Πάνω από 100 καταλήψεις σε σχολεία της χώρας από «άπιστους»..Αφού για το κάλο σας φροντίζουν όλοι  !

Αύξηση των καταλήψεων σχολείων από μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Οι μαθητές ζητούν το «σπάσιμο» των τμημάτων ώστε να μειωθεί ο αριθμός τους ανά τμήμα, καθώς υποστηρίζουν ότι η χρήση μάσκας κατά τη διάρκεια του μαθήματος είναι ανεπαρκές από μόνο του μέτρο προστασίας κατά του κορωνοϊού.

Οι περιοχές με τις περισσότερες καταλήψεις είναι Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Δυτική Αττική, Αχαΐα, Μαγνησία. Στελέχη του υπουργείου Παιδείας ανέφεραν ότι ο αριθμός των καταλήψεων αυξομειώνεται.

Από την άλλη, δεν λείπουν οι καταληψίες που καταφέρονται κατά της χρήσης μάσκας. Επίσης, μεταξύ των αιτημάτων είναι να μην ισχύσει η στράτευση στα 18. Το υπουργείο Παιδείας θεωρεί ότι οι περισσότερες καταλήψεις είναι πολιτικά υποκινούμενες.

Στη Θεσσαλονίκη, μάλιστα, η εισαγγελέας Ανηλίκων ζήτησε από την αστυνομία να σχηματιστεί δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία, στην περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει συμμετοχή ενηλίκων σε κατάληψη σχολείου θα εφαρμοστεί η αυτόφωρη διαδικασία. Την ίδια στιγμή έχουν κλείσει 59 σχόλεια και τάξεις λόγω κορωνοϊού. Δείτε στη λίστα του υπουργείου Παιδείας ποια σχολεία είναι κλειστά....

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

σε καθε σημειο καταληψης'φυτευουν'κρουσμα ιου,επιβαλουν καραντινα,και το κλεινουν...ετσι απομονωνεται η καταληψη και δεν επηρεαζεται ο οχλος!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications