Μακρόν:«Η Ευρώπη Να Πάρει Ξεκάθαρη Θέση Απέναντι Στην Τουρκία» Πως λέγοντας ηλιθιότητες παίρνεις με το μέρος σου τον όχλο?

Ο Γάλλος πρόεδρος εκφράζει την αλληλεγγύη του στην Ελλάδα, τόσο στην αντιπαράθεση με την Τουρκία όσο και στο μεταναστευτικό – Πρωτοβουλία για τη Μόρια με τη Γερμανία – Στις 17:00 το ραντεβού με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Αλληλέγγυος προς την Ελλάδα στάθηκε για άλλη μια φορά ο Εμανουέλ Μακρόν, σε δηλώσεις που έκανε λίγες ώρες πριν από τη συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στο περιθώριο της Ευρωμεσογειακής Διάσκεψης, που πραγματοποιείται στην Κορσική.

Ο Γάλλος πρόεδρος ξεκαθάρισε, αναφορικά με την τουρκική προκλητικότητα, πως η Ευρώπη «δεν δέχεται μονομερείς κινήσεις, όπως το μνημόνιο που υπέγραψε η Τουρκία με τη Λιβύη, παραβια΄ζοντας τα θαλάσσια δικαιώματα της Ελλάδας. Στόχος μας είναι μια συμφωνία. Θέλουμε σαν Ευρώπη να έχουμε κοινή θέση, ώστε να κάνουμε έναν γόνιμο διάλογο. Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θέλουμε να έχουμε σαφήνεια, πρέπει να έχουμε πιο σαφή φωνή απέναντι στον Ερντογάν. Δεν έχουμε πρόβλημα με τον τουρκικό λαό, αξίζουν κάτι καλύτερο».

Επιπρόσθετα, ο Γάλλος Πρόεδρος ανέφερε πως η Ελλάδα επλήγη με πολύ σκληρό τρόπο στο μεταναστευτικό και υπογράμμισε την ανάγκη «να τής δείξουμε την αλληλεγγύη μας», ενώ γνωστοποίησε πως μιλάει με την Γερμανία για να δοθεί μια λύση στο ζήτημα της Μόριας.

«Μια πρώτη συντονισμένη απάντηση» με τη Γερμανία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες σε συνεργασία με τις ελληνικές αρχές, σχολίασε ο Μακρόν. Ο Γάλλος πρόεδρος επεσήμανε ότι ο ίδιος και η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ επιθυμούν να «υποβάλλουμε μια πρόταση (…) και να προσπαθήσουμε να πείσουμε όσο περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες γίνεται να δεχθούν πρόσφυγες, κυρίως ανήλικους, που βρίσκονται σε αυτούς τους καταυλισμούς».

«Οι φρικτές εικόνες, η φρικτή πραγματικότητα» σημαίνει ότι «πρέπει να επιδείξουμε αλληλεγγύη απέναντι στην Ελλάδα και παράλληλα να σταθούμε στο ύψος των ευρωπαϊκών αξιών», τόνισε ο Μακρόν.

---

Χαμός τα like από Νεοέλληνες ! ο Μακρόν θα μάθει τις ευρωπαϊκές άξιες? ποιες ειναι αυτές να ανέχεται την ράτσα του ως πρόεδρο, και να κουβαλούν ορδές αλλοφύλων και να πηγαίνουν το κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο στο πάτο και καταστρέφουν τον πολιτισμό της Ευρώπης? κάτι τέτοια τσουτσέκια είχαν μπει αυτοκράτορες λίγο πριν καταστρέψουν την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία εκ των έσω.

Τι να περιμένεις απο κάποια που διαβάζει την μαρξιστική σελίδα topontiki.gr?

Ένας άλλος γνωστός ερευνητής και φανατικός με την Ελλάδα κατηγορεί τους άλλους για την σημερινή κατάντια αλλα τον ίδιο δεν τον προλαβαίνεις με τις προπαγανδες που βάζει κάθε τόσο στο προφίλ του, και παρασύρει και αυτούς που τον ακολουθούν στην χαζομάρα, τελευταίο μήνυμα :
Ρε μεγάλε "ερευνητή" θα σταματήσεις να βάζεις προπαγανδες ?? τι μαρξιστικές προπαγανδες ειναι αυτές που βάζεις? δεν ντρέπεστε να λέτε οτι ειστε απόγονοι αρχαιων? δεν καταλαβαινεις ότι 100 χρονιά σας παρουσιάζουν την Γερμανία ως εχθρό της Ελλάδας ακόμα και μετά το 1945 που την κατέκτησαν και εχθρός ηταν μέσα στην Ελλάδα απο τότε? έχεις καμιά απόδειξη ότι οι Γερμανοί σκότωσαν "εκατομμύρια Έλληνες" και κατέστρεψαν τις περιουσίες των κακόμοιρων των Ελλήνων? δεν βλεπεις ότι ειναι υποκριτικά αυτά που γράφουν οι δήθεν ιστορικοί που τυχαια ειναι κομμουνιστές? αυτούς τους θεωρείς Έλληνες? ο δίκαιος γράφει και τις δυο πλευρές αντικειμενικά
Εγώ που ειμαι ερευνητής εκ φύσεως λόγο γένους και οχι Νεοέλληνας σαν εσένα δεν έβαζα αυτές τις ηλιθιότητες ακόμα και όταν δεν ήξερα αληθινή ιστορία, και αργότερα όσο και αν έψαξα βρηκα τα αντίθετα από αυτά που λένε αυτοί οι ελληνόφωνοι με "καθαρό ελληνικό ελληνικό DNA" άλλο που ειναι σημιτοφάτσες, ούτε στο κομμουνιστικό Ριζοσπάστη της εποχής δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, μήπως ειμαι κακός ναζι φασίστας η δίκαιος και οχι νεοέλληνας που βάζει ότι βρει στο προφίλ του για το παίζει έξυπνος και γνήσιος απόγονος αρχαιων?
Και αφού δηλώνεις ερευνητής και είσαι αντικειμενικός και "απόγονος αρχαίων" άρα θα είσαι δίκαιος οι κρητίκαροι για ποιους πολέμησαν έσφαζαν συγκεκριμένα χωρίς να ειναι καν στρατιώτες? για την Ελλαδα η για την Βρετανία/μασονία που είχε υπό κατοχή την Κρήτη οπως και την Κύπρο,(χάρτης της εποχής δείχνει βρετανικό έδαφος την Κρήτη), για να μην αφήσουν πέρασμα στα πετρέλαια της Αφρικής στους "κακούς Μογγόλους" που "έτρωγαν βελανίδια"? τα τελευταία τα πιστεύουν πολλοι νεοέλληνες ως συνήθως ότι ηταν Μογγόλοι επειδή έτσι τους λένε οι ελληνόφωνοι, αν οι ξανθοί Γερμανοί την εποχή του 30 ήσαν Μογγόλοι τότε στην Ελλάδα με 400 χρονιά τουρκοκρατια τι ειναι? εδώ η λογική σηκώνει τα χεριά και τα ποδιά μαζί πόσο δε που νομίζουν οτι την τεχνολογία που έχουν σήμερα την έφεραν μογγόλοι, τα ίδια κάνουν και κάτι ψευδό-πατριωτικές σελίδες με ελληνικές σημαίες τόσα χρονιά είτε γιατί ειναι Νεοέλληνες είτε για να μην τους ενοχλούν και να έχουν κόσμο στις σελίδες τους.

Μια φορά ήρθε μια ηλίθια που διαβάζει pentostalagma και makeleio (γιαυτό έμεινε βόδι ) και λέει όλοι λένε τα ίδια και ήρθες εσύ ο "έξυπνος" να πεις ότι δεν ειναι έτσι? και επειδή λένε όλοι τα ίδια πρέπει να γίνουμε και εμείς σαν τα μούτρα τους για να μας πατούν like? είσαι σοβαρή μαντάμ? και από πότε αυτό που λένε και πιστεύουν οι πολλοί ειναι το σωστό? και στους 10,000 μονο ένας ειναι εφευρέτης, ακριβώς για αυτό τους λέμε νεοέλληνες επειδή λένε όλοι τα ίδια και παριστάνουν τους απόγονους των αρχαίων, ενώ οι ίδιοι ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα αναζήτησης και ερευνάς ούτε καν ανήκουν στο ευρωπαϊκό λευκό γένος, που απο την φύση του ερευνά τα πάντα έχει μυστικιστές τάσεις και προέρχονται οι εφευρέσεις ιστορικά. Δεν πέσαμε τόσα χρονιά στο επίπεδο ραγιάδων νεοελλήνων και θα πέσουμε στο ίντερνετ να λέμε ηλιθιότητες για να έχουμε κόσμο και να μην μας ενοχλούν οι ελληνόφωνοι, όπως εκαναν το 2016 όταν βάλαμε αληθινή ιστορία που δε έβαλε κανένας από όλους αυτούς. Άδικος κόπος όπως αποδείχθηκε όταν οι 100 μαζί και οι ελληνόφωνοι σε έγκυρες πήγες λενε τα ίδια και ένας λεει το σωστό μαντέψτε ποιος θα βγει ο κακός, μετά διαπίστωσες αυτό όταν έκανες ερευνά γιατί ειναι ετσι πολλοι Νεοέλληνες εκτός τους συμμορίτες που ούτως άλλος ψεύδονται στα πάντα :

Μέτα απο 3 χρονιά αφού διαπίστωσες οτι ανήκεις σε συγκεκριμένο γένος και παρατήρησες την ψυχοσύνθεση των άλλων διαπιστώθηκαν τα άνωθεν το 40% με 50% των ελληνόφωνων ειναι ετσι δυστυχώς , περιττό να πούμε ότι έτσι και μιλήσεις για θέματα πέρα από αυτά που λένε στα ΜΜΕ και διαβαζουν σε έγκυρες πήγες με απλούς Νεοέλληνες δηλαδή να μην ανήκουν στο καυκάσιο λευκό γένος ειναι σαν μιλάς σε Ζουλού, όταν μιλάς για άπλα θέματα οκ μόλις προχωρήσεις φαίνεται η κατωτερότητα τους, αυτοί όλοι ρίχνουν το πνευματικό επίπεδο στο πάτο και παρασύρουν και τους άλλους, με αποτέλεσμα να κάνουν party οι ελληνόφωνοι αφου όσο πέφτει το επίπεδο τοσο πιο εύκολα χειραγωγούνται οι μάζες αυτός και ειναι και ο λόγος που όλες οι μαρξιστικές σελίδες τους ειναι στην πρώτη θέση , ειναι δυνατόν να διαβαζουν άναρχο-κομμουνιστές και τους θεωρούν ως έγκυρους αρθρογράφους τόσα χρονιά λες και στην Ελλάδα οι μισοί ειναι σημιτικής ράτσας? και επειδή κάποιοι θα πουν ότι οι αεροψεκασμοί και εμβόλια ευθύνονται για όλα, ενημερωτικά δεν ειναι μονο αυτά η πηγή του κακού (αν ηταν έτσι δεν θα χρειαζόταν να κουβαλούν ορδές στην Ευρώπη), αλλα λόγο φυλης πολλών νεοελλήνων, δηλαδή ειναι έτσι λόγο φυλής, το 40% με 50% δεν ανήκουν στο γνήσιο ευρωπαϊκού γένος, ούτε καν εκφυλισμένοι , συνδυάστε το τώρα με τις ορδες που κουβαλούν ώστε να γίνουν όλοι σαν αυτούς τους Νεοέλληνες που γράφουμε στην εικόνα άνωθεν...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications