Στα χέρια αλλοδαπού μαθήτρια στον Εύοσμο- Εφιαλτικές στιγμές μετά το σχολείο- Μαρτυρίες στο Ράδιο Θεσσαλονίκη

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μέρα μεσημέρι μία μαθήτρια στον Εύοσμο μετά το σχόλασμα από Λύκειο της περιοχής

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη δέχθηκε καταγγελία για απόπειρα βιασμού την περασμένη Παρασκευή. Ερευνώντας το περιστατικό σήμερα με επιτόπιο ρεπορτάζ προέκυψε ότι θύμα είναι μία μαθήτρια τρίτης Λυκείου και δράστης ένας ανήλικος αλλοδαπός, ο οποίος διαμένει στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά και είναι μαθητής Γυμνασίου στο ίδιο σχολικό συγκρότημα με το θύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη η ανήλικη μαθήτρια, την περασμένη Παρασκευή σχόλασε και την ώρα που πήγαινε σπίτι της δέχθηκε την επίθεση από τον ανήλικο αλλοδαπό σε ένα στενό.

Άρχισε να της τραβά το χέρι. Την έπιασε μάλιστα από το κεφάλι και προσπάθησε να τη φιλήσει. Η κοπέλα αντέδρασε, άρχισε να φωνάζει και κατάφερε τελικά να ξεφύγει και βρήκε καταφύγιο στο σπίτι φίλης η οποία μένει κοντά.

Ενημέρωσε την οικογένειά της, η οποία με τη σειρά της ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία και ξεκίνησε να ερευνά το περιστατικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη, χθες Τρίτη, η μαθήτρια είδε το νεαρό που της επιτέθηκε σε εξωτερικό χώρο, μαζί με τρεις φίλους του. Μάλιστα ο νεαρός μόλις την είδε, φέρεται να άρχισε να χειροκροτά ειρωνικά.

Η μαθήτρια αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του. Τελικά τον βρήκε στην αυλή του σχολείου και ακολούθησε η προσαγωγή του.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ανήλικος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ανηλίκων.

Η άνωθεν είδηση από το τοπικό rthess.gr δεν υπάρχει σε καμια έγκυρη πηγή τους για ευνόητους λόγους,(μπόρει να το δείτε μονο αν το βγάζουν fake news), και ποσά αλλα έχουν γίνει και δεν τα έχει μάθει κάνεις? ειναι που ειναι γεμάτο ντόπια αγρίμια η Ελλάδα απο την εποχή της Τουρκοκρατίας και τις αράβικες εισβόλες, σκέψου τι θα γίνει στα επόμενα 10 χρονιά που θα εχουν αυγατίσει οι ορδές "μεταναστών", φιλιά στο χάος όπως έγραφε μια εικόνα από έναν ελληνόφωνο άναρχο-κομμουνιστή ίδιας ρατσας με τους "πρόσφυγες", αλλα με καθαρό ελληνικό DNA ! το είπαν "ειδικοι", μα τον Γιαχβέ! αφού ειναι καθαρό πως βρεθηκαν όλοι αυτοί οι ελληνόφωνοι του Γιάχβε που αυτοπροσδιορίζονται δήθεν ως ιδεολογία στην Ελλάδα? γνήσιοι απόγονοι αρχαίων θα ειναι και αυτοί άφου ξεχειλίζουν από παντού ηθική αξιοπρέπεια και αρετή, το φωτοστέφανο τους λείπει μονο(!) το μεγαλύτερο λάθος του Νεοέλληνα ειναι να νομίζει ότι όλοι στην Ελλάδα ειναι απόγονοι αρχαίων,και έχεις φτάσει στο σημείο να ξεχωρίζεις τους ελληνόφωνους ακομα και υποκριτικό σημιτικό ύφος που μιλάνε, διπλά πως ειναι να ζουν αναμεσα μας αγρίμια ακόμα και γυναίκες, από περιγραφή ενός περιστατικού με ένα αγνωστό μαυροτσούκαλο νεοέλληνιδα στο δρόμο που το θράσος της δεν είχε όρια, η οποία έμοιαζε να ειναι κοινή φυλη με τους "ρομα" και τις κομμουνίστριες εκ γενετής, και ύστερα απορούν πως έγινε έτσι η χώρα με τόσα αγρίμια στην Ελλάδα με "ίσα δικαιώματα". Κοινή λογική: αν ηταν όλοι ίσοι και ίδιοι δεν θα εκαναν σαν σχιζοφρενείς για ίσα διακαιώματα ούτε θα ειχαν βγάλει την λέξη ρατσισμό, ακριβώς την εποχή που έγιναν οι πρωτες μοριακές αναλύσεις το 30 και διαπιστωθεί οχι άπλα οτι δεν ειναι όλοι ίσοι και ίδιοι αλλα έχουν και εντελώς διαφορετική προέλευση/κατάγωγη σαν να δημιουργηθήκαν από αλλόν "θεο", και ο νοών νοείτω ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications