν, παιδιά και γονείς έχουμε τρελαθεί λέγοντας:

“…Έχουμε γίνει μανιακοί. Έρχονται τα παιδιά από το σχολείο βγάζουν τη μάσκα την πιάνουν από τα κορδονάκια να τη βάλουμε για πλύσιμο και έχουμε την έννοια μήπως πιάσαμε πιο κει μήπως πιάσαμε πιο δω; Που την ακουμπήσαμε; Τη βάλαμε κατευθείαν στο πλυντήριο; Πλένουμε τα χέρια! Ξανά καθαρίζουμε! Έχουμε αρχίσει και μας γίνεται λίγο εμμονικό όλο αυτό! το καταλαβαίνετε!”

Και ο κ. Γώγος απάντησε τα εξής καταπληκτικά: ” Παίρνετε άριστα με αυτά που είπατε! Κι αυτό πρέπει να κάνουμε…” Μάλιστα σχολιάστηκε και από το πάνελ, ότι η εμμονή δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το να μην βαρεθούμε κι ατονήσει το ενδιαφέρον μας για τη μάσκα!

“…Να ζούμε με τη μάσκα όπως ζούμε με τα γυαλιά μας, το πορτοφόλι μας κι όλα τα άλλα που χρησιμοποιούμε…” συνέχισε ο κ. Γώγος.Και όπως είπε άλλωστε σήμερα, γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Η μάσκα πρέπει να γίνει η δεύτερη φύση μας». Θα ακολουθήσει κάτι άλλο;

Δείτε το βίντεο μετά το 8: 30

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

O Αδωνης ειπε παλι την κοτσάνα του!
Οσω για το ζευγαρη που πρθαναν απο την Κορώνα, απο αυτα που ακουσα, σιγουρα στημένοι οι Θάνατοι αυτοι. Οι Εβραίοι πουκυβερνουν εχουν λυσαξει κυριολεχτικα! Αλλα ΠΡΟΣΕΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΟΞΥΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΝ ΙΕΡΑΤΕΙΟΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΓΚΕΤΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΙΟΠΟΙΕΣ ΣΤΕΛΟΤΕΣΕΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΙΤΗ. ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙΗ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΠΡΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ!Απλως το γεγονος ουι εχουν φυμωσει 7 Δισεκατομοιρια 700 Εκατομοιρια ανθρωπων, ειναι ανδραγάθημα, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ, ΤΡΟΜΑΖΩ. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΑ 99.99 του ΠΛΑΝΙΤΗ δεν εχουνιδεα τισυμβαινει.
Οσω για το Σώρρα, ειδαμε ΟΛΛΑ τα βιδεοτου.μεταξυ αλλων ειπε οτι ειχε εργαστεί για τους Ροθτσαιλς 20 χρονια. Αυτο το γεγονος, μαζι με την καταπλικτικη ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΥΝΜΠΕΡΑΝΑΜΕ, ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝΣΩΡΡΑ, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ,ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΑΝ. ΚΟΙΤΑΖΩ ΤΗΝ ΤΗΛΕΡΑΣΗ ΤΟΥΚ. ΣΑΧΙΝΗ, ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑΠΕΙΟΤΙΟ ΕΡΓΟΔΑΝΕΙΑΙΕΒΡΑΙΟΣ ΣΙΩΙΣΤΗΣ, ΚΑΙΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΔΙΑΤΑΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΙΕΡΑΤΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ. ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications