Ιγνατίου: Όταν το Ισραήλ δείχνει την Τουρκία ως αντίπαλο (!)  δείτε κάτι «έγκυρους αρθρογράφους»

Η ανατομία της ηλιθιότητας του προσανατολισμού και αποβλάκωσης : τι να κάτσεις να πεις μετά σε έναν όχλο που από τα σχολεια έχει μάθει να ασχολείται με ηλιθιότητες, και η ίδια η λογική που έχει διδαχθεί η έχει μάθει ειναι για μπάζα?? μάλιστα έχουν φτάσει στο σημείο όποιος δεν μιλάει/γράφει με συγκεκριμένο υποκριτικό ύφος με καθοπρεπισμους και υποκρισία όπως σε έγκυρες πήγες να ειναι "αμόρφωτος" και αναξιόπιστος!

Τι γράφουν έγκυροι αρθρογράφοι που διαβάζουν ορδές νεοελλήνων σε έγκυρες πήγες που σημαίνει οτι έχουν την ίδια "λογική" με αυτούς :

Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ
Συμβαίνουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα στο διπλωματικό επίπεδο και κυρίως στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών στη Μέση Ανατολή, που αφορούν την Τουρκία και το Ιράν, το οποίο όμως φαίνεται ότι χάνει τα ηνία της πιο επικίνδυνης χώρας στην περιοχή.

Τα πρωτεία τα παίρνει η κατοχική δύναμη μετά την άκρατη επιθετικότατη που επιδεικνύει ο Ταγίπ Ερντογάν από τη Συρία και το Ιράκ μέχρι την Κύπρο, το Αιγαίο και τη Λιβύη…

Για το Ισραήλ και τους νέους συμμάχους του, η Τουρκία στρέφεται πλέον εναντίον του Εβραϊκού Κράτους και των Αράβων αντιπάλων του Ιράν. Αυτοί είναι οι πραγματικοί στόχοι του Ταγίπ Ερντογάν, μαζί με την Κύπρο και την Ελλάδα…

Πρόκειται για μία διαπίστωση που προκαλεί ανατριχίλα, καθώς το Ισραήλ δεν είναι …Ελλάδα και Κύπρος που προτιμούν την ειρήνη για πολλούς καλούς λόγους. Το Εβραϊκό Κράτος προστατεύει με φωτιά και τσεκούρι την εθνική του ασφάλεια και κυριαρχία. Άλλωστε το έχει αποδείξει στα πεδία των μαχών.

Περισσότερα hellasjournal ...Αυτά τα εχει γραψει "σοβαρός αρθρογράφος" και έρχονται κάτι άλλοι έξυπνοι και τα αναπαράγουν όπως:

Περισσότερα hellasjournal γράφουν στο hellas-now.com κάνοντας πάσα να μπουν να διαβάσουν το hellasjournal.com , η "πατριωτική" σελίδα hellas-now.com που οχι μονο 6 χρονιά τώρα δεν έχεις δει κανένα δικό τους Post, αλλα στέλνει κόσμο σε σελίδες τύπου hellasjournal με το "Περισσότερα" , για αυτό δεν έχει και καμιά ενόχληση απο τους συμμορίτες τόσα χρονιά στο ίντερνετ σε facebook google πχ. Κάτι τέτοιες ψευδό-πατριωτικές σελίδες ούτε καν τις ενοχλούν οι συμμορίτες για τους εξής λογούς: Είναι Νεοέλληνες που τους ενδιαφέρει να έχουν κόσμο μονο, και δεν έχουν δικά τους άρθρα όποτε δεν ενοχλούν αφού βάζουν μονο copy paste ότι βρουν απο άλλους, κάτι τέτοιους υποστηρίζουν οι Νεοέλληνες για πατριώτες στο ίντερνετ.

Σε πόσες σελίδες γραφει αυτός ο ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ? καθώς βρέθηκε και σε άλλες έγκυρες πηγές :

Όταν το Ισραήλ δείχνει την Τουρκία ως αντίπαλο (!) Για το Ισραήλ και τους νέους συμμάχους του, η Τουρκία στρέφεται πλέον εναντίον του Εβραϊκού Κράτους(!).... Έτσι και διαβάζεις 10 άρθρα σε αυτές τις καθεστωτικές σελίδες απο έγκυρους και αξιόπιστους αρθρογράφους κατευθείαν έχεις χάσει το 50% της νοημοσύνης σου (αν έχεις βεβαία ) και θα καταντήσεις σαν τους Νεοέλληνες που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες μετά μανίας και ειναι εκτός τόπου και χρόνου ...

Αυτό το έβλεπες και προ ίντερνετ εποχή ότι πολλοί έχουν μια εντελώς ηλίθια λογική που αντιλαμβάνονται τα πράγματα και παρασύρουν και τους άλλους στην ηλιθιότητα τους, άπλα με το Internet το είδες σε ευρεία κλίμακα. Kαι το χειρότερο? ειναι έτσι λόγο ρατσας οι περισσότεροι και λειτουργούν όπως τους έχουν μάθει από τα σχολεία.

Όσο για την Τουρκιά που ειναι κατα του Ισραήλ? η Τουρκιά που υμνεί τον Κεμάλ που ίδρυσε στην ουσία την Τουρκιά από την διαμελισμένη Οθωμανική αυτοκρατορία με σφαγές με την βοηθεια Στάλιν/Βρετανίας ειναι κατα του Ισραήλ(!) αυτά μονο σε έγκυρες πήγες τα διαβάζεις!!! η Βρετανία πάντως προμηθεύει όπλα την Τουρκιά από την εποχή του Κεμάλ έως σήμερα είδατε κανέναν να παρουσιάζει την Βρετανία ως εχθρό της Ελλάδας που επίσης απο εκεί καθοδηγούν τους ελληνόφωνους συμμορίτες στην Ελλάδα απο το 40? την Γερμανία παρουσιάζουν ως εχθρό εδώ και 80 χρονιά, τους έμεινε κουσούρι απο την εποχή που η Γερμανία δεν είχε πέσει στα χεριά τους δηλαδή από την εποχή του Χίτλερ..

Πάντως όλοι οι φερόμενοι "Έλληνες" αρθρογράφοι σε έγκυρες καθεστωτικές πήγες κόπτονται για το Ισραήλ το έχει προσέξει κανένας? όλοι αυτοί οι "ειδικοί" αναλυτές και δεν συμμαζεύεται,παντα βαζουν τίτλους για να φαίνονται ότι έχουν κύρος, βλέπει ο Νεοέλληνας πχ "ειδικός αναλυτής γεωστρατηγικής" και νομίζει ότι ο αρθρογράφος που γράφει τα ίδια που θα έγραφε και κάθε Νεοέλληνας και ο γείτονα σας που βλέπει δελτία των 8, ειναι κάποιος "ειδικός" τύπου στρατηγός με 20 παράσημα πόλεμου, που πολέμησε στα όνειρα του και από το γραφείο του, μετα τους συμμορίτες, που ούτως η άλλως λενε ψέματα στα παντα και διαστρεβλώσουν τα πάντα, το 2017 είπες να δεις τι παίζεται και με τους Νεοέλληνες και του ίντερνετ, απελπισία(!) γιαυτό 5.000 συμμορίτες κανουν κουμάντο στα 9 εκατομμύρια στην Ελλάδα τόσα χρονιά στα πάντα με τόση ευκολία. Το 50% του ελληνόφωνου πληθυσμού οχι άπλα δεν έχει καμιά σχέση με αρχαίους,(αυτούς που νομιζουν αυτοι) αλλα ούτε καν σε Ευρωπαϊκό γένος δεν ανήκει κατι που φαίνεται και στην ψυχοσύνθεση του οχι μονο φυλετικά, αυτη ειναι η αλήθεια όσοι δεν την αντέχουν δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Όσοι θέλουν να τους χαϊδεύουν τα αυτιά να πάνε σε αυτές τις έγκυρες πήγες, αυτή η σελίδα δεν απευθύνεται σε γκοιμ ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications