Big Brother: 9 μεγάλοι χορηγοί ανακοίνωσαν την διακοπή της συνεργασίας τους και όσα δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί

Μορφή «χιονοστιβάδας» έχουν πάρει οι αντιδράσεις για το σχόλιο του παίκτη του Big Brother Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού, που είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από το ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε και την ηχηρή κυβερνητική παρέμβαση, η παραγωγή αναγκάστηκε να απομακρύνει τον παίκτη, ενώ ένας-ένας χορηγοί αποσύρονται από το εν λόγω πρόγραμμα.

Την εταιρεία Rigas Furniture και ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ, ακολούθησαν οι Candia και Doctor Plant, NEF NEF, ΦΥΤΩΡΙΑ ΑΝΤΕΜΙΣΑΡΗ ΑΕ, CAMELOT, Lechuza και Panda Sports – ROYAL GRASS Hellas όπου με τις επίσημες τοποθετήσεις τους δηλώνουν ότι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το ριάλιτι.

Μέχρι στιγμής η εκπομπή δεν μεταδίδεται live και μένει να δούμε τη θέση της παραγωγής η οποία δεν έχει κάνει κάποια ανακοίνωση ακόμα όσον αφορά την τύχη του ριάλιτι. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Χάρης Βαρθακούρης πήρε θέση για το περιστατικό χωρίς να αναφέρει κάτι περισσότερο.

Και "θεωρίες συνωμοσίας" που λέμε σε προσωπικό επίπεδο, όχι γιατί δεν συμβαίνουν και δεν ειναι η πραγματικότητα, αλλα ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" επειδή οι μάζες έχουν πλήρη άγνοια και δεν αντιλαμβάνονται την πραγματικότητα (matrix), αυτό σημαίνει οπού ακούτε το "θεωρίες συνωμοσίας" :

Όλα αυτά έχουν σχέση με τα εξής: με oβριους, με την λέξη ρατσισμός(και τον λόγο που την έβγαλαν ) , τους λαθρο, τους "κακούς" ναζι που γνώριζαν αυτά που οι μάζες ούτε καν έχουν διανοηθεί ενώ ειναι μπροστά τους , με Νεοέλληνες που ουδεμιά σχέση έχουν με ευρωπαϊκό καυκάσιο γένος ούτε καν κοινή καταγωγή αλλα θεωρούνται απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA όλοι στην Ελλάδα (!) ακόμα και οι σημιτόφαστες οι κομμουνιστές (κομμουνιστή ευρωπαϊκού γένους δεν έχω δει) , με το πνεύμα, ερπετά εξωγήινους, γκοιμ, και πολλά αλλα ακόμα, όσοι θεωρούν οτι ειναι απόγονοι αρχαιων και νομίζουν ότι ειναι έξυπνοι να πάρουν αυτό το παζλ με τα άνωθεν και να βρουν τι σχέση έχουν μεταξύ τους! (αν δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος και ειναι υλιστές μην μπουν στο κόπο καν).

Όσο για το "καθαρό ελληνικό DNA": Πολλοί εχουν σημιτική λογική ακριβώς επειδή ειναι αραβικής ράτσας και στο χαρακτήρα τους ειναι σαν αυτόν τον παίκτη του Big Brother, και ακριβώς έτσι βλέπουν τις γυναίκες, άπλα οι περισσότεροι ειναι πιο μοχθηροί απο αυτόν ώστε να μην λένε δημοσιά τέτοια, αν μπορούσαν θα είχαν χαρέμια γυναικών όπως οι πλούσιοι της ράτσα τους, 500 χρονιά μετα την Τουρκοκρατία και μέχρι πριν 100 χρονιά πολλοί παντρευόντουσαν γυναίκες ως αντικείμενα που δεν είχαν κανέναν λόγο τύπου ισλαμ με προξενιό ,και ξαφνικά έγιναν όλοι απόγονοι αρχαίων στην Ελλάδα? που ζείτε? εδώ ο άλλος ο μοχθηρός αριστερός χρησιμοποίησε γυναικά για να προωθήσει την παράταξη του επειδή ηταν όμορφη και καλή και είχε πολλούς φίλους στο facebook, και μετά την πέταξε και έβαλε συγγενή του! άγιος άνθρωπος! ουδεμιά σχέση με ευγενές γένος! η ίδια αυτη γυναικά ειναι χωρισμένη με 3-4 παιδιά από διαφορετικους άντρες που την έβλεπαν ως αντικείμενο, τα οποία τα 3 ειναι μογγολακια ενώ αυτη ειναι ευρωπαϊκού γένους, και στο τέλος έλεγε δεν ξανα κάνει σχέση με κανέναν. Και αυτή η ράτσα ελληνόφωνων που έχει περιοδικά τύπου Playboy max και προωθούν τον εκφυλισμό της γυναικάς τόσα χρονιά με καθε τρόπο και ισοπέδωσαν τις σχέσεις ξαφνικά ενοχλήθηκαν τάχα μου επειδή ο άλλος είπε για βιασμό και οι ίδιοι προωθούν την π@ρνεια.

Και επειδή όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια, όπως λέει μια παροιμία Νεοέλληνας :ουγκ ουγκ πολύξερης που τα ξέρει όλα ! φυσικά και δεν τα ξέρουμε όλα και μιλάμε μονο για πράγματα που ξέρουμε, και δεν ειναι άποψη που δηλώνει άγνοια, και τα οποία βρεθηκαν με την ανθρωπινή λογική (που προφανώς δεν έχουν πολλοί ειδικά τα γκοιμ) και ιδού μερικά που δεν ξέρουμε:

Τι ακριβώς καθορίζει τι γένος θα γεννηθεί κάποιος κάποια, αν το σώμα δημιουργείται ούτως η άλλος και μετα μπαίνει το πνεύμα ανάλογα το DNA κάλο κακό η ουδέτερο, η αν το πνεύμα δημιουργεί το σώμα, αν τα ερπετά αντέγραψαν το θεϊκό γένος και δημιούργησαν τους δούλους τους και τους εαυτούς τους, αν αυτός ο πλανήτης ηταν δικός τους που θέλουν πίσω και μετα ήρθαν εδώ οι συγγενείς μου, η αν αυτοί ειναι εισβολείς στο άλλοτε παράδεισο, (μαζί με αλλες πληροφορίες περιστατικό με γυναικά και εξωγήινους το 2017 επιβεβαίωσε το δεύτερο), αν υπάρχουν επιπτώσεις στο πνευματικό επίπεδο σε όσες κάνουν αιμομιξίες με αυτούς άθελα τους, αν είμαστε το ίδιο με πολλούς κατώτερους αλλα άκακους και άπλα ειναι κατώτερα πνεύματα, αν με καθε κύκλο ζωή εδώ πέφτουν όλο και περισσότερο, γιατί οι γυναίκες που παρασύρονται εύκολα γνησίου ευρωπαϊκού γένους ειναι δυσανάλογα πολύ περισσότερες σε σχέση με τους άντρες, πως τις μετατρέπουν σε υποτακτικά οντά τοσο εύκολα αν δηλαδή κάνουν κάποιου είδους ύπνωσης στην επίφυση τηλεπαθητικά τα ερπετά, η με το λόγο μονο, η με ουσίες ναρκωτικά εμβόλια κτλ. Γιατί γεννήθηκα σε αυτό τον βάρβαρο κόσμο ο σκοπός ενώ δεν ταιριάζω εδώ (όπως και άλλοι/αλλες οπως διαπιστωθεί ίδιου γένους με έμενα) . Μερικά μονο που δεν ξέρουμε όποτε δεν είμαστε πολυξεριδες! το πρόβλημα ειναι ότι οι μάζες δεν ξερουν ούτε το 5% απο αυτά που ανακάλυψες μόλις τα τελευταία 5 χρονιά, που να τα ανακαλύψουν σε έγκυρες πήγες ? η από την βλακώδες λογική που έχουν οι περισσότεροι λόγο φυλής και παρασύρουν και τους υπολοίπους? ...

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Η λέξη όμβριος σημαίνει ο έχωνσχέση με την βροχή ή αναφέρεται σ’ αυτήν.
Επειδή εσύ αναφέρεσαι στους εβραίους, η λέξη που πρέπει να χρησιμοποιείς είναι "οβριός".
Πρόσεξε και τον τονισμό των λέξεων, τις οποίες τονίζεις λάθος. Αντί χρόνια, γράφεις χρονιά. Αντί για όντα, γράφεις οντά. Αυτά τα ορθογραφικά λάθη τα βλέπω πολλές φορές.
Μπράβο για άρθρα σου. Πολύ ενημερωτικά.

atomείπε...

Μπες κάπου σε μια σελιδα που μπορείς να γράψεις κάτι με google chrome και γράψε αυτές τις λέξεις που αναφέρεις χωρίς τόνους απο κάτω θα βγάλει μια κόκκινη γραμμή αν κάνεις δεξί κλικ στην λέξη να βαλει τόνο θα σου λυθεί η απορία γιατί μερικές λέξεις ειναι λάθος η άλλου ο τόνος..!
Το να κάθεσαι να γράφεις κείμενα με τόνους εξ αρχής ενώ δεν έγραφες πότε σου κείμενα ούτε έκανες δουλειά που είχε σχέση με γράψιμο ειναι κάπως δύσκολο, αλλα αυτός ειναι ο λόγος που έκαναν πολεμο σε αυτή την σελίδα οι ελληνόφωνοι που μονο αυτό κάνουν σε όλη τους την ζωή δηλώνουν αρθρογράφοι και συγγραφείς και γράφουν προπαγανδες και βιβλία με σημιτικό υποκριτικό ύφος γραφής.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications