Κικίλιας: Φοράμε μάσκα και μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες - και βάζει κρούσματα και θανάτους από άλλες χώρες(!)

Έγκυρες πήγες που πήραν χιλιαδες ευρώ, φτάνουν στο σημείο να βάζουν και αναρτήσεις του Κικίλια στο twitter ! βάζουν καθε μέρα πάνω από 10 post για θέμα και μαντέψετε ειναι όλες στην πρώτη θέση, αν δεν πατούσε κανένας σε καμια έγκυρη πηγή τους τα πράγματα θα ηταν πολύ διαφορετικά προς το καλύτερο, αλλα οι ραγιάδες Νεοέλληνες ούτε αυτό κάνουν, στην Σουηδία πάντως δεν φοράνε μάσκες.

Και ο οποιος Κικίλιας γράφει για δήθεν κρούσματα και θανάτους σε άσχετες χώρες με την Ελλάδα (!) ποιος θα ψάξει στην Βραζιλία και στην Ινδία?

Ο υπουργός Υγείας κάνει αναφορά στα στοιχεία κρουσμάτων και θανάτων του τελευταίου 24ώρου σε ΗΠΑ, Βραζιλία και Ινδία και υπογραμμίζει την άνοδο κρουσμάτων σε μια σειρά από χώρες της Ευρώπης, όπως η Γαλλία, η Ισπανία και η Ρωσία. Τέλος, τονίζει την ανάγκη για χρήση μάσκας αλλά και την αποφυγή συναναστροφής με ευπαθείς ομάδες για όσους επιστρέφουν από διακοπές.

«Στοιχεία τελευταίου 24ωρου: ΗΠΑ 44367 κρούσματα, 1289 θάνατοι. Βραζιλία 47828 (1090), Ινδία 75995 (1017). Άνοδος κρουσμάτων στην Ευρώπη: Γαλλία 5429, Ισπανία 3594 & Ρωσία 4676. Φοράμε μάσκα και μένουμε μακριά από ευπαθείς ομάδες επιστρέφοντας από διακοπές #COVID19 #Μένουμε_Ασφαλείς», σημειώνει ο Βασίλης Κικίλιας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications