«Με είχαν αποκλείσει από το GNTM γιατί διάβασαν χυδαία σχόλια για μένα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αν και όπως λέει πήρε τέσσερα «ναι» από την κριτική επιτροπή δεν κατάφερε να μπει στο σπίτι του GNTM. Η Ιωάννα Κιοσέ μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή αποκαλύπτοντας πως πέρασε στα bootcamp του GNTM με τέσσερα «ναι» και μετά της είπαν ότι δεν θα προχωρήσει, ούτε θα προβληθεί η οντισιόν της, καθώς η παραγωγή είδε κάτι αρνητικά σχόλια για αυτήν στο διαδίκτυο.

«Αρχικά πάω στην οντισιόν του GNTM, ήμουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Μπαίνω μέσα στους κριτές και παθαίνουν ένα σοκ. Μένουν 10, 20 δευτερόλεπτα και απλά με κοιτάνε με ανοιχτό στόμα!

Η Βίκυ Καγιά με ρώτησε εάν είμαι μοντέλο σε κάποιο πρακτορείο και της απάντησα αρνητικά. Πάθανε σοκ! Αν και περίμενα τα χειρότερα σχόλια από την κυρία Καγιά πήρα τα καλύτερα μαζί με τέσσερα ναι» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Κιοσέ.

«Δεν το περίμενα καθόλου και το είχαν σίγουρο οι κριτές ότι θα μπω στο σπίτι. Περνάω από την οντισιόν, όλα τέλεια και την επόμενη εβδομάδα είναι τα bootcamp όπου πρέπει να κάνεις μία δοκιμασία» πρόσθεσε.

«Με παίρνουν τηλέφωνο από την παραγωγή, μισή μέρα πριν από το bootcamp, να πιούμε έναν καφέ prive και να συζητήσουμε κάτι. Πήγα χωρίς να ξέρω τι με ήθελαν.

Εκεί συνάντησα μια κοπέλα από την παραγωγή, που μου είπε ότι «δυστυχώς δεν μπορείς να μπεις στο GNTM, ούτε να προβληθεί η οντισιόν γιατί έχουμε δει κάποια αρνητικά σχόλια για σένα στο διαδίκτυο που τα θεωρούμε χυδαία». Κάτι άρθρα τα οποία δεν ξέρω καν ποιος τα ανέβασε και δεν είχα καμία σχέση με αυτά».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications