Οι «ειδικοί» μίλησαν αφού εξαφάνισαν τους μη δικούς τους ακόμα και από facebook:Πρέπει η μάσκα να γίνει εμμονή(vid)

Ο καθηγητής παθολογίας και λοιμωξιολογίας Χαράλαμπος Γώγος μίλησε για την ανησυχητική αύξηση των κρουσμάτων, τα νέα μέτρα και το πόσο σύντομα να αναμένουμε το εμβόλιο.

Σε εμφάνισή του στο κανάλι open ο γνωστός επιστήμονας, αφού ανέλυσε την κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή έκανε ένα απίστευτο σχόλιο.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος κ. Μαυραγάννη σχολίασε πως έχουμε γίνει μανιακοί με τα μέτρα που μας έχουν επιβάλει με τις μάσκες και ότι με τις οδηγίες που μας βομβαρδίζουν, παιδιά και γονείς έχουμε τρελαθεί λέγοντας:

“…Έχουμε γίνει μανιακοί. Έρχονται τα παιδιά από το σχολείο βγάζουν τη μάσκα την πιάνουν από τα κορδονάκια να τη βάλουμε για πλύσιμο και έχουμε την έννοια μήπως πιάσαμε πιο κει μήπως πιάσαμε πιο δω; Που την ακουμπήσαμε; Τη βάλαμε κατευθείαν στο πλυντήριο; Πλένουμε τα χέρια! Ξανά καθαρίζουμε! Έχουμε αρχίσει και μας γίνεται λίγο εμμονικό όλο αυτό! το καταλαβαίνετε!”

Και ο κ. Γώγος απάντησε τα εξής καταπληκτικά: ” Παίρνετε άριστα με αυτά που είπατε! Κι αυτό πρέπει να κάνουμε…” Μάλιστα σχολιάστηκε και από το πάνελ, ότι η εμμονή δεν είναι το πρόβλημα, αλλά το να μην βαρεθούμε κι ατονήσει το ενδιαφέρον μας για τη μάσκα!

“…Να ζούμε με τη μάσκα όπως ζούμε με τα γυαλιά μας, το πορτοφόλι μας κι όλα τα άλλα που χρησιμοποιούμε…” συνέχισε ο κ. Γώγος.Και όπως είπε άλλωστε σήμερα, γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ: «Η μάσκα πρέπει να γίνει η δεύτερη φύση μας». Θα ακολουθήσει κάτι άλλο;

Δείτε το βίντεο μετά το 8: 30

Post A Comment:

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

-->