Οργή του βουλευτή της «Ελληνικής Λύσης» Χήτα: «Οι μετανάστες είναι η 5η φάλαγγα του Ερντογάν κι εσείς χαίρεστε;»

Κατά του κύματος της ανεξέλεγκτης και λαθραίας μετανάστευσης στην Ελλάδα τοποθετήθηκε στη διάρκεια συζήτησης στη Βουλή τη Δευτέρα (21/9) ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης», Κωνσταντίνος Χήτας.

Αφορμή στάθηκε μία ακραία φράση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Γιώργου Καμίνη, ο οποίος υποστήριξε ότι «η χώρα μας κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις» επικαλούμενος σχετικά δημοσιεύματα διεθνών ΜΜΕ.

«Μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξαμε σήμερα! Ο κ. Καμίνης μας κατηγόρησε, εσάς κατηγόρησε δηλαδή, ότι κάνατε απωθήσεις. Μακάρι να κάνατε απωθήσεις, μακάρι να γίνονται push backs. Θα μιλήσει κανείς για τους Έλληνες;» είπε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

«Ο κόσμος κλαίει και υποφέρει και εσείς εδώ πανηγυρίζεται για τις “αθώες ψυχούλες”» τόνισε. «Από τα 4.000 ασυνόδευτα το 93% είναι αγόρια και το 7% κορίτσια. Το 93% είναι πάνω από τα 14 έτη. Φρίκη. Οι αθώες ψυχούλες που κόπτεται ο συνάδελφος είναι η πλειοψηφία αγόρια, οι περισσότεροι είναι Αφγανοί και 14 ετών, μιλάμε για φρίκη, είναι η 5η φάλαγγα του Ερντογάν.

Το 90% είναι Αφγανοί, Πακιστανοί και από άλλες χώρες. Δεν είναι ψυχούλες. Ψυχούλες είναι οι Έλληνες που υποφέρουν» τόνισε. «Πού πήγαν όλοι αυτοί οι 25.000 ανήλικοι Aφροασιάτες που θέλετε να τους μπολιάσετε στην κοινωνία μας και να σηκώσουν και τη σημαία της χώρας και να τους χειροκροτάτε, όπως λέει και ο κ. Βαρουφάκης» ανέφερε κατά τη διάρκεια της συζήτησης - ενημέρωσης για το μεταναστευτικό από τον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη ζητώντας να μπει λουκέτο στις ΜΚΟ, πραγματικό τείχος στον Έβρο και να γίνουν επαναπροωθήσεις.

«Γεμίσατε την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Αυτή είναι η εικόνα που βλέπουμε καθημερινά» δήλωσε και συμπλήρωσε «μοιράζετε λεφτά κύριε υπουργέ. Ο κόσμος δεν θέλει λεφτά. Θέλει τη ζωή του πίσω».

«Μας έχουν κάνει στρατόπεδο συγκέντρωσης» δήλωσε ο Κωνσταντίνος Χήτας αναφερόμενος στους Ευρωπαίους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications