Ο Τραμπ, σπέρνει τον πανικό στην παγκόσμια συμμορία! Διέταξε, τον αποχαρακτηρισμό των εγγράφων του FBI και της CIA!

Ραγδαίες ήταν χθες, οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουάσινγκτον και έχουν προκαλέσει τον πανικό στην πρώην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα. Ο Πρόεδρος Τραμπ, διέταξε τον αποχαρακτηρισμό των απόρρητων εγγράφων που έχουν στην κατοχή τους το FBI και η CIA, σχετικά με το στήσιμο της σκευωρίας, που ήθελε την ύπαρξη Ρωσικής εμπλοκής στην εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Γράφει ο Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Επί 3 χρόνια, το FBI και η CIA, με διάφορα προσχήματα και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, δεν έστελναν τα απαραίτητα έγγραφα, ή όταν τα έστελναν στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, που εξετάζει την υπόθεση αυτή, ήταν σβησμένα σε μεγάλο ποσοστό με μαρκαδόρο, για λόγους… εθνικού απορρήτου, μπλοκάροντας ουσιαστικά, το ερευνητικό έργο της αρμόδιας επιτροπής!

Αυτό, γίνοταν μέχρι χθες, όπου ο διευθυντής των πληροφοριών, έδωσε ακράδαντα στοιχεία στη δημοσιότητα, που δείχνουν πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η σκευωρία, ενορχηστρώθηκε από τη Χίλαρι Κλίντον και την CIA, εις γνώση του πρώην Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και του Τζο Μπάιντεν! Ο Πρόεδρος Τραμπ, χαρακτήρισε την υπόθεση αυτή, σε χθεσινοβραδινό Tweet του, ως το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Επίσης, διέταξε να αποχαρακτηριστούν και τα έγγραφα που αφορούν στην έρευνα στον υπολογιστή της Χίλαρι Κλίντον, όπου εκεί, θα βρεθούν πολλά λαβράκια, σχετικά με τη δράση της πρώην Υπουργού Εξωτερικών!

Πέρα από τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από τα έγγραφα, μέχρι τώρα, για τη δράση της συμμορίας, αλλά και αυτά που θα δουν το φως της δημοσιότητας άμεσα, πολιτικά, θα σημαίνει και βέβαιη νίκη στις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου για τον Πρόεδρο Τραμπ. Οι Αμερικανοί ψηφοφόροι, ειδικά οι αναποφάσιστοι και οι ανεξάρτητοι, δε θα συγχωρήσουν στην κάλπη την απάτη της συμμορίας, αλλά και τα ψέματα που εξεπέλυσαν στον Αμερικανικό λαό, για τον Πρόεδρό του!

Συναθροίζοντας και αξιολογώντας τα πρόσφατα γεγονότα, έχουμε μία τεράστια στρατηγική, επικοινωνιακά και πολιτικά, νίκη του Προέδρου Τραμπ, με την ταχύτατη ίασή του από τον covid-19 και την ανάδειξη της σκευωρίας κατά του αρχηγού του Αμερικανικού κράτους, από την συμμορία Ομπάμα – Μπάιντεν – Κλίτον.

Ούτε ψίλος στον κόρφο τους και η 3η Νοέμβρη, πλησιάζει απειλητικά, για το στρατόπεδο των Δημοκρατικών, που δεν έχουν άλλους λαγούς να βγάλουν από το καπέλο τους…

theflagreport

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications