Το «άγιο δισκοπότηρο» - Από την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία στο σήμερα και στο αύριο! (part 1)

Όλες οι πληροφορίες πιο κάτω ειναι δημόσιες ακόμα και από έγκυρες πήγες τους, όταν η συντριπτική πλειοψηφία διαβάζει έγκυρες πήγες καθε μέρα επι χρονιά και ζει στο μεσαίωνα έχοντας άγνοια ακόμα και για τα αυτονόητα ενώ διπλά του γίνονται τέρατα (!) που αδυνατεί να κατανοήσει αφού ζει μέσα στην άγνοια υπνωτισμός, άλλοι ψάχνουν το άγιο δισκοπότηρο ως συνεχεία σε μερικούς προβληματικούς που γράψαμε εδω.

Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία
Κατά ενάμιση αιώνα, η ρωμαϊκή αυτοκρατορία βρισκόταν στο ζενίθ της πολιτικής και πολιτιστικής της ακμής. Ήταν μία περίοδος βραδέων εξελίξεων, Κάποιοι την αποκαλούν την "ευτυχέστερη περίοδο της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους". Πίσω από την ευημερία της Παξ Ρομάνα, όμως, λάμβαναν χώρα αλλαγές που οδήγησαν προοδευτικά στην κρίση της αυτοκρατορίας τον 3ο αιώνα μ.Χ. Από πολιτική άποψη, η σταθερή διακυβέρνηση οφείλεται στο ότι ισχυρές δυναστείες κυριαρχούσαν, ώστε να μην υπάρχουν ουσιαστικές εσωτερικές ανωμαλίες (εξαιρουμένων των ετών 68-69 και 193).

SPQR είναι το ακρωνύμιο από τη λατινική φράση Senātus Populusque Rōmānus που χρησιμοποιήθηκε κατά τα χρόνια της Ρωμαϊκής Δημοκρατίας. Το ακρωνύμιο αυτό χρησίμευε ως υπογραφή της κυβέρνησης και το χρησιμοποιούσαν σε νομίσματα, επιγραφές σε μνημεία και δημόσια κτίρια καθώς και στα λάβαρα των Ρωμαϊκών Λεγεώνων...

Ιουδαιορωμαϊκοί Πόλεμοι
Οι Ιουδαιορωμαϊκοί πόλεμοι (66-135) ήταν μια διαδοχική σειρά μεγάλων συγκρούσεων μεταξύ του Ρωμαϊκού κράτους και των Ιουδαίων που έλαβαν χώρα τόσο στην Ιουδαία και την ευρύτερη περιοχή της, όσο και στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Μεσοποταμία. Οι επιπτώσεις των πολέμων ήταν τραγικές για τους ηττημένους. Ο ιουδαϊκός λαός όχι μόνο έχασε το θρησκευτικό του κέντρο, τον Ναό του Σολομώντα, ο οποίος ερειπώθηκε, αλλά και την ιερή του πόλη την Ιερουσαλήμ που μετονομάστηκε σε Αιλία Καπιτωλίνα ενώ ταυτόχρονα εκδιώχτηκε και εκπατρίστηκε από το εθνικό του κέντρο, την Ιουδαία. Αυτά γράφουν σε έγκυρες πήγες τους ξεχάσαν να γράψουν πως ήσαν ο χαιρετισμός στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία για ευνοήτους λογούς αφού προηγούμενος έχουν διαστρεβλώσει τα πάντα, πάλι καλα που δεν λένε ότι χαιρετούσαν με την κομμουνιστική γροθιά των φιδιών ...

Το τι έγινε μετά? κατέστρεψαν την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία εκ των έσω και ήρθε η κόλαση επι της Γης! η ευτυχέστερη περίοδο του ανθρωπίνου γένους έπαψε να υπάρχει, ο πρώτος βιολογικός πόλεμος γνωστός και ως πανούκλα, ταυτόχρονα ορδές βάρβαρων εισβάλουν στην Ευρώπη από παντού, σφαγές γενοκτονίες αιμομιξίες και ιερά εξέταση για πάνω από 1000 χρονιά και επιβολή του Χριστιανισμού δια πυρός και σιδήρου.

Τι καταλαβαίνει κάποιος από όλα τα άνωθεν αν θέλει να λέγεται άνθρωπος? επειδή πολλοι δεν σκεφτονται όπως εμείς (εξάλλου πολλοι Νεοέλληνες δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος άσχετα που καυχιούνται οτι ειναι απόγονοι αρχαίων), ας τους βοηθήσουμε λίγο: εδώ βλέπουμε να επαναλαβαίνεται η ιστορία μαζί με τα κατάλοιπα από τότε, από το 1900 έως το 1950 έγιναν απίστευτες θηριωδίες κατα του ευρωπαϊκού γένους από τους λεγόμενους κομμουνιστές αλλα κανένας δεν ξέρει τίποτα σήμερα, αντίθετα ξέρουν την ιστορία αντίστροφα, και ύστερα ήρθε ο σκοταδισμός και ο πνευματικός θάνατος από την εποχή του 1960-1980 αλλα πιο έντονα άρχισε από το 2010 και ξανα ορδές βάρβαρων σε όλη την Ευρώπη (!) επίσης επικρατεί και ιερά εξέταση και στο ίντερνετ οποιος λέει κάτι αντίθετο άπλα δεν σε καίνε στην πυρά πλέον, αλλα μην στεναχωρήστε γιατί ολα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και όλοι θέλουν το κάλο σας.... Τέλος πρώτου μέρους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications