Τώρα που ελέγχουν πλήρως την «δικαιοσύνη»  θα μείνουν και χωρίς θεία κοινωνία οι πιστοί

Στην αριστερή tvxs.gr που το 2014 έγραφε ότι πληρώνεται απο την Ευρωπαϊκή ένωση(!)αλλα όταν μπήκες στο ίντερνετ το 2015 έλεγαν στο πόπολο οτι ειναι "ναζιστική" ευρωπαϊκή ένωση!και πως οι "ναζι Γερμανοί" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα (?) ενώ από 1945 η Γερμανία ειναι υπό κατοχή και επίσημα αριστροκομμουνιστών μεσώ Βρετανίας (όπως ειναι και η Ελλάδα από το 1974) δεν έχει καν δικό της σύνταγμα και μετα το 1945 το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού ειναι πλέον Τουρκικής καταγωγής, αυτά για Νεοέλληνες ειναι πυρηνική φυσική που πρέπει να τα σπουδάζουν και 4-5 χρονιά .

Εκατομμύρια στην Ελλαδα εχουν ίντερνετ πριν απο σένα και δεν ξερουν ούτε τα αυτονόητα και καθε μέρα τρώνε σανό απο έγκυρες πήγες και κανάλια, η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας από δήθεν μορφωμένους με πτυχία και "σοβαρούς", που έτσι και κάτσεις και μιλήσεις με κανέναν Νεοέλληνα για το 10% από που αυτα που ξέρεις ειναι σαν μιλάς σε παιδιά 5 χρόνων, γιαυτό κάνουν party οι ελληνόφωνοι και γράφουν ψέματα σε έγκυρες πήγες τους λες και απευθύνονται σε άτομα με νοητική καθυστέρηση και ειναι όλες στην πρώτη θέση, δείγμα ότι στο Ελλαδιστάν το νοητικό επίπεδο πολλών ειναι στα όρια ζώου,στην αριστερή tvxs.gr λοίπον επειδή ετοιμάζουν απαγορεύση της "Θείας Κοινωνίας" έβαλαν αυτό:

Το ημερολόγιο θα γράφει Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020, αναφέρει το άρθρο, όταν θα ξεκινήσει στην Κέρκυρα η δίκη που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην αντίληψη που έχουμε, σε νομικό επίπεδο τουλάχιστον, για τη Θεία Κοινωνία. Κατηγορούμενος θα βρεθεί ο τοπικός μητροπολίτης Νεκτάριος, το όνομα του οποίου είχε βρεθεί στη δημοσιότητα τον περασμένο Απρίλιο όταν μαζί με γαλάζιους πολιτευτές τελούσε λειτουργία εν μέσω καραντίνας. Εναντίον του μητροπολίτη έχουν ασκηθεί δύο ποινικές διώξεις.

Η πρώτη και αυτή με το μεγαλύτερο κοινωνικό, πολιτικό αλλά και νομικό ενδιαφέρον, αφορά στην πρόσκληση που είχε απευθύνει στις 25 Μαρτίου 2020 προς τους πιστούς να κοινωνούν χωρίς φόβο όσο διαρκούσαν τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας, κάνοντας χρήση του κωδικού SMS «για άσκηση σωματικών δραστηριοτήτων». Η δεύτερη δίωξη αναφέρεται σε συγχρωτισμό εντός του ναού του Αγίου Σπυρίδωνος κατά την διάρκεια της παραδοσιακής λιτανεύσεως του σκηνώματος του.

Τί θα γίνει λοιπόν αν ο μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριος κριθεί ένοχος σύμφωνα με την πρώτη δίωξη; Θα υπάρχει απόφαση δικαστηρίου που θα επιβεβαιώνει ουσιαστικά ότι η συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία συνιστά έκθεση σε κίνδυνο μετάδοσης του κορονοϊού. […]

Και στο τέλος εύχονται αν βγει καταδικαστική απόφαση, η κυβέρνηση να απαγορεύσει τη συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία.

---

Νεκτάριος Δαπέργολας:Άλλη μια χυδαία τηλεοπτική επίθεση κατά της Θείας Κοινωνίας, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο προπαγάνδας

Άλλη μια χυδαία τηλεοπτική επίθεση κατά της Θείας Κοινωνίας, αυτή τη φορά στο κεντρικό δελτίο προπαγάνδας και γκεμπελίστικης αλητείας του Μέγκα (κάποιοι έχουν το θράσος τα εν λόγω σκουπίδια να τα αποκαλούν ακόμη δελτία ειδήσεων).

Εκεί προ ολίγων ημερών παρουσιάστηκε δημοσκόπηση γνωστής εταιρείας και φυσικά ένα από τα ερωτήματα ήταν αν «θεωρείτε ότι κολλάει ο κορωνοϊός με τη θεία κοινωνία» (γραμμένο ακριβώς όπως το βλέπετε, χωρίς κεφαλαία).

Περιχαρής λοιπόν η παρουσιάστρια ανακοίνωσε ότι «ευτυχώς, το 70% των ερωτηθέντων απάντησε ότι κολλάει» (τονίζοντας εμφατικά το «ευτυχώς»), «υπάρχει ένα 8% που δεν απάντησε, υπάρχει όμως και ένα 22% που θεωρεί ότι προστατεύεται με κάποιο τρόπο κι από κάποια δύναμη»!

Ακόμη και αυτό όμως το νέο έπος αντικειμενικής δημοσιογραφίας δεν ήταν αρκετό στον παρακαθήμενο υπεύθυνο της δημοσκοπικής εταιρείας που προφανώς θεώρησε επίσης πολύ μικρό αυτό το 70%, γιατί σχολίασε και τους μειοψηφούντες του 22%, κάνοντας υποτιμητικά λόγο για παλαιές ιδέες και αντιλήψεις που παραμένουν ακόμη μέσα στην ελληνική κοινωνία και μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα στην πορεία υλοποίησης των υγειονομικών μέτρων.

Άλλο ένα περιστατικό λοιπόν που προστίθεται σε μία μεγάλη αλυσίδα αθλιοτήτων, οι οποίες κλιμακώνονται τον τελευταίο καιρό, εν μέσω μία τεράστιας γκάμας από καγχασμούς και γέλωτες έως εκνευρισμένες «αναλύσεις» και οργισμένα σχόλια για τους ανεύθυνους που έτσι όπως μεταλαμβάνουν, «βάζουν σε κίνδυνο τη ζωή των συνανθρώπων τους».

Ένας πολυπληθής ρυπαρολόγος και δαιμονικά βλάσφημος συρφετός που έχει κατακλύσει τα βοθροκάναλα της καταισχύνης και κοπρίζει αδιάντροπα πάνω σε όλα τα ιερά και τα όσιά μας. Και φυσικά ξέρουμε καλά ότι αυτό θα συνεχιστεί. Γιατί ακριβώς γνωρίζουμε και ποιος είναι ο στόχος του αντίχριστου δυστοπικού καθεστώτος και των αδίστακτων ξαμολυμένων του μαντρόσκυλων, που δεν θα σταματήσουν μέχρι την επίτευξή του…

------

Συμπεράσματα: Δελτίο προπαγάνδας και γκεμπελίστικης αλητείας του Μέγκα,γκεμπελίστικης (!) με κάτι τέτοιες ηλιθιότητες που λένε και πιστεύουν έφεραν την σημερινή παρακμή, και βάζουν βούτυρο στο ψωμί των ελληνόφωνων να κάνουν όλο και χειρότερα βλέποντας την ηλιθιότητα των μαζών, τι σχέση ο Goebbels με τους συμμορίτες?καμιά! αλλα έχουν περάσει το ψέμα (από τα χιλιάδες ψέματα) οι διαστρεβλωτές των πάντων και κήρυκες του ψέματος και της προπαγάνδας κατηγορούν τους εχθρούς τους για αυτά έκαναν αυτοί και που συνεχίζουν κάνουν, ότι ηταν υπουργός προπαγάνδας, και μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού αυτό νομίζει, επειδή έτσι του έμαθαν όπως τόσα αλλά που έχει δεδομένα ειναι ένα ψέμα. Μέτα τον πνευματικό σκοταδισμό έρχονται ακόμα χειρότερα,δεδομένου ότι έτσι όπως σκέφτονται και αντιλαμβάνονται οι μάζες ειναι πολύ εύκολα ελεγχόμενες,με αποτέλεσμα να κάνουν όλο και χειρότερα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Δικάζουν σήμερα στην Ρόδο τον ιερέα που αποκάλεσε προδότες αυτούς που υπέγραψαν την συμφωνία των Πρεσπών!
Σήμερα αποφυλακίστηκε και ο άλλος πακιστανός που βίασε την 20χρονη στην Θεσσαλονίκη! Ο πρώτος είχε αποφυλακιστεί από την αρχή...
Κράτος δικαίου...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications