Παράξενες ιστορίες : “Θυμάμαι ότι πέθανα σε ατύχημα, το οποίο δεν συνέβη ποτέ”

Αρχικά, ο νεαρός άντρας είχε ένα έντονο άσχημο συναίσθημα ότι αυτός και η οικογένειά του σκοτώθηκαν σε ένα τρομερό ατύχημα και στη συνέχεια άρχισε να θυμάται τις λεπτομέρειες αυτού του ατυχήματος, το οποίο δεν συνέβη ποτέ.

Ένας 19χρονος απο την Αμερική είπε αυτή την τρομακτική ιστορία που του συνέβη στις αρχές Ιουλίου 2020. «Υπάρχει μια θεωρία ότι όταν οι άνθρωποι πεθαίνουν σε ένα σύμπαν, μπορούν να μετακινηθούν σε άλλο και να συνεχίσουν να ζουν εκεί. Νομίζω ότι αυτό συνέβη και σε μένα. Καταλήγει...

Η ιστορία έχεις ως εξής όπως την αναφέρει:Στις αρχές Ιουλίου του 2020, ολόκληρη η οικογένεια μου (η μαμά,ο μπαμπάς, εγώ, ο αδελφός μου και η μικρότερη αδερφή μας) κάναμε ένα ταξίδι στη Μοντάνα (ΗΠΑ) για να επισκεφθούμε τους παππούδες μας. Λίγο πριν από το ταξίδι είχα ένα τρομακτικό συναίσθημα σαν προειδοποίηση,στο μυαλό μου εμφανίστηκαν εικόνες ατυχήματος, ήμουν πεπεισμένος ότι θα είχαμε ατύχημα αν κάναμε αυτό το ταξίδι.

Ήταν τόσο περίεργο, αν και έχω αγχώδη διαταραχή, δεν ήταν όπως το συνηθισμένο άγχος μου, επιπλέον, δεν φοβάμαι τα ταξίδια με αυτοκίνητο, αντίθετα, τα λατρεύω, λίγο πριν την αναχώρηση είπα στους γονείς μου αυτό το άσχημο προαίσθημα που είχα, αλλά μου απάντησαν ότι ειναι άπλα από το συνηθισμένο άγχος μου.

Άρχισα να αισθάνομαι ότι θα συμβεί ατύχημα. Ποτέ στη ζωή μου δεν ήμουν τόσο σίγουρος. Όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο, ένιωθα σαν να υπογράφουμε τον θάνατο μας. Το ταξίδι στη Μοντάνα διαρκεί περίπου 6 ώρες και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ηρέμησα, και σκέφτηκα ότι ίσως ειναι από το άγχος μου και δεν θα γίνει τίποτα κακό.

Σε κάποια στιγμή συνέβη κατι πολύ παράξενο όταν ο μπαμπάς διέσχισε μια υπόγεια σήραγγα, όλα άλλαξαν, ο χρόνος επιβραδύνθηκε πολύ. Οι γονείς μου μίλησαν και έκαναν αστεία, αλλά τα πρόσωπά τους κινούνταν σε αργή κίνηση,το φως απο το αυτοκίνητο άρχισε να αλλάζει.

Ήμουν πολύ φοβισμένος, σκέφτηκα ότι έχανα το μυαλό μου, και μετά από λίγα δευτερόλεπτα ένα τεράστιο έντονο φως κάλυψε ολόκληρο το αυτοκίνητό μας. Όταν συνέβη αυτό, κοίταξα την οικογένειά μου και δεν κατάλαβα ποιοι ήταν, δεν ήξερα τα ονόματά τους και τι τους συνδέει με εμένα.

Και μετά όλα ξαφνικά επέστρεψαν στη θέση τους. Το φως εξαφανίστηκε και τώρα ήξερα ότι αυτή ήταν η οικογένειά μου, αλλά ακόμα ένιωθα ότι κάτι είχε αλλάξει, κάτι το παράξενο. Έκλεισα τα μάτια μου και προσπάθησα να θυμηθώ τι είχε αλλάξει . Και θυμήθηκα. Είδα αίμα, είδα το αυτοκίνητό μας να είχε πέσει πάνω σε ενα μίνι λεωφορείο, κάποιους άλλους ξαπλωμένους στο πλάι της εθνικής οδού, ακριβώς στην έξοδο της σήραγγας.

Είδα τα ακρωτηριασμένα σώματα ανθρώπων και αυτά που δεν γνώριζα πριν ούτε είχα δει κάπου, για παράδειγμα, πώς μοιάζει η εγκεφαλική ουσία, ένιωσα πως ειναι να πεθαίνεις απο ασφυξία όταν δεν μπορείς αναπνεύσεις, θυμήθηκα πώς ένα άλλο αυτοκίνητο άλλαξε λωρίδα και μας χτύπησε πλευρικά και προκάλεσε το ατύχημα.

Δεν ξέρω τι συνέβη τότε, ήταν άπλα μια πολύ περίεργη κατάσταση και θυμάμαι ότι κάποια στιγμή είχα μια ξεκάθαρη αίσθηση ότι είχα πεθάνει. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι άτομο που πιστεύει εύκολα σε ανεξήγητα φαινόμενα, στην πραγματικότητα είμαι άτομο με επιστημονική προσέγγιση, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications