Tα τεκνά του «προμηθέα» ζουν ανάμεσα σας

Κανονικά μερικά post έπρεπε να τα διαβαζουν μονο συγκεκριμένου γένους άτομα έστω και εκφυλισμένοι, οι αλλες ράτσες οχι μονο δεν καταλαβαινουν γρι αλλα λένε και τα πάντα θεωρίες συνωμοσίας για να καλύψουν την μηδαμινή νοημοσύνη τους...

Ο Προμηθέας και το δώρο της Φωτιάς
Ο ταν ο Δίας ανέτρεψε τον πατέρα του, τον Τιτάνα Κρόνο, και έγινε αρχηγός όλων των Θεών του Ολύμπου, στράφηκε κατά των ανθρώπων. Ήθελε να τους καταστρέψει όλους για να κάνει μια νέα αρχή. Όμως ένας πανέξυπνος Τιτάνας που μέχρι τότε ήταν σύμμαχος του Δία, ο Προμηθέας, του ανέτρεψε τα σχέδια. Αυτός ο μύθος περιγράφει πως ο Προμηθέας έδωσε τη φωτιά στους ανθρώπους.

Ο Προμηθέας, που το όνομα του σημαίνει «προνοητικός», ήταν ο πιο έξυπνος απ' όλους τους Τιτάνες. Γι' αυτό και είχε συμμαχήσει με τον Δία στην Τιτανομαχία, δηλαδή στον πόλεμο κατά του τρομερού Κρόνου και των άλλων Τιτάνων. Επίσης, ο Προμηθέας παρότι ήταν Τιτάνας και αθάνατος, ήταν ο πρώτος μεταξύ των ανθρώπων. Μάλιστα, κάποιοι λένε ότι αυτός δημιούργησε τον άνθρωπο από άργιλο και νερό!

Ο Προμηθέας πρόσφερε στους ανθρώπους το δώρο της σκέψης και τους έμαθε πολλές τέχνες, δεξιότητες και επιστήμες, όπως την αστρονομία για να μελετούν τις τροχιές των άστρων και να αξιοποιούν αυτή τη γνώση στα θαλασσινά ταξίδια τους.

-----

Από το χθες στο σημερα: Όταν συμμορίτης ελληνόφωνος γράφει για αυτόχθονες Έλληνες και οχι Ινδοευρωπαίοι, αμέσως αμέσως καταλαβαινεις τι διαστρεβλώσεις έχουν κάνει στα πάντα διαχρονικά, και στους άνωθεν δήθεν μύθους γιαυτό δεν βγάζεις άκρη τι θελει να πει ο ποιητής και ότι ειναι αλληγορικά κτλ κτλ, υπενθυμίζεται ότι σύσσωμη η "επιστημονική κοινότητα" κατι σαν ιερά εξέταση (!) επι χιλιαδες χρονιά έλεγαν ότι όλα αυτά ειναι μύθος μεχρι που οι κακοί που έτρωγαν βελανίδια ανακάλυψαν την Τροία που τελικά δεν ηταν μύθος.

Για κάτι Νεοέλληνες που τα βλέπουν όλα ελληνοκεντρικά προφανώς τους βολεύει αυτο που γράφει ο συμμορίτης, βεβαία αν τους ρωτήσεις πως εμφανίστηκαν γιατι να φύτρωσαν δεν γίνεται, θα πει από μαϊμούδες προέκυψαν όπως ειναι το δόγμα των συμμοριτών γενικά για την προέλευση του ανθρώπου, και όλα τα άλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας! πάλι καλα που δεν έχεις διαβάσει κανένα βιβλίο τι "έλεγαν οι αρχαίοι" είσαι αμόρφωτος, και βλέπεις Live τι διαστρέβλωση έχουν κάνει και στην πρόσφατη ιστορία σε μια εποχη που δεν ειναι μονο τα βιβλία ως πηγή πληροφοριών ...

Tα τεκνά του «προμηθέα» ζουν ανάμεσα σας αν και ειναι πολύ λιγότερα σε σχέση με τον πληθυσμό. Άλλα υπάρχουν και τα τεκνά του «Γιαχβέ» που ζουν αναμεσα σας ζείτε με αυτούς και αναπαράγονται μαζί σας, και δεν ειναι ένα και δυο αλλα τουλάχιστον τρεις ράτσες, η μια ράτσα ειναι τα λεγόμενα γκοιμ.

Βάζουμε ένα μικρο μέρος συζήτησης που δεν ειναι και τοσο ανατρεπτικό, με την ελπίδα να γίνουν άνθρωποι τα ερπετά και δεν θα ενοχληθούν ούτως η άλλος πολλοι θα το διαβάσουν ελάχιστοι θα καταλάβουν, το πολύ πολύ να πουν ένα θεωρίες συνωμοσίας οι περισσότεροι, γιατι αν βαλουμε αλλα κομμάτια εκτός ότι θα μας κάνουν πολεμο οι συμμορίτες θα ξεχάσουν και αυτά που ξέρουν όσοι τα διαβάσουν,για να καταλάβουν κάποιοι σε τι επίπεδο έχεις φτάσει σε 4-5 χρονιά, χωρίς καν να έχεις διαβάσει βιβλία τι έλεγαν οι αρχαίοι, χωρίς πτυχία αρχαιολογίας ιστορίας γενετικής ψυχολογίας κτλ κτλ μερικοί μονο κλάδοι που οδήγησαν πέρα από το matrix σας.

Οι μοχθηροί εξωγήινοι λένε τις ίδιες ηλιθιότητες που λένε και εδώ στην Γη οι συγγενείς τους, σε θύματα απαγωγής, ότι για το κάλο γίνονται όλα για το κάλο της ανθρωπότητας και πράσινα άλογα,προφανώς οι κάλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής οι συγγενείς μας δεν θέλουν να πουν τι γίνεται στην Γη ούτε στο γένος μας γιατί δεν μπορουν να καταλάβουν με τέτοια πλύση εγκεφάλου απο μικρά, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που όταν βλέπεις μια εκτός τόπου και χρόνου δεν εχει νόημα να κάτσεις να τις πεις αυτα που λέμε, εσύ θα καθόσουν να λες όλα αυτά σε ενα άτομο το οποίο δεν έχει καμιά σχέση με τέτοια θέματα και λεει τα παντα ολα θεωρίες συνωμοσίας? δεν εχει νόημα ούτε να του μιλάς

Αυτή ειναι ζωντανό παράδειγμα πως ακόμα και οι ********* που δεν έχουν χάσει την ταυτότητα τους αλλα έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων κοιτά εδώ τι γραφει μια άλλη που τις έχω πει διάφορα που λέμε... Αξίζει να της πεις ολα αυτα που εχουμε πει και να απογοητευτεί εντελώς όταν καταλάβει τι παίζεται η να την αφήσεις έτσι όπως ειναι? προφανώς καλυτερα να την αφήσεις έτσι όπως ειναι γιατί αν της πεις όλα αυτά θα αρχίσει να τα λέει δημοσια και σίγουρα θα της κατεβάσουν το κανάλι εκτός ότι μπορεί να την δολοφονήσουν...προτιμώ να μην πω τίποτα γιατι θα της κάνω κακό ίσως ειναι καλυτερα να μην ξέρει...
Ο πλανήτης έτσι το κατάντησαν μοιάζει σαν μια φάρμα που κατώτερα πνεύματα γεννιούνται ξανα και ξανα εδω ως δούλοι των ερπετών για αυτό κάποιοι λένε οτι ειναι πλανήτης φυλακή , πλανήτης γκοιμ του Γιαχβέ, φάρμες των ερπετών.

Τα ερπετά ειχαν εξαφανιστεί ενα μεγάλο χρονικο διάστημα μετα την διάλυση την ρωμαϊκής Αυτοκρατοριας και το μεγάλο μπάχαλο στην Ευρώπη δεν ηταν τοσο εμφανές τουλάχιστον για 1000-2000 χρονιά, και εμφανίστηκαν ξανα δυναμικά για να κάνουν ανακατάληψη του πλανήτη 1750-1800 αρχίζοντας με την δήθεν "Γαλλική" Επανάσταση, εμφανίστηκαν την ίδια εποχη που εμφανίστηκε ξανα το θεϊκό γένος και άρχισαν οι εφευρέσεις απότομα μετά από 3000 χρονιά, πάντως τους πήρε 2500 χρονιά να κατακτήσουν την Γη και βασίζονται στα γκοιμ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications