Τραμπ: «Πηγαίνετε να ψηφίσετε αυτοπροσώπως - Θα επαναλάβουμε τον θρίαμβο του 2016» (βίντεο)

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ψήφισε το πρωί, πρόωρα, στη Φλόριντα, προτού συνεχίσει την προεκλογική εκστρατεία του, με τη συμμετοχή του σε τρεις προεκλογικές συγκεντρώσεις, δηλώνοντας σίγουρος πως θα επαναληφθεί η μεγάλη νίκη του 2016.

«Ψήφισα έναν τύπο που ονομάζεται Τραμπ», δήλωσε αστειευόμενος ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους, προσθέτοντας: «Ήταν μια πολύ ασφαλής ψήφος, πολύ πιο ασφαλής από εκείνη όταν στέλνετε την ψήφο σας μέσω του ταχυδρομείου».

Ο Αμερικανός πρόεδρος έχει κρούσει πολλάκις τον κώδωνα του κινδύνου για το σκηνικό της εκλογικής νοθείας που στήνει το βαθύ κράτος μαζί με τους Δημοκρατικούς, εκμεταλλευόμενοι την επιστολική ψήφο.

Ο Ντόναλντ Τραμπ άσκησε το εκλογικό δικαίωμά του σε μια βιβλιοθήκη στο Ουέστ Παλμ Μπιτς, κοντά στο Μαρ α Λάγκο, τη νέα φορολογική κατοικία του από τότε που αποχώρησε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Στη Φλόριντα, εκατοντάδες υποστηρικτές του συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί για να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους.

Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος επέστρεψε στον προεκλογικό στίβο με φρενήρεις ρυθμούς μετά την έξοδό του από το νοσοκομείο, όπου παρέμεινε τρεις νύχτες καθώς είχε προσβληθεί από τον νέο κορωνοϊό, θα μεταβεί στη συνέχεια στη Βόρεια Καρολίνα, στο Οχάιο και το Ουισκόνσιν, προτού πάει αύριο Κυριακή στο Νιου Χαμσάιρ.

«Θα είστε πολύ απασχολημένοι σήμερα, θα σας κάνουμε να δουλέψετε πολύ σκληρά», είπε στους δημοσιογράφους, προτού αποχωρήσει από το εκλογικό τμήμα.

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications