Ιθαγένεια-εξπρές αποκτούν οι αλλοδαποί με νόμο από τους ελληνόφωνους

Για να στελεχώσουν και εγκληματικές οργανώσεις antifa σε 10-20 χρονιά, οι έγκυρες πήγες τους από 700.000 like θα ξεπεράσουν το 1 εκατομμύριο,και ήδη η Ελλάδα έχει ντόπια γκοιμ που ρίχνουν τον νοητικό και βιοτικό επίπεδο με την ίδια την παρουσία τους στην κοινωνία, μειωμένης νοημοσύνης αλλα ταυτόχρονα και αδίσταχτοι και ύπουλοι φαντάσου τι θα γίνει σε μερικά χρονιά από τώρα και με τους εισαγόμενους. Χωρίς αυτά τα ορκ δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα: Το πεπρωμένο μας είναι η κυριαρχία πάνω στις κατώτερες φυλές. Οι μάζες θα γλείφουν τα πόδια μας και θα μας υπηρετούν ως σκλάβοι!Ισραηλινός πρωθυπουργός Μεναχέμ Μπέγκιν σε μια ομιλία του στην Κνεσέτ. Περιοδικό New Statesman 25 Ιουνίου 1982 ...Επειδή κάποιοι δεν έχουν ιδέα τι γίνεται άσχετα που παλιότερα κελαηδούσαν πολύ.

Για να τους υπηρετούν ως σκλάβοι πρέπει πρώτα όλοι να γίνουν σαν τους άναρχο-κομμουνιστες αναίσθητα αγριμια χωρίς ήθικη που προσκυνούν ιουδαίους σαν θεούς τύπου ελληνόφωνου Βελουχιώτη, και αυτό γίνεται μονο με αιμομιξίες εξου και το ράτσιστες . Ολοί αυτοί οι δημοκράτες που σας το παίζουν βουλευτές υπουργοί και κάμποσοι στην πραγματικότητα ειναι αναίσθητοι δούλοι τους, και η δημοκρατία ουδέποτε ηταν ελληνική επινόηση ούτε τώρα ούτε στην Αθηναϊκή δημοκρατία,και τότε είχαν αλλόφυλους δούλους τύπου antifa να κυνηγούν τους "φασίστες" και έκλεισαν φυλακή μύστες και φιλόσοφους και άλλους τους ανάγκασαν και αυτοκτονισουν με την παρακμή που έσπειραν παντού ..Για δείτε τι έχει γίνει από το 1982 έως σήμερα και πως εκφύλισαν τα πάντα, και ακόμα ειναι αρχή, ειναι ακριβώς ίδια ιστορία αφού διέλυσαν εκ των έσω την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, και μαζί με ορδές βάρβαρων στην Ευρώπη ήρθε ο σκοταδισμός και οι "σκοτεινοί αιώνες",ουγκ ουγκ!!! θεωρίες συνωμοσίας! οποιος λέει αυτή την φράση και λοιπές μασονικές τυπου ναζι φασιστες ράτσιστες αυτοματά θα πρέπει να θεωριεται γκοιμ και ουδεμια σχέση έχει με αρχαίους, αρκετά με τα ελληνόφωνα γκοιμ που νομίζουν ότι ειναι απόγονοι αρχαίων φιλοσόφων, και όσοι έχουν πρόβλημα να πανε στην Ισραηλίτη πρεσβεία να ρωτήσουν τους ίδιους τι ακριβώς ειναι τα γκοιμ η γκοχιμ αφού δικιά τους λέξη ειναι..Πως το παρουσιάζουν :

Ιθαγένεια-εξπρές μπορούμε να πούμε ότι φέρνει η κυβέρνηση καθώς ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία για την κρίση για την ενσωμάτωση στην κοινωνική ζωή στην Ελλάδα, δηλαδή το αν κάποιος αλλοδαπός εργάζεται και δεν ζει από επιδόματα πλέον ουσιαστικά απαλείφεται και αντικαθίσταται το ετήσιο εισόδημα (ήταν το υψηλό ποσό των αποδοχών ανειδίκευτου εργάτη!) με... απόφαση Υπουργού που θα κρίνει αυτός πόσο θα πρέπει.

Έτσι με νομοτεχνική βελτίωση με την οποία το απαιτούμενο εισόδημα όσων αιτούνται την ελληνική ιθαγένεια θα καθορίζεται με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών κατέθεσε ο αρμόδιος υπουργός κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την έναρξη της συζήτησης στην Ολομέλεια της Βουλής, του νομοσχεδίου για τις αλλαγές στον Κώδικα Ελληνικής Ιθαγένειας.

Με τo αρχικό άρθρο ο υποψήφιος, εκτός από όλες τις άλλες προϋποθέσεις που θα έπρεπε να πληρεί, απαιτείτο να έχει και ετήσιο εισόδημα ίσο ή μεγαλύτερο από ενός ανειδίκευτου εργάτη, δηλαδή 7.700 ευρώ περίπου. Αυτό το άρθρο, λόγω της κρίσης της πανδημίας όμως, η οποία πλήττει Έλληνες και ξένους που ζουν στην χώρα, κρίθηκε ότι αν παρέμενε ως είχε, θα ήταν απαγορευτικό για την απόκτηση της ιθαγένειας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε: «Παίρνω το λόγο στην αρχή, καθώς καταθέτουμε ορισμένες νομοτεχνικές βελτιώσεις αλλά θέλω να αναφερθώ σε μια εξ’ αυτών που θεωρώ ότι είναι ένα από τα βασικά σημεία που συζητήθηκαν στην Επιτροπή, αλλά προβλημάτισαν και τον δημόσιο διάλογο και τη διαβούλευση που έγινε.

»Θεωρώ ότι πρέπει να είναι γνωστό στο σώμα από την αρχή της συζήτησης της σημερινής Ολομέλειας και αναφέρομαι συγκεκριμένα στο άρθρο 3 της εσωτερικής παραγράφου 2, η οποία ανέφερε: ‘‘Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Ιθαγένειας καθορίζονται το ύψος του απαιτούμενου ελάχιστου ετήσιου εισοδήματος, που δεν μπορεί να είναι κατώτερο, από το ετήσιο σύνολο των μηνιαίων αποδοχών του ανειδίκευτου εργάτη’’. Αυτό αντιστοιχεί σε ένα ποσό της τάξης των 7.700 ευρώ ετήσιο εισόδημα.

»Ύστερα από τη συζήτηση που έγινε κατατέθηκε η νομοτεχνική βελτίωση, η οποία λέει, αντικαθιστάται το συγκεκριμένο τμήμα την συγκεκριμένη παράγραφο, την εσωτερική παράγραφο 2 του άρθρου 3 "Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών καθορίζονται τα ειδικότερα στοιχεία που αποτελούν τεκμήριο για την οικονομική και κοινωνική ένταξη του αιτούντος για την εξεταζόμενη κατά περίπτωση χρονική περίοδο".

»Προχωρούμε σε αυτή τη βελτίωση διότι, όπως έχει αποδείξει η ζωή, δεν μπορεί κανείς με το νόμο να καλύπτει κάθε περίσταση που συμβαίνει στη χώρα και στην ανθρωπότητα. Και αφορά την οικονομική κατάσταση, την οικονομική ύφεση που έχουμε βιώσει, παραδείγματος χάριν το τελευταίο διάστημα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

»Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο, ρυθμίζουμε με μέτρο και λογική ένα πρόβλημα, που θα μπορούσε να δημιουργηθεί και πιθανόν να καθιστούσε απαγορευτικό, για πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων που επιθυμούν να γίνουν Έλληνες και που συμπληρώνουν όλα τα υπόλοιπα τεκμήρια που προβλέπει ο Κώδικας Ιθαγένειας, καθώς και η μεταρρύθμιση στην οποία προχωρούμε με την σημερινή νομοθέτηση».

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ετσι λοιπον, η αντικατάστασης των Ελλήνων απο τους Μουσουλμάνους ΓΗΝΕΤΕ επίσημη! Και δεν βρησκετε κανενας να αρχισει να κόβει τα κεφαλια των Εβραίων που στειλανε να κυβερνησει την Ελλάδα!ουτε και για δηγμα, καποιος που να κόβει τα κεφαλια τους. Το γεγονος ειναι οτι οι Έλληνες ζουν σε αφασία, τιποτα δεν προκειται να τους ξυπνησει.Οπως κλεβουν τα ζωα των χωρικών, οπως βιάζουν τις γυναικες, πολυ συντομα η Ελλάδα θα γηνει σαν την Σουιδια! Καμμια αμφιβολια, οπου τα θυματα βιασμών δεν εχουν υο δικαίωμα να πανε σε Μοσοκομεια! Τα οποια ειναι για να κανουν τους βιαστές να μαθουν πως να συμπεριφέρονται οπως οι Σουιδοι! Ελπιδα δεν υπαρχει, Μετα απο μελετες 28 χρονων στον ΠΛΑΝΙΤΗ, το μυσος των Σιωνιστών Εβραίων, η Θρησκια τους μαζι με την Θρησκια των Μουσουλμανων που οι ιδιοι οι Εβραίοι εχουν δημιουργήσει, θα δουμε πολεμουσεμφιλιους, καταστροφη των Εθνων, απεριγραπτη ΔΥΣΤΗΧΙΑ, για εναν μονο σκοπο, να γηνουν οι Σιωνιστές ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΙΘΑΝΩΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΓΩΝΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications